diumenge, 2 de febrer del 2014

Europa i Cornellà tornen a manar

Imagen no disponible
ELS JUGADORS DE L'EUROPA CELEBREN LA VICTÒRIA AMB L'AFICIÓ // ÀNGEL GARRETA - CEEUROPA.CAT

Jornada amb regust a 2013 a Tercera Divisió. Europa i Cornellà tornen a declarar-se indirectament la guerra en una categoria que no deixa d'apretar-se a la part alta i que comença a veure com les errades del Vilassar i el Gavà tranquil·litzen la resta de candidats al descens.

El Terrassa ha robat un punt del Municipal d'Ascó en un partit que no ha servit a caps dels dos equips mentre que Palamós i Muntanyesa han salvat els mobles al minut 80 per mantenir-se enganxats a un Play Off marcat pel Rubí.

EUROPA 2-1 CASTELLDEFELS (1-0, Valderas; 1-1, Gilberto; 2-1, Javi Sánchez)

Primera victòria de l’Europa en aquesta segona volta. Després d’aconseguir 12 dels 15 primers punts de la temporada, els homes de Pedro Dólera han hagut d’esperar 4 jornades per sumar els primers 3 punts de cop en aquesta segona meitat de la competició (3 empats i 1 victòria).

Els graciencs han acabat, de passada, amb la bona ratxa d’un Castelldefels que les darreres jornades havien aconseguit fugir de les places de descens gràcies a no caure derrotats des del mes de novembre.

Valderas obria el marcador al minut 43 després de rematar una centrada de Guzmán al segon pal. Amb l’1-0 s’arribava al descans per donar pas a una segona meitat en la que l’Europa podia eixamplar distàncies en diverses accions, però, al minut 72, Gilberto aconseguia superar Rafa Leva després d’un u contra u. Els locals, però, no volien sumar el quart empat consecutiu i Javi Sánchez aconseguia treure l’espina pels escapulats gràcies al gol de la victòria al minut 84, aprofitant un rebot.

Al 89, Epitié ha estat a punt de deixar amb un pam de nas el seu ex-equip, però Rafa Leva salvava el remat del davanter mariner. Al final, victòria europeista que manté als de Dólera al capdavant de la taula, amb 47 punts.
Seguiment via @CEEUROPA

europacastefa
ELS MARINERS HAN TORNAT A PERDRE DESPRÉS DE MÉS DOS MESOS // ÀLEX GALLARDO - UEC

POBLA DE MAFUMET 0-1 CORNELLÀ (0-1, Cazorla -p-)

Victòria imporantíssima del Cornellà de Jordi Roger que ja se situa a la segona posició a tan sols 3 punts del líder, l’Europa.

El partit ha estat marcat per una acció determinant al minut 40. Miki agafava de la samarreta al davanter verd Óscar Muñoz i el col·legiat assenyalava pena màxima i expulsió pel jugador poblenc. Cazorla era l’encarregat de picar el penal i no perdonava.

Amb el 0-1, els cornellanencs aconseguien, abans del descans, avantatge al marcador i en el nombre de jugadors per començar a veure la victòria ben a prop. A la represa, el filial grana no era capaç de fer front als del Baix Llobregat i veu com el Play Off es torna a allunyar fins a 10 punts. La setmana vinent, els d’Ivan Moreno viatjaran fins a Sant Boi de Llobregat, mentre que el Cornellà rebrà un Figueres que ja ha guanyat amb Francesc Cargol a la banqueta.
Seguiment via La Xarxa

ASCÓ 1-1 TERRASSA (1-0, Sergi Moreno; 1-1, Batanero)

Igualada entre Ascó i Terrassa en un matx que no ha donat a cap dels dos el resultat que necessitava. Els homes de Miguel Rubio tenien aquesta jornada l’oportunitat de prendre el liderat a l’Europa, si els graciencs punxaven i els de la Ribera d’Ebre aconseguien els tres punts però, al final, només han aconseguit allunyar-se fins a 4 punts del líder.

Sergi Moreno era l’encarregat d’obrir la llauna al minut 36 de joc aprofitant una indecisió defensiva visitant per empentar la pilota i fer l’1-0. Quan la segona meitat duia tan sols 3 minuts, Batanero sorprenia Sergi Fuertes amb un xut potent que significava l’empat pels de Miki Carrillo i el tornar a començar un partit que ja no veuria més canvis en el marcador.

Amb aquest resultat, l’Ascó es manté a la zona de Play Off, però baixa fins la tercera posició. Pel seu cantó, els egarencs, són ara setens, amb 39 punts.
Seguiment via FC Ascó

ascoterrassa
TERRASSA I ASCÓ HAN PAGAT CAR L'ENFRONTAMENT DIRECTE // IRIS SOLÀ

RUBÍ 4-1 RAPITENCA (1-0, Ernest; 2-0, Ernest; 3-0, Ferran Vila; 4-0, Ferran Vila; 4-1, Munta)

Golejada del Rubí a Can Rosés per superar una Rapitenca clarament tocada en aquest tram de temporada en el que no aconsegueix aixecar el cap mentre s’enfonsa cap al pou.

Corria el minut 3 de partit quan Collado queia a l’interior de l’àrea i el col·legiat assenyalava penal. Ernest Forgas era l’encarregat d’executar la pena màxima i fer el primer gol de l’encontre. Menys de 15 minuts després, una altra vegada Ernest Forgas, aprofitava un rebot per enxampar la pilota i fer el 2-0 per començar a encarrilar el partit pels vallesans.

Un 2-0, però, encara no implicava la sentència total de l’encontre i Ferran Vila aconseguia fer dos gols més abans del descans. Al minut 26 arribava el tercer i, al 44 culminava el doblet aprofitant una centrada de Collado.

A la represa, la Rapitenca no ha trobat un revulsiu suficient com per intentar, almenys, maquillar el marcador, i tan sols un gol de Munta retallava distàncies pels ebrencs. Això, però, no impedia la derrota d’un equip que segueix sent dissetè amb 24 punts. 4 més que els sumats pel Vilassar de Mar, divuitè. Pel seu cantó, el Rubí, es manté a la zona noble i certifica virtualment la permanència.
Seguiment via @UERubi

MUNTANYESA 1-0 GRAMENET (1-0, Toni Perez -p-)

Victòria per la mínima de la Monta de Manolo González davant una Gramenet que no ha posat les coses senzilles al conjunt groc-i-negre.

La Monta, que fins i tot ha fallat un penal, semblava no poder superar la Grama fins que al minut 80 Toni Pérez aconseguia perforar la porteria colomenca des dels onze metres i fer l’únic gol del partit, que ha valgut 3 punts d’or pels de Nou Barris

Amb aquesta victòria, els de Manolo González segueixen ben a prop de la zona noble, amb 42 punts, només un pel darrere del Rubí, que en suma 43. La Grama, en canvi, es manté, una setmana més a la darrera posició. Una plaça que cada cop sembla més evident que ja no abandonarà si no canvia alguna cosa a l’entitat de Santa Coloma de Gramenet.
Seguiment via @apeudegespa

VILASSAR DE MAR 0-1 PALAMÓS (0-1, Toni Cunill)

Un altre partit que s’ha decidit per la mínima als últims 10 minuts de partit ha estat el Vilassar de Mar-Palamós.

El degà de Catalunya ha estat el vencedor d’un encontre que es preveia més desigual del que ha acabat estant per resultat. Amb poques ocasions de gol per ambdues bandes, Vilassar i Palamós han protagonitzat un encontre que no ajuda als maresmencs a acostar-se a la salvació però que tampoc els deixa més lluny d’aquesta permanència.

Al Palamós, en canvi, el gol que Toni Cunill aconseguia al minut 80, el manté a tres punts de la zona noble, situat ja a la sisena posició, per davant del Terrassa.

La setmana vinent, els baixempordanesos rebran la visita del Santfeliuenc mentre que el Vilassar haurà de viatjar cap a Sant Carles de la Ràpita, en el que serà un partit crucial per la permanència.
Seguiment via @palamoscf

SANTFELIUENC 2-1 VILAFRANCA (1-0, Faura; 2-0, Gerard, 2-1, Lora)

Tercera victòria consecutiva del Santfeliuenc, que sembla totalment recuperat de la seva mala ratxa. Els de Sant Feliu de Llobregat s’han abonat al 2-1, que és el resultat aconseguit en els darrers tres encontres.

Al minut 14 de partit Cristian Faura aconseguia fer el primer gol de la tarda amb un xut llunyà que sorprenia el porter penedesenc. Abans d’arribar al descans, la distància entre un i altre equip quedaria encara més ampliada gràcies a un gol de Gerard.

A la segona meitat, els de Manel Delgado posaven pressió als locals amb un gol de Manuel Lora al minut 54. Però amb el 2-1, tot i els intents visitants, el marcador no es movia més i els tres punts es quedaven al Baix Llobregat per acostar el Santfe a una permanència que cada dia queda més a prop.
Seguiment via Lluis Montaner (@lapreviafcv)

MANLLEU 0-0 SANTBOIÀ

Empat a res entre Manlleu i Santboià. Els dos conjunts, necessitats d’una victòria, han estat incapaços de superar el seu rival i imposar-se en un matx que no ha vist a cap dels dos porters recollir la pilota del fons de la seva porteria.

Amb el 0-0, els d’Alberto Fernández fan un pas molt petit per allunyar-se del descens, que ara tenen 5 punts per sota. En canvi, el Manlleu, no aconsegueix posar-se a to i el Play-Off es torna a allunyar fins a 10 punts. Això sí, la distància entre els dos sectors de la classificació (marcada pel Manlleu) segueix tenint una distància considerable: 5 punts.

CERDANYOLA 3-2 GAVÀ (0-1, David; 1-1, Puchi -p-; 2-1, Ivan Serrano; 3-1, Oriol Molins; 3-2, Masuet)

Molts gol a La Bòbila de Cerdanyola del Vallès (3 dels 5 en tan sols 3 minuts) en un partit que ha servit als homes de Toni Carrillo per allunyar-se fins a set punts de les places de descens i que manté al Gavà, a dues victòries de la salavació.

Després d’una primera part sense gols ningú no s’esperava que al segon temps es veuria la pilota entrant dins la porteria fins a cinc vegades. El primer en colpejar ha estat el Gavà mitjançant David, al minut 48.

Al minut 69 de partit Puchi ha trobat en un penal l’ocasió perfecta per empatar el partit i no l’ha desaprofitat. Al minut 87ha arribat la bogeria quan Ivan Serrano aconseguia donar la volta al marcador i situar el 2-1 favorable al Cerdanyola.

Només un minut més tard, Oriol Molins aconseguia fer el tercer gol pels vallesans, que semblava sentenciar l’encontre, però el Gavà ha mantingut la inèrcia golejadora del partit i, al 89, Masuet retallava distàncies per fer el 3-2. Al final, però, ni la bogeria final han permès als gavanencs sumar en un partit que els deixa, si cap, una mica més tocats.
Seguiment via @havokcfgava

FIGUERES 1-0 MASNOU (1-0, Bernat Puig)

Primera victòria del Figueres de Francesc Cargol. El conjunt altempordanès ha hagut d’esperar tres jornades amb el nou tècnic a la banqueta per poder celebrar una victòria que finalment ha arribat.

Bernat Puig ha estat l’autor de l’únic gol de l’encontre, que arribava just abans del descans i que ha significat tres punts d’oxígen pels figuerencs. El Masnou, però, no s’ha fet petit a Vilatenim i a punt ha estat de donar més d’un ensurt al conjunt local gràcies a les seves múltiples arribades a l’àrea contrària.

Al final, però, el gol de Bernat Puig ha estat suficient per a que el Figueres segellés aquesta victòria tan important que el deixa onzè, amb 28 punts. Els maresmencs, pel seu cantó, segueixen estancats a la quinzena plaça amb 25 punts.