dimecres, 4 de juliol del 2012

Epitié canvia Rubí per Gràcia i tanca la plantilla de l’Europa

Podeu llegir el fitxatge d'Epitié pel CE Europa, a lajornada.cat

Epitié canvia Rubí per Gràcia i tanca la plantilla de l'Europa

El davanter procedent del Rubí s’ha convertit oficialment en la darrera incorporació de l’entitat gracienca després de la baixa causada per l’exjugador del Masnou, Manel

Epitié amb la seva nova samarreta // CEEUROPA.CAT

L’Europa ha actuat com els grans depredadors. Després de la baixa causada per Manel el passat divendres, el cos tècnic europeista es va posar a fer feina i en menys de quatre dies la vacant ofensiva torna a estar coberta. El manresà internacional amb Guinea Equatorial, Ruben Epitié, va signar ahir al vespre el contracte que el lligarà la propera temporada amb el CE Europa, segons ha informat el lloc web del club.

El davanter, que arriba al Nou Sardenya per fer de nou i aportar els gols que no s’han celebrat durant la temporada 2011-2012, és un rematador especialista en jugades aèries, una de les mancances de l’Europa la temporada passada que només aconseguia resoldre a pilota aturada i amb els centrals Cano i Alberto pujant a rematar.

Amb aquesta incorporació Pedro Dólera i el seu equip donen per tancada a plantilla 2012-2013 amb dos porters, set defenses, sis migcampistes i cinc davanters.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada