Molt més que emoció

Imagen no disponible
L'ASCÓ HA RECUPERAT LA SEGONA PLAÇA // IRIS SOLÀ

GAVÀ 1-1 EUROPA (0-1, Javi Sánchez; 1-1, Quiles -p-)

Tercer empat consecutiu de l’Eropa que no aconsegueix guanyar encara en aquesta segona volta. Tot i així, el conjunt escapulat tampoc no ha caigut derrotat i manté el liderat gràcies a la bona renta aconseguida durant la primera meitat de la lliga.

Gavà és una plaça difícil tot i la situació de l’equip entrenat per Albert Poch. La temporada passada els graciencs ja van patir per endur-se els tres punts de La Bòbila i van necessitar una remuntada per fer-ho. En el partit d’aquesta jornada era l’Europa qui aconseguia obrir la llauna per avançar-se al marcador. Al minut 58 de partit, després d’una primera meitat sense gols, Javi Sánchez aprofitava un rebot fruit d’un córner per fer el 0-1 i enfonsar la pilota a la porteria local.

Al minut 70, però, es torçava el matx pels graciencs quan el col·legiat assenyalava pena màxima després d’una topada entre el porter visitant Rafa Leva i Biyong. Quiles ha estat l’encarregat d’executar el penal i fer pujar l’1-1 al marcador. Un resultat que ja seria definitiu.

Amb aquest empat l’Europa es manté líder, com dèiem, però no s’assegura seguir a la primera plaça si no guanya la propera jornada. Pel seu cantó, el Gavà, es manté a la 19a posició amb 18 punts. 6 per sota de la permanència que ara marca la Rapitenca.
Seguiment via @CEEUROPA

gavaeuropa
L'EUROPA HA TORNAT A ENSOPEGAR A GAVÀ // ÀNGEL GARRETA - CEEUROPA.CAT

RAPITENCA 1-3 ASCÓ (1-0, Munta; 1-1, Ermengol; 1-2, Piju; 1-3, Sergi Moreno)

Victòria amb remuntada de l’Ascó que ha fet bona la seva visita a La Devesa per convertir-se en el gran beneficiat de la jornada. Al minut 15 Munta obria la llauna després de rematar una falta lateral tot sol dins l’àrea. Però l’Ascó no volia tornar a perdre punts en la seva cursa pel campionat i abans del descans Ermengol Graus aconseguia empatar el partit.

A la segona meitat, els de Miguel Rubio mantenien la mateixa mentalitat guanyadora i al 51 Piju donava la volta al marcador. Al 81 arribaria la sentència, gràcies a una vaselina de Sergi Moreno davant el porter Damià.

Amb aquest marcador l’Ascó recupera la segona posició i queda a tan sols 2 punts del líder, l’Europa. Pel seu cantó, la Rapitenca baixa fins la darrera posició que mantindria la categoria i avantatja en 4 punts el 18è classificat, el Vilassar de Mar.
Seguiment via FC Ascó

ascogol
L'ASCÓ HA REMUNTAT UN GOL EN CONTRA A LA DEVESA // IRIS SOLÀ

CORNELLÀ 2-0 MANLLEU (1-0, Baruc; 2-0, Cazorla -p-)

No li ha estat fàcil, però el Cornellà ha tornat a trepitjar les places de promoció d’ascens. A més a més els de Jordi Roger han decidit fer-ho amb força situant-se a la tercera plaça, amb 41 punts. Tres per darrere del líder, l’Europa.

El conjunt verd aconseguia superar el Manlleu en un partit que no gaudia de gaire activitat durant el primer temps però que s’animava a la segona meitat. L’encarregat d’obrir el camí de la victòria local era Baruc Nsué, un jugador que avui colpejava al seu ex-equip, en el que ha estat un símbol durant moltes temporades.

Al minut 80, Cazorla sentenciava la victòria gràcies a un gol de penal que assegurava els tres punts i el Play-Off a un Cornellà que, sense fer soroll, ja torna a amenaçar tothom.

El Manlleu, en canvi, perd pistonada tot i que es manté entre les primeres deu places i segueix viu en la lluita per acabar entre els quatre primers, amb 32 punts.
Seguiment via La Xarxa

PALAMÓS 1-0 RUBÍ (1-0, Arimany)

Victòria per la mínima però de molta importància pel Palamós, la que ha aconseguit el conjunt baixempordanès davant un rival directe.

En un partit amb poques ocasions  el més llest de la classe ha estat el que s’ha endut el gat a l’aigua. Al minut 81 Arimany caçava la pilota a l’interior de l’àrea visitant per empentar-la al fons de la porteria de Segovia. Res més han necessitat els palamosins per acostar-se amb força a la promoció d’ascens que marca el Rubí amb 40 punts. Exactament els mateixos que els sumats pel degà de Catalunya, que, pel 3-1 rebut a la primera volta, té el ‘goal average’ en contra amb els vallesans.

CASTELLDEFELS 2-0 MUNTANYESA (1-0, Epitié; 2-0, Alex Cano)

Sorpresa a Els Canyars amb la victòria del Castelldefels davant la Muntanyesa. El conjunt mariner volia fer bona l’escapada del descens que va iniciar la setmana passada guanyant al Gavà i ho ha aconseguit perquè la Monta ha estat incapaç de fer mal als de Lluis Albesa.

El primer gol, però, s’ha fet esperar. I és que han hagut de passar 68 minuts fins que Ruben Epitié aconseguís avançar-se a la defensa visitant per aprofitar una passada de Cervantes i fer l’1-0.

20 minuts més tard, quasi a les acaballes del partit, Alex Cano aconseguia clavar la pilota a l’escaire i sentenciar una victòria importantíssima pels locals que els fa allunyar-se fins a 6 punts de les places de descens després de jugar amb foc durant tota la temporada.

La Monta, en canvi, amb aquest resultat cau de les places de Play-Off fins a la sisena plaça. Amb 39 punts queda per sota de Rubí i Palamós, que en sumen 40.
Seguiment via @uecastelldefels

castefamonta
EPITIÉ I AMANTINI LLUITEN UNA PILOTA // ALEX GALLARDO - GallardoPhoto.com

TERRASSA 2-1 FIGUERES (Jaime Fuentes -p-; 1-1, Moñino -p-; 2-1, Pedro Garcia)

Segueix sense aconseguir la seva primera victòria Francesc Cargol al capdavant d’un Figueres que avui queia derrotat a l’Olímpic de Terrassa.

Els egarencs obrien la llauna a la primera meitat amb un gol de penal de Jaime Fuentes, però que, abans del descans, Moñino aconseguia contrarestar també des dels onze metres.

A la segona meitat, Pedro Garcia, que acabava d’entrar al terreny de joc, ha tornat a regalar un gol a la seva afició després de la lesió fent el 2-1 que acabaria sent definitiu.

Amb aquest resultat, els de Miki Carrillo són setens amb 38 punts, a tan sols dos d’un Play-Off cada setmana més apretat i emocionant. Pel que fa al Figueres, els empordanesos no troben el seu camí i amb 25 punts hauran de seguir patint per evitar el descens.

GRAMENET 1-2 SANTFELIUENC (0-1, Josele; 1-1, Montoya; 1-2, Carlos Cano)

A un altre equip al que li han volat els punts al darrer instant ha estat la Gramenet, que una setmana més, no supera els 10 punts i es manté a la darrera plaça de la classificació.

Al minut 23 el conjunt visitant aconseguia avançar-se al marcador gràcies a un gol de Josele. Un marcador amb el que s’arribava al descans en l’encontre més matiner de la jornada. A la represa, Montoya posava la directa i empatava el matx al minut 48 per donar una mica d’esperança als colomencs, però, tot i que el resultat es mantenia durant tota la segona meitat, Carlos Cano feia acte de presència al 89 per colpejar de mort als locals i regalar 3 punts d’or al Santfeliuenc.

Amb aquesta victòria els del Baix Llobregat s’expulsen els fantasmes del damunt i, amb la seva segona victòria consecutiva, ja són 13 punts per damunt de les places de descens i a tan sols 6 del Play-Off.

MASNOU 1-1 POBLA DE MAFUMET (1-0, Pol; 1-1, Emaná)

A punt ha estat el Masnou de sumar 3 punts davant la Pobla de Mafumet, però un gol d’Emaná, al minut 85, esgarrava les opcions maresmenques.

Corria el minut 30 quan Pol aconseguia superar la porteria defensada per Aleix i situar l’1-0 al marcador. Un resultat que s’allargaria més del que els poblencs desitjaven. I és que la Pobla, en clar to ascendent, volia comptar 35 punts al final d’aquesta jornada, però després del seu pas pel Masnou els d’Ivan Moreno s’han quedat amb 33. L’empat tampoc no és bo pels de Miguel López que segueixen tocats, amb 25 punts, a la segona meitat d’una classificació cada setmana més polaritzada.

VILAFRANCA 1-1 VILASSAR DE MAR (1-0, Antolínez; 1-1, Vicente)

Empat a un entre Vilafranca i Vilassar de Mar en un partit que manté l’equip de Manel Delgado amb un avantatge de dos partits vers el descens i als maresmencs a la 18a posició, a quatre punts de la salvació.

Per aconseguir l’empat, però, el Vilassar de Mar ha hagut d’igualar el gol inicial d’Antolínez, que aconseguia superar de cap la porteria d’Imanol. Els de Toni Fuentes però, no s’han fet enrere i al minut 81 aconseguien el seu premi després que Vicente aconseguís fer l’1-1 a la sortida d’un córner.

La propera setmana els penedesencs viatjaran fins a Sant Feliu de Llobregat per mantenir o eixamplar la distància ver el descens, mentre que els del Maresme rebran el Palamós. Un rival complicat que no els posarà les coses senzilles.
Seguiment via Lluis Montaner (@lapreviafcv)

SANTBOIÀ 2-2 CERDANYOLA (1-0, Kevin; 1-1, Edu Soler; 2-1, Alex; 2-2, Oriol Molins)

També empataven dos equips ficats de ple en la lluita per eludir ell descens. Santboià i Cerdanyola no s’han pogut desempallegar l’un de l’altre i tot i trobar la porteria fins a dues vegades, tan sols han pogut sumar 1 punt.

Kevin, al minut 41 era l’encarregat d’obrir la llauna just abans del descans. A la represa, però, Edu Soler posava les taules al marcador al minut 49. Els d’Alberto Fernández, que volien fer bo el punt aconseguit la setmana passada al Nou Sardenya hi seguien insistint i, al 57, Alex Fernández tornava a avançar als baixllobregatins. Però el Cerdanyola ha decidit que el seu pas per Tercera s’ha d’allargar més d’una temporada i al 74, l’ex del Vilafranca, Oriol Molins, aconseguia empatar l’encontre a 2. Un resultat que ja no es mouria més.

Així, doncs, el Santboià ocupa ara la 15a posició, una més que el Cerdanyola, tot i que ambdós equips sumen 24 punts. 4 més que el Vilassar, que marca el descens.