dissabte, 11 d’agost del 2012

L’Europa inicia la cursa per la Copa Catalunya a Vilassar de Dalt

Podeu llegir la prèvia del Vilassar de Dalt - Europa, a lajornada.cat

L'Europa inicia la cursa per la Copa Catalunya a Vilassar de Dalt

El conjunt gracienc serà el primer club de Tercera Divisió en iniciar el camí de la Copa Catalunya, una competició molt especial per l’aficionat europeista

L’europeista Cano en el partit de diumenge a Taradell // CARLES GARCIA

Aquesta tarda (19:30h) el Municipal Vallmorena obrirà les portes de la Copa Catalunya 2012-2013 per als clubs de Tercera Divisió. L’Europa serà l’encarregat de trencar el gel de la competició per als equips d’aquesta categoria en el partit que l’enfronta al Vilassar de Dalt, un conjunt extramotivat davant un encontre històric per l’entitat maresmenca.

Els de la Vila de Gràcia arriben a la cita després de quinze dies d’entrenament i un cap de setmana intensiu, amb els dos primers partits de pretemporada consecutius, que els deixen amb un registre d’una victòria -diumenge, 0-1 a Taradell- i una derrota -dissabte, 1-0 davant el Sants-. Pels vilassarencs aquest serà el segon partit de la temporada estival, precedit per una victòria contundent per 4-0 al Mataró Juvenil de Divisió d’Honor.

Els dos conjunts podran disposar gairebé de tots els seus homes pel que, tot i tenir un màxim de tan sols quatre canvis (a diferència d’un partit normal de pretemporada), l’espectacle està garantit entre un equip que vol avançar en la seva competició fetitxe i un altre que no vol cessar en el seu camí històric a la Copa.

Per l’entrenador local, Toni F. Corominas, aquest és un partit en què “pot passar de tot” i on el Vilassar “sempre té opcions”, segons hem pogut llegir a la plana web oficial del club. Pel seu cantó, el tècnic escapulat, Pedro Dólera, va assegurar a lajornada.cat després del partit de Taradell que la Copa Catalunya “és una competició important però no arriscarem, per les alçades a les que estem de pretemporada”. Tot i així, va concloure que “nosaltres intentarem donar el màxim per passar ronda”.

El Municipal Vallmorena està més preparat que mai, doncs, per acollir un dels partits més importants per la il·lusió del Vilassar del Dalt i la seva afició.

CE Vilassar – CE Europa

Estadi: Municipal Vallmorena (Vilassar de Dalt)
Hora: 19:30h
Àrbitre: Nicolàs Horna Díez
Segon partit de pretemporada pel Vilassar i tercer per l’Europa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada