dimecres, 15 de juny del 2011

“Error 404. Play-off not found”

Podeu llegir el meu article d'opinió setmanal a LaJornada.cat, fent click en aquest enllaç:

"Error 404. Play-off not found"

Diuen que som a l’era de la comunicació, on absolutament tot queda cobert per un actor comunicador que informa del que està passant. Bé, això no és cert. I la televisió pública (que hauria d’emetre els esdeveniments d’interès general) no s’esforça per canviar-ho.

Durant aquestes setmanes de play-off d’ascens, el futbol català està fent un gran paper. A dia d’avui hi ha dos candidats a la darrera ronda per pujar a Segona B (Montanyesa i Reus) i el Badalona s’ha quedat a les portes de la final per pujar a La Liga Adelante per mala fortuna. Tot i això, TV3 no ha emès pràcticament cap enfrontament, deixant els seguidors del futbol català sense un punt de referència clar a l’hora de poder seguir els nostres equips durant el moment més important de la temporada i quan tots anem amb tots.

Tenint un ventall tan ampli de possibilitats per emetre els partits com té Televisió de Catalunya amb diversos canals a la TDT o un portal d’Streaming per Internet prou potent, trobo d’una deixadesa extrema aquesta actitud. La Televisió Autonòmica Gallega (TVG), en canvi, ha mostrat una actitud completament inversa a la de “la nostra”. A banda d’emetre un programa de ‘Multifutbol’ en el seu segon canal, per Internet oferia en obert i en una qualitat força acceptable tots els partits íntegres dels seus equips de play-off. Una posició de la qual potser TV3 hauria de prendre nota. Ja no per les dues setmanes que ens queden, perquè ja és tard, sinó de cara a properes temporades.

D’altra banda, de la mateixa manera que llanço pedres contra la taulada de TVC, vull felicitar els esports de COM Ràdio per haver-nos dut, a través de les ones, aquestes eliminatòries pels que gaudim i patim amb aquests esdeveniments esportius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada