dissabte, 16 de juny del 2012

L’Europa anuncia noves incorporacions i deixa quasi tancada la plantilla

 Podeu llegir les incorporacions al CE Europa, fent click en aquest enllaç:

L';Europa anuncia noves incorporacions i deixa quasi tancada la plantilla

L’Europa tanca les incorporacions de León, Mañosa, Camacho, Edgar i Manel, que vestiran la samarreta escapulada la propera temporada

Xavi León ja coneix el Nou Sardenya // CARLES GARCIA

Després que el club gracienc fes oficial el seu llistat de baixes, el cos tècnic ja té pràcticament perfilada la plantilla definitiva per a la temporada 2012-2013. Amb set baixes al primer equip, Pedro Dólera i els seus homes han remogut la categoria per lligar a jugadors de present i futur.

El lateral Edgar Domingo, provinent del Cornellà, i Manel, exdavanter del Masnou, van ser els primers noms confirmats per a la propera plantilla de l’Europa. A aquests dos jugadors ara s’hi han afegit, Xavi León, lateral que fins avui no s’havia mogut de Castelldefels en tota la seva carrera professional, i els ja ex del Vilanova, Jaume Mañosa, central de 24 anys, i Roberto Camacho, davanter gadità que només ha sumat un gol menys amb l’antepenúltim classificat que els dos primers màxims golejadors de l’Europa aquesta campanya (Cebri -7- i Javi Lara -5-).

Amb aquestes incorporacions, el conjunt escapulat ja té pràcticament tancada la plantilla del primer equip, que, a hores d’ara, només espera un jugador ofensiu i un altre de defensiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada