diumenge, 19 de gener del 2014

Somriures i llàgrimes

Imagen no disponible
L'EUROPA SEGUEIX LÍDER TOT I EMPATAR A CASA // ÀNGEL GARRETA - CEEUROPA.CAT

La 21a jornada deparava moltes sorpreses a Tercera Divisió. La punxada de molts dels equips de la zona alta i la partició polaritzada de les dues meitats de la classificació, en són dos exemples.

El líder segueix al capdavant de la taula i hi seguirà també la jornada 22 després d'empatar a casa davant el Santboià. El segon classificat, però, ara és el Rubí, qui ha superat el Vilafranca per passar pel davant d'Ascó i Muntanyesa. A la part baixa, molts canvis. Les places entre l'onzè i el dissetè segueixen molt apretades i es mouen en tan sols dos punts de diferència (Figueres - 25, Cerdanyola - 23). Mentrestant, al pou, el Gavà s'enfonsa una mica més després de caure a Els Canyars i el Vilassar fa un intent de treure el cap gràcies a la victòria aconseguida a Santa Coloma de Gramenet.

EUROPA 1-1 SANTBOIÀ (1-0, Vivó; 1-1, Pedro Bilbao)

Partit fluix el que es vivia al Nou Sardenya entre el líder de la categoria i el Santboià. L’Europa, que aconseguia fer-se amb un lleu domini de la pilota a l’inici de l’encontre, era el primer en celebrar un gol gràcies a un remat de cap de Vivó al minut 15. Amb l’1-0 el ritme ha disminuït i, ni uns ni altres han aconseguit crear expectatives de gran espectacle.
A la represa eren els d’Alberto Fernández els que sortien al camp amb tot i aviat s’ha fet efectiva aquesta superioritat. Després d’una badada defensiva escapulada, Pedro Bilbao ha aconseguit empatar el partit gràcies a una bona jugada que deixava l’Europa tocat al minut 60.
Amb l’empat a 1 la intensitat ha tornat a caure i els graciencs pràcticament han desaparegut del mapa d’un matx que el Santboià tampoc no ha estat capaç d’endur-se i que ha estat ple d’imprecisions.

Amb aquest resultat l’Europa es manté al capdavant de la classificació amb 43 punts mentre que el Santboià perd un punt vers el descens, que ara marca el Vilassar de Mar.
Hem seguit aquest partit en directe a través del compte de @Gol_Cat

RUBÍ 1-0 VILAFRANCA (1-0, Collado)

Victòria meritòria del Rubí a Can Rosés que recupera la segona plaça i es col·loca a tan sols tres punts del líder en una jornada molt propícia pels seus interessos.
El Vilafranca de Manel Delgado arribava al Vallès amb l’objectiu de sumar la tercera victòria consecutiva. Els de Martí Cifuentes, però, han començat la segona volta a molt bon ritme i un gol de Jonathan Collado al minut 80 de joc enfonsava les aspiracions visitants i alçava als locals que han fet bona la derrota de la Muntanyesa per fer el salt a la segona plaça.
Seguiment via Lluís Montaner (@lapreviafcv)

MUNTANYESA 1-2 SANTFELIUENC (0-1, Gordillo; 0-2, Josele; 1-2, Toni Pérez –p-)

Sorpresa a Nou Barris en el duel que enfrontava a Muntanyesa i Santfeliuenc. El dia en el que la Monta s’havia de refermar a la segona plaça i pressionar l’Europa, els de la capital del Baix Llobregat han fet un canvi de xip per recuperar el camí de la victòria.
Al minut 62, Gordillo aconseguia obrir la llauna per avançar els blanc-i-blaus al marcador en un partit que necessitaven guanyar. Precisament per aquesta necessitat de guanyar, al 82, Josele deixava glaçat NouBarris amb el segon gol, fruit d’un contraatac originat per una recuperació de Maldo.
Quatre minuts més tard, Toni Pérez escurçava distàncies amb un gol de penal quan pràcticament ja no quedava temps per reaccionar.
Amb aquest resultat la Monta se situa a la tercera plaça, a quatre punts de l’Europa. Pel seu cantó, el Santfeliuenc recupera sensacions i arriba als 30 punts per quedar-se, còmodament, a la 10a plaça.
Seguiment via @SantfeliuencFC

ASCÓ 3-3 PALAMÓS (0-1, Javi Revert; 0-2, Arimany; 0-3, Pugui; 1-3, Ermengol; 2-3, Roca; 3-3, Virgili)

Partit de bojos el que s’ha viscut al Municipal d’Ascó entre els de la Ribera d’Ebre i el Palamós. Després de la primera meitat, tot semblava indicar que els del Baix Empordà s’endurien el gat a l’aigua. I és que Javi Revert i Arimany s’havien encarregat de posar el  0-2 al marcador.
Només començar al segona meitat Pugui eixamplava encara més les distàncies, al minut 46, però l’Ascó ha trobat la salvació després d’un penal assenyalat a l’àrea visitant. Ermengol feia efectiu el tir i l’1-3 pujava al marcador al minut 49 i amb tota una segona meitat per jugar.
L’empat ha arribat ràpid pels asconencs. De fet, en tan sols sis minuts, Roca i Virgili han fet el 2-3 i el 3-3 entre els minuts 57 i 62.
Al final, el resultat ja no ha variat més i els dos conjunts s’han acabat repartit un punt que deixa l’Ascó a la quarta plaça amb 39 punts, els mateixos que la Muntanyesa, i el Palamós a la setena, amb 34.
Seguiment via La Xarxa

CERDANYOLA 1-2 CORNELLÀ (1-0, Edu Soler; 1-1, Juvenal; 1-2, Oscar Muñoz)

Victòria amb remuntada del Cornellà que encara no aconsegueix entrar encara a Play Off.
Els tres punts, però, no han estat fàcils d’aconseguir per un Cornellà que, al minut 29, veia com Edu Soler batia la seva porteria i situava l’1-0 al marcador. Un resultat amb el que s’arribava al descans.
A la segona meitat, només reprendre el joc, Juvenal tornava a posar les taules al marcador i, al 81, Óscar Muñoz aconseguia culminar la remuntada per fer l’1-2 definitiu i que deixava, novament, al Cerdanyola amb un pam de nas davant el conjunt cornellanenc, tal i com va passar a la primera volta.
Amb aquest resultat el Cerdanyola és ara 17è, amb 23 punts. En suma 4 més que el Vilassar de Mar, que és ara qui marca el descens, amb 19 punts.
Seguiment via @CERDANYOLAFC

POBLA DE MAFUMET 1-0 TERRASSA (1-0, Víctor Bertomeu)

Victòria importantíssima de la Pobla de Mafumet, que aconseguia superar el Terrassa gràcies a un gol de Víctor Bertomeu al minut 62.
Els de Miki Carrillo no han estat capaços de sumar dues victòries consecutives i segueixen fora de les places de promoció, amb 35 punts. Una lluita que no abandonen però a la que tampoc arriben els egarencs i a la que cada cop s’hi sumen més equips.
Pel seu cantó, la Pobla, fa una passa endavant important i, amb 32 punts és ara a la novena posició i aspira a tot en el tram final de lliga.

MANLLEU 2-0 MASNOU (1-0, Masó; 2-0, Erencia)

Un altre dels equips que no abandona és el Manlleu de Jordi Dot. Els osonencs sabien imposar-se al Masnou tot i no tenir el seu killer, Manel Sala, i sumar tres punts més que els deixen a la vuitena plaça.
Ramon Masó era l’encarregat d’obrir la llauna només començar l’encontre i Erencia rematava la victòria amb el segon. La nota negativa pels locals ha estat l’expulsió de Barragán, que la propera jornada no podrà batre’s al Cornellà.
Pel que fa al Manou, amb aquesta derrota els maresmencs segueixen sense sortir-se’n i segueixen ficats en plena lluita per no baixar amb 24 punts.

FIGUERES 1-1 RAPITENCA (0-1, Pol Bladé; 1-1, Murga)

L’estrena de Francesc Cargol a Vilatenim no va ser l’esperada. I és que la màxima d’entrenador nou, victòria segura, no es va complir a Figueres en el duel que enfrontava els empordanesos a la Rapitenca.
De fet, van ser els del Delta de l’Ebre els encarregats d’obrir la llauna. Pol Bladé aconseguia fer el 0-1 al minut 31 amb un xut creuat des de la frontal. El resultat es mantenia durant bona part de l’encontre fins que, al 84, Murga aconseguia salvar els mobles i la tranquil·litat del nou tècnic que, a punt va estar de començar amb derrota.
Amb l’empat, tant Figueres com Rapitenca segueixen immersos en la lluita de la segona meitat de la taula, amb 25 i 24 punts, respectivament.
Seguiment via UE Figueres

FigueresRapitenca1_1
TOT SEGUEIX IGUAL A FIGUERES // UEFIGUERES.CATAfegeix la llegenda

CASTELLDEFELS 2-1 GAVÀ (1-0, Alex Cano; 2-0, Alex Cano; 2-1, Quiles)

El principal partit d’aquesta jornada era el derbi del Baix Llobregat, que enfrontava a Castelldefels i Gavà en un duel marcat per les necessitats d’un i altre equip. El Gavà ha estat el primer perjudicat de l’encontre quan, al minut 6, el seu porter Pacheco havia d’abandonar el camp lesionat.
Després d’un primer temps sense moviment en el marcador i tot per decidir, han arribat els 10 minuts bojos de partit. Primer, al 52, Alex Cano obria la llauna pel Castelldefels després de superar el porter Aleix.  Cinc minuts després, un altre cop Alex Cano feia el 2-0 per culminar una jugada individual per banda.
El Gavà, però, no s’ha volgut fer enrere i al 62 Quiles escurçava distàncies per deixar clar que els d’Albert Poch no es rendirien tan fàcilment. Al final, tot i l’empenta final dels gavanencs,  han estat els mariners els que s’han endut els tres punts d’or que hi havia en joc.
Amb aquest resultat els locals superen, per fi, la 17a plaça i són ara setzens, amb 23 punts. 4 per damunt d’un descens que ja no marca el Gavà. I és que amb la derrota els blaugranes baixen fins la 19a posició, 6 punts per sota de la permanència.
Seguiment via @uecastelldefels

castefagava2_1
EL CASTELLDEFELS HA SUMAT MÉS QUE TRES PUNTS // ALEX GALLARDO - UE CASTELLDEFELSAfegeix la llegenda

GRAMENET 0-2 VILASSAR DE MAR (0-1, Dani Arqués; 0-2, Guille)

El partit dramàtic de la jornada ha resultat mortal per la Gramenet que ja s’allunya fins al 13 punts de la permanència. El Vilassar de Mar s’ha fet fort a Santa Coloma i ha donat una passa important per assolir la permanència.
Els gols de Dani Arqués i Guille han estat suficients per superar la Grama i sumar tres punts que empenyen els maresmencs fins als 19, quedant així a tan sols 4 de la permanència. Una xifra gens terrible després de veure’s enfonsats al costat de la Gramenet.
Els colomencs, en canvi, segueixen en el seu via crucis particular i segueixen cuers, amb 10 punts i el descens pràcticament segellat. Tot i això, està clar que mai es pot donar res per segur fins que no ho diuen les matemàtiques.