dimecres, 8 de gener del 2014

Vivó canvia el Sagnier pel Sardenya

Imagen no disponible
VIVÓ JA FORMA PART DE LA DISCIPLINA DE L'EUROPA // ARTUR TURA


El defensa Albert Vivó ha abandonat aquesta setmana la seva activitat a l'AE Prat de Segona B per posar-se a disposició del CE Europa de Tercera. El jugador, que va ser el capità de la selecció catalana amateur durant la darrera fase final disputada al Vèneto, va fitxar pel conjunt potablava durant el mercat d'estiu després de tres temporades consecutives a Gavà. En l'etapa al club blaugrana hi va jugar pràcticament la totalitat dels partits (109 en lliga) i va anotar 5 gols. Uns números que l'avalaven suficientment per fer el salt de categoria amb 27 anys, després de no haver aconseguit consolidar-s'hi ni la temporada 05/06 amb el Sant Andreu (només va jugar la Copa Federació) ni amb l'UE Figueres la 06/07. Una campanya en la que pràcticament no va tenir oportunitats i va acabar al Margaritense de Tercera Divisió Balear.

Enguany, després de no gaudir d'una gran presència dins el conjunt del Baix Llobregat, Vivó ha signat amb l'Europa per jugar fins a final de temporada amb la plantilla comandada per Pedro Dólera amb l'objectiu de disputar Play-Off i poder tornar per la via ràpida a la categoria de bronze. 

Aquesta incorporació d'hivern reforçarà la defensa escapulada, mermada després de la lesió que tindrà de baixa al lateral Albert Alegre durant els propers tres mesos. Amb Vivó, l'Europa compta ara amb 19 jugadors en plantilla i una dada curiosa. Els dos darrers capitans de la selecció catalana amateur (Vivó i Cano) vestiran l'escapulari en el que resta de temporada.

Amb aquest fitxatge per l'esquadra gracienca, Vivó passa a formar part també d'una llarga llista de jugadors que han militat durant les seves carreres als dos equips modestos amb més rivalitat de l'àrea de Barcelona: Europa i Sant Andreu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada