divendres, 7 de desembre del 2012

Manlleu-Europa, ‘play-off’ en estat pur

Podeu llegir la prèvia del Manlleu-Europa, a laJornada.cat

Manlleu-Europa, play-off en estat pur

Manlleu i Europa es veuran les cares aquest diumenge en el duel directe de la part alta. Amb un sol punt de diferència entre ells, lluitaran per no perdre l’estela de Cornellà i Olot.

L’Europa demana pas per aferrar-se al ‘Play Off’ // CARLES GARCIA


Si en els darrers anys hi ha hagut una frase per descriure un enfrontament entre osonencs i graciencs aquesta ha estat “partit amb gols”. I és que en les tres últimes temporades Manlleu i Europa han fet un total de 21 gols en 6 partits. D’aquests, 12 han estat pel Manlleu i 9 per l’Europa, amb un balanç de 3 victòries manlleuenques, 2 empats i 1 victòria pels escapulats, que no guanyen al conjunt que enguany dirigeix Jordi Dot des del 16 de desembre de 2009, quan tots dos es van enfrontar a Osona la jornada 17 de la temporada 09/10, amb un resultat d’1-3 per l’Europa.

Els de Pedro Dólera ho tindran complicat aquesta setmana si volen capgirar la dinàmica negativa amb el Manlleu, doncs diumenge passat Cebri, el davanter centre de referència, va patir una greu lesió que el tindrà allunyat dels terrenys de joc pràcticament fins la propera temporada. Així doncs, l’Europa haurà de confiar en l’estat de forma d’Epitié, que no va poder jugar el darrer partit per lesió, i sobretot en Roberto Camacho, l’actual màxim golejador de l’equip i home amb més minuts disputats. L’ex del Vilanova ha estat també, fins ara, titular en tots els partits de lliga.

El Manlleu, en canvi, recuperarà pel partit a dos homes importants com ho són Putxi i Archi que no van poder jugar a La Pobla per sanció. Precisament a terres tarragonines va ser on el homes de Jordi Dot van perdre la tercera plaça de la classificació per culpa d’un gol de Carbià, a 7 minuts del final. Aquest diumenge, a casa i davant la seva afició, els osonencs voldran recuperar el podi de Tercera davant un Europa crescut i moralment molt fort que no posarà les coses senzilles gràcies a una línia defensiva molt compacta que lidera Víctor Duran. El més que possible retorn de Cano a l’eix serà un altre handicap pels davanters locals. Baruc Nsué haurà de trobar la fòrmula correcta per atemptar contra Rafa Leva i tenir companys prou llestos per ajudar-lo al davant.

Si es compleixen les expectatives d’aquest matx, els aficionats que siguin diumenge al Municipal de Manlleu veuran un partit elèctric, atractiu i amb alternatives que servirà per dictaminar l’ocupant de la tercera plaça i millor perseguidor de Cornellà i Olot, al final de la jornada.

La fitxa prèvia (alineacions probables)

  • AEC Manlleu: Barragán, Manu Moreno, Archi, Masoliver, Masó, Putxi, Ivan Fernandez, Baruc, Ivan Guzmán, Manel Sala i Sergio Ginés
  • CE Europa: Rafa Leva; Édgar, Víctor Duran, Cano, Aitor Torres; Mañosa, Javi Lara, Guzmán, Rovira, Camacho i Romero.
  • Estadi: Municipal de Manlleu
  • Data: diumenge, 25 de novembre. 16.30 h
  • Àrbitre: David Congost Larrosa (Sabadell)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada