dimarts, 21 de juny del 2011

Robert Martínez, un gran

Podeu llegir el meu article d'opinió setmanal a LaJornada.cat, fent click en aquest enllaç:

Robert Martínez, un gran

Robert Martínez celebra un gol del seu equip // Sky Sports.com
En Miquel Calçada ens va ensenyar durant molts anys que de catalans n’hi ha per tot el món i que alguns d’ells són cèlebres personatges en els seus àmbits professionals. Un de molt estimat per la gran tasca que està desenvolupant a Anglaterra, concretament a la Premier League, és l’entrenador del Wigan Athletic, Robert Martínez.

Fa una setmana vam saber que el de Balaguer va rebutjar una oferta prou suculenta de l’Aston Villa, un equip que, sobre el paper, aspira a alguna cosa més que la permanència a la lliga anglesa. Però segons els dirigents del Villa “la lleialtat i la implicació del tècnic pel projecte del seu club actual fa impossible concretar cap acord”.
Aquestes paraules, en boca d’aquells que pretenien fitxar-lo, diuen molt d’en Bob, com el coneixen simpàticament a la Gran Bretranya, que a banda de fer una tasca sensacional alhora que duríssima amb un equip de la part baixa de la Premier League, demostra un gran compromís a les seves idees i els seus sentiments amb el club que el va dur a Anglaterra com a jugador ara fa setze anys i que li va donar l’oportunitat d’entrenar a l’elit anglesa des del 2009.

Tot i la seva joventut i la seva (encara) curta carrera com entrenador, Robert Martínez és un tècnic molt madur, capaç de no deixar-se enlluernar per una oferta tant apetitosa que, a priori, li permetria deixar de passar-se jornades i jornades en posicions de descens i, per tant, no patir per la seva continuïtat al capdavant de l’equip. L’entrenador català confia en la seva feina i sap que si fa bé les coses, i la directiva l’ajuda amb bons reforços pot fer del Wigan un club millor, especialment en competicions de Copa que és on els equips petits aspiren a tocar el cel. I de la mateixa manera que estic convençut que en Bob confia en les seves idees, també confia en que en un futur pugui rebre una oferta encara millor que la de l’Aston Villa.

Robert Martínez és un home molt estimat a la Gran Brentanya, un entrenador que fa bé la seva feina, i un d’aquells catalans que ronden pel món i del que des del principat n’estem contents i orgullosos. Des d’aquí vull desitjar-li tota la sort per afrontar una temporada més a la millor lliga del món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada