diumenge, 16 de febrer del 2014

Ascó i Vilassar somriuen a Tercera

Imagen no disponible
L'ASCÓ ARRIBA AL LIDERAT DESPRÉS DE SUPERAR EL CORNELLÀ // IRIS SOLÀ

L'Ascó substitueix l'Europa al capdavant de la classificació després d'una jornada marcada per la suspensió del duel entre Cerdanyola-Europa. El Cornellà ha caigut de la zona de promoció mentre que el Palamós s'hi torna a acostar. A la zona baixa, el Vilassar de Mar ja ha sortit del descens directe després d'empatar amb el Terrassa.

ASCÓ 2-1 CORNELLÀ (1-0, Canadell; 1-1, Pelegrí; 2-1, Denis Coch)

Victòria de líder l’Ascó, que se situa al capdavant de la classificació a l’espera del desenllaç del Cerdanyola-Europa, que ha estat suspès al minut 38 de joc.

Després d’una primera meitat sense gols, els homes de Miguel Rubio aconseguien colpejar primer a través de les botes de Canadell, quan corria el minut 52. Només deu minuts més tard, però, el Cornellà feia efectiva la seva reacció amb un gol de Xavier Pelegrí a la sortida d’una falta lateral.

L’alegria ha durat poc als cornellanencs perquè al minut 68 Denis Coch tornava a posar per davant als de la Ribera d’Ebre amb el 2-1. Un resultat que ja no ha variat i que deixa el Cornellà fora de les places de Play-Off i a l’Ascó líder, amb un partit més que l’Europa, que és segon.
Seguiment via FC Ascó

CERDANYOLA 0-0 EUROPA (Suspès al minut 39)

Situació esperpèntica la viscuda a La Bòbila de Cerdanyola de Vallès en el duel que enfrontava a Cerdanyola i  Europa. En un partit amb pilotes llargues i poques ocasions de gol, Ramon veia la targeta vermella directa al minut 38 després d’un xoc sense pilota amb el porter escapulat Rafa Leva.
Seguidament l’entrenador local, Toni Carrillo, ha estat expulsat del terreny de joc, però aquest s’ha negat a abandonar el camp, cosa que provocava una situació que el col·legiat ha considerat perillosa per seguir arbitrant. Caldrà veure doncs, segons ha comentat el club gracienc al seu perfil de Twitter si la Federació decideix reprendre el partit o dóna per perdut l’encontre a l’equip local.

D’aquesta manera l’Europa abandona el liderat en favor de l’Ascó, que ha superat el Cornellà per 2-1. Pel seu cantó, el Cerdanyola dormirà a quatre punts del descens, amb un total de 28.
Seguiment via @CEEUROPA

cerdaeuropa
EL COL·LEGIAT EXPULSA EN TONI CARRILLO DE LA BANQUETA // ÀNGEL GARRETA - CEEUROPA.CAT

RUBÍ 2-2 MASNOU (1-0, Héctor Moreno; 1-1, Pol Moreno; 1-2, Jordi Sánchez; 2-2, Ernest Forgas -p-)

Empat del Rubí en el seu primer partit post-Martí Cifuentes. El conjunt vallesà ha sumat un punt en aquesta nova etapa amb la que buscarà entrar al Play-Off després d’una molt bona temporada.

Héctor Moreno avançava als rubinencs al minut 7 de partit. Un gol que semblava indicar que al vestidor dels de Can Rosés no havia canviat absolutament res. Abans del descans, però, Pol Moreno aconseguia l’empat pel Masnou rematant una falta amb el cap.

A la segona meitat, Jordi Sánchez colpejava ràpid per donar la volta al marcador i fer somniar als maresmencs amb endur-se els tres punts d’un camp complicat. Però Ernest Forgas, el màxim golejador del conjunt rubinenc, empatava de nou el partit des dels onze metres.

El 2-2 ja no s’ha mogut més del marcador i Rubí i Masnou s’han repartit els punts. Així doncs, el Rubí suma ara 47 punts i és tercer a la classificació mentre que el Masnou en compta 26 i manté la distància vers el descens.
Seguiment via La Xarxa

MUNTANYESA 1-0 VILAFRANCA (1-0, Borges)

Victòria de la Monta per tornar al Play-Off a costa d’un Vilafranca que ha estat incapaç de superar l’equip de Nou Barris.

Amb un gol d’Andres Borges al minut 31 a la sortida d’un córner, n’han tingut prou els locals per sumar tres punts importantíssims que el catapulten cap a la quarta plaça en una jornada molt propícia.

El Vilafranca, sense suficient pòlvora al davant, ha vist passar de llarg una jornada amb la que s’ha acostat a menys de 2 partits del descens, situat ara a 5 punts dels homes de Manel Delgado.

GRAMENET 0-2 PALAMÓS (0-1, Revert; 0-2, Pugui)

Nova derrota de la Grama a Can Peixauet. Els de Toni Díaz Losquiño segueixen en la seva caiguda lliura particular que els manté a la darrera plaça de la classificació amb tan sols 10 punts. El botxí de la Grama, aquesta setmana, ha estat el Palamós d’Alfons Garcia, que ha recuperat el regust de la victòria després de l’ensopegada de diumenge passat davant el Santfeliuenc.

Al minut 40, Javi Revert obria la llauna amb una rematada de cap dins l’àrea que servia als palamosins per marxar al descans amb avantatge. A la represa, Pugui va necessitar només 13 minuts per fer el segon gol de l’encontre amb un xut de falta directa que sentenciava als colomencs.

Amb aquest resultat, els palamosins es situen a tan sols 3 punts del Play-Off, i a només 6 del líder actual, l’Ascó, que en compta 49.
Seguiment via @palamoscf

SANTFELIUENC 2-0 RAPITENCA (1-0, Cano; 2-0, Faura)

Cinquena victòria consecutiva del Santfeliuenc. El club del Baix Llobregat suma ja 42 punts i té la permanència virtual assegurada després de 25 jornades. Els blanc-i-blaus superaven una Rapitenca que viatjava fins a Sant Feliu amb l’objectiu d’allunyar-se del descens.

A la primera meitat, els locals començaven a encarrilar el partit gràcies a un gol de Cano al minut 37 de joc. La Rapitenca, però, no es feia enrere i aguantava el resultat durant tot el que restava de partit mentre tractava d’aproximar-se a la porteria rival i, sumar, com a mínim un punt. Al minut 93, però, arribava la sentència baixllobregatina amb un gol de Faura que esvaïa Toniqualsevol opció pels ebrencs.

Així doncs, el Santfeliuenc es manté a la part alta de la taula a 4 punts del Play Off. La Rapitenca, pel seu cantó cau en descens degut a l’empat que el Vilassar de Mar ha pescat en el seu enfrontament amb el Terrassa.
Seguiment via Santfeliuenc FC

VILASSAR DE MAR 1-1 TERRASSA (1-0, Roldán; 1-1, Montoro)

Empat de mèrit del Vilassar de Mar al Xevi Ramon que el permet sortir de la zona de descens. La derrota de la Rapitenca a Sant Feliu de Llobregat obria als maresmencs la possibilitat de sortir de la zona vermella arrencant un empat davant el Terrassa, un rival gens còmode.

Els jugadors vilassarencs, conscients de la necessita d’abandonar el més aviat possible el descens directe a Primera Catalana, s’han encarregat de fer l’esforç suficient com per posar-se per davant del conjunt egarenc. Roldan, al minut 21 obria la llauna i avançava als locals en una matinal que es prometia molt feliç a Vilassar de Mar.

A la segona meitat, però, el Terrassa, que no vol veure’s immers en majors problemes, aconseguia igualar l’encontre gràcies a un gol de Carles Montoro. L’1-1, però, no s’ha mogut més de l’electrònic i els de Toni Fuentes sumaven el punt necessari per empatar a la classificació amb la Rapitenca i fer bo el goalaverage particular.

Els de Miki Carrillo, pel seu cantó, sumen 40 punts i són a 6 de les posicions de Play-Off que ara determina la Muntanyesa.

MANLLEU 2-3 CASTELLDEFELS (1-0, Manel Sala; 1-1, Marc Martínez; 2-1, Manel Sala; 2-2, Arnau Garcia; 2-3, Cervantes)

El Castelldefels comença a veure la llum al final del túnel a base de gols i remuntades. El conjunt mariner, que patia per evitar el descens, compta ja amb 30 punts i es troba 6 per damunt de la 18a posició.

Tot i la victòria visitant, era el Manlleu qui s’avançava, gràcies al seu ‘killer’, Manel Sala, qui avui es retrobava amb el gol. A la segona meitat, Marc Martínez aconseguia empatar l’encontre però, una altra vegada, Manel Sala, tornava a tombar les esperances dels grocs.

Al minut 83 i amb un partit que feia pujada, els de Lluís Albesa veien com un gol d’Arnau Garcia servia per empatar l’encontre. I tan sols dos minuts més tard Cervantes, en un doble remat, culminava la remuntada. Al final, ni els cinc minuts de descompte han permès als osonescs igualar el matx.
Seguiment via @uecastelldefels

manlleucastefa
EL CASTELLDEFELS HA REMUNTAT UN PARTIT COMPLICAT A MANLLEU // ÀLEX GALLARDO - UEC

POBLA DE MAFUMET 1-0 GAVÀ (1-0, Joaqui)

Victòria de la Pobla de Mafumet davant el Gavà en un partit que els blaugrana no podien deixar passar si no volen despenjar-se abans d’hora de la lluita per la permanència.

Un gol de Joaqui al minut 63 ha estat suficient al filial grana per superar als gavanencs i sumar tres punts que el deixen amb 39, només un menys que el Terrassa i a 7 de la promoció d’ascens que marca la Muntanyesa.

El Gavà, pel seu cantó, segueix penúltim amb 18 punts, situat ara a 6 de la permanència que ja marca el Vilassar de Mar.

FIGUERES 2-2 SANTBOIÀ (0-1, Dani Iglesias; 1-1, Teixi; 2-1, Teixi; 2-2, Óscar Uroz)

Empat a dos entre Figueres i Santboià en un duel en el que han manat els dos conjunts. A la primera meitat els del Baix Llobregat aconseguien avançar-se al minut 16 gràcies a un gol de Dani Iglesias, però el Figueres, empentat per la idea de tornar a fer Vilatenim un fortí com ho va ser la temporasa passada empatava el matx abans del descans gràcies a un gol de Teixi.

Al minut 60, el mateix Teixi celebrava el seu segon gol, que servia per donar la volta al marcador. L’alegria pels homes de Francesc Cargol no duraria massa, ja que Óscar Uroz empatava el matx al minut 67.

Amb aquest resultat, els figuerencs són onzens, amb 32 punts, mentre que el Santboià en compta 26 a la quinzena plaça.