diumenge, 12 de gener del 2014

Pura electricitat

Imagen no disponible
EL CASTELLDEFELS SEGUEIX SENSE PERDRE // ALEX GALLARDO - UE Castelldefels

Jornada intensa a Tercera Divisió amb un gran nombre d'encontres amb forta rivalitat. Cornellà i Europa empataven en el duel de candidats, mateix signe que Palamós i Figueres (3-3) i al Santboià-Castelldefels (1-1). A terres tarragonines la Pobla de Mafumet ha passat per sobre de la Rapitenca mentre que a Terrassa, els egarencs han guanyat un encontre per acostar-se a la promoció davant el Manlleu.

CORNELLÀ 1-1 EUROPA (1-0, Pelegrí; 1-1, Javi Sánchez)

Empat a gols entre Cornellà i Europa en un duel d’aspirants que ha deixat als de Gràcia amb el ‘goal average’ favorable davant el conjunt del Baix Llobregat. En un partit que no era, per a res, decisiu, però que pot influir en el desenllaç de la temporada, el Cornellà era el clar dominador del joc, almenys en quant a ocasions, segons expliquen les cròniques d’un matx en el que Pelegrí obria la llauna al minut 7 de partit i sometia l’Europa fins que, al 87, Javi Sánchez, que començava el partit a la banqueta, aconseguia empatar l’encontre rematant una centrada de Diego.
Abans del xiulet final, la mateixa parella de jugadors ha pogut donar la volta al marcador en un 2 contra 1 amb el porter verd, Íñigo, però Sánchez preferia passar la pilota al seu company enlloc de definir i l’extrem no aconseguia, finalment, controlar prou bé una pilota que acabava perdent.
Al final, empat a 1 entre dues de les plantilles més fortes de la Lliga i que, ben segur, seran lluitant pels grans objectius fins a final de temporada, ara ja a tan sols 18 jornades.
Seguiment via @CEEUROPA

CornellaEuropa

CORNELLÀ I EUROPA MANTENEN LA MATEIXA DINÀMICA EN ELS SEUS ENFRONTAMENTS // ÀNGEL GARRETA - CEEUROPA.CAT

GAVÀ 0-2 MUNTANYESA (0-1, Dani Sánchez; 0-2, Padilla)

Victòria de la Monta a la Bòbila de Gavà per prendre la segona posició a l’Ascó i retallar distàncies amb el liderat a l’inici de la segona volta.
Els homes de Manolo González han passat per damunt dels blaugrana en un partit que s’ha decidit a la primera meitat. Al minut 29 Dani Sánchez inaugurava el marcador després d’afusellar el porter Pacheco i començar la segona volta al mateix ritme que la primera. Abans del descans, però, els d’Albert Poch quedaven encara més tocats després d’un gol que aconseguia Padilla gràcies a una falta directa que es colava al fons de la xarxa del porter local.
A la represa el Gavà ha estat incapaç de donar la volta al marcador i la Monta s’ha endut 3 punts més que deixen els de Nou Barris en una situació privilegiada per afrontar les 18 jornades que resten de campionat.
Seguiment via @havokcfgava

VILAFRANCA 2-1 ASCÓ (1-0, Mario; 1-1, Ermengol; 2-1, Enric Mi)

Punxada de l’Ascó a Vilafranca del Penedès on un nom torna a ressaltar: Mario. El davanter provinent del Tecnofutbol ja acumula tres gols en els seus dos primers partits disputats amb els penedesencs i torna a formar part d’una victòria del seu equip.
Després d’una primera meitat sense gols, el local Mario aprofitava una pilota dividida entre Chiné i Denis Coch per rematar de cap i fer l’1-0 quan corria el minut 62 de partit. Amb l’encontre de pujada, l’Ascó no s’ha fet petit i Ermengol Graus aconseguia l’empat només un minut després. Però al 69, per tancar 7 minuts bojos, Enric Mi rematava la pilota amb el cap a la sortida d’un córner per tornar a avançar als de Manel Delgado i certificar una victòria que deixa molt bon gust al Penedès.
Amb aquest resultat l’Ascó s’allunya fins a 4 punts del líder, l’Europa (al qual li podria haver retallat 3 aquest cap de setmana), i abandona també la 2a plaça, en detriment de la Muntanyesa.
Seguiment via FC Ascó

VilafrancaAsco
EL VILAFRANCA HA ATURAT L'INÈRCIA ASCONENCA // IRIS SOLÀ

GRAMENET 1-2 RUBÍ (0-1, Pla; 0-2, Adri Díaz; 1-2, Roberto Morales)

No afluixa el Rubí que s’ha carregat la Gramenet per començar la segona volta a ritme de Play-Off. Els de Martí Cifuentes saltaven al terreny de joc amb la certesa que els principals objectius de l’any pràcticament estan assegurats i que la segona volta serà per gaudir.
Àlex Pla obria la llauna al minut 9 de partit i Adri Díaz eixamplava distàncies al 26 en un encontre que tornava a pintar magre pels de Santa Coloma. Al segon temps, però, els de Díaz Losquiño posaven una mica la port al cos dels rubinencs gràcies al gol de Roberto Morales al minut 59, però la pressió dels de Santa Coloma no ha estat suficient per trobar l’empat i la Grama s’enfonsa una mica més en una categoria que li ha girat l’esquena.
Seguiment via @UERubi

TERRASSA 1-0 MANLLEU (1-0, Jaime Fuentes)

Recupera el camí de la victòria el Terrassa gràcies a un gol de Jaime Fuentes al minut 9 de partit que resultava suficient per tombar el Manlleu a l’estadi egarenc. Tot i que el gol es donava en un moment molt inicial del partit els osonencs no han estat capaços de sorprendre els locals i el de Jordi Dot se’n tornen cap a casa amb una oportunitat perduda de fer un salt important a la taula.
Així doncs, el Terrassa suma ara 35 punts i se situa a la cinquena posició, empatat a punts amb el Cornellà (6è) i a tan sols 2 del Rubí, que és quart.
El Manlleu, pel seu cantó, segueix amb 29 punts i es queda ara a 7 de les places de promoció d’ascens.
Seguiment via @EsportsRmanlleu

PALAMÓS 3-3 FIGUERES (0-1, Bonaventura; 0-2, Guillem Cornellà; 1-2, Arimany; 1-3, Pedro del Campo; 2-3, Merxader; 3-3, Chicho)

Partit de bojos el derbi de l’Empordà que enfrontava a Palamós i Figueres, dos equips amb un potencial, a priori, similar, però amb un abisme a la classificació.
El conjunt dirigit per Xavi Punsí començava bé l’encontre aconseguint posar-se 2-0 al marcador gràcies als gols de Bonaventura i Guillem Cornellà, però abans del descans Sergi Arimany aconseguia retallar distàncies i posar l’1-2 al marcador.
A la represa, el Figueres tornava a posar la directa eixamplant distàncies mitjançant Pedro del Campo, qui feia el tercer gol de la Unió al minut 56. Sis minut més tard, però, Ritxi Mercader tornava a escurçar el marcador.
El 2-3 s’ha mantingut pràcticament fins al final de l’encontre, però el Palamós vol somniar amb fites grans aquesta temporada i Chicho aconseguia empatar el partit sobre la botzina.
Amb aquest resultat els baixempordanesos sumen 33 punts i són setens, a 4 punts del Play-Off. Pel seu cantó, el Figueres, en suma 24 i no s’allunya de la part baixa.
Seguiment via @palamoscf

RAPITENCA 0-2 POBLA DE MAFUMET (0-1, Bueno; 0-2, Sergi)

Victòria de la Pobla de Mafumet en el derbi tarragoní de la jornada. Els homes d’Ivan Moreno han sabut fer caure La Devesa gràcies a dos gols als 10 minuts finals de partit.
El primer en anotar era Bueno, al minut 80, després que el filial grana tingués més ocasions de gol que els de la Ràpita durant l’encontre. Un cop dur després d’aguantar el 0-0 pràcticament fins al final i que s’agreujava més quan, al 90, Sergi aconseguia la sentència creuant la pilota al porter local.
Amb aquest resultat, la Rapitenca queda a la 15a posició, amb 23 punts mentre que la Pobla puja fins a la novena comptant-ne 29.
Seguiment via Hernan Subirats (@nitgolfa)

SANTFELIUENC 1-2 VILASSAR DE MAR (0-1, Bangu; 1-1, Joserra; 1-2, Bangu)

Segona victòria fora de casa del Vilassar de Mar aquesta temporada que serveix als de Toni Fuentes per sumar tres punts d’or a casa d’un Santfeliuenc que al minut 94 ha vist com volaven els punts de Les Grasses.
Al minut 13 Bangu aprofitava una errada del porter local per fer el primer gol del partit i avançar al conjunt maresmenc, que vol sortir de la seva precària situació i deixar de fer companyia a la Gramenet. A la represa, amb els blanc-i-blaus cercant l’empat, Joserra ha aconseguit empatar el matx i empentar-lo cap a un empat que semblava inamovible quan, al minut 94, Bangu tornava a colpejar de nou i feia l’1-2 definitiu que servia al Vilassar per començar la segona volta amb bon peu.
Pel seu cantó, el Santfeliuenc, no acaba de trobar el ritme del primer terç del campionat i s’haurà de fer fort per no patir en excés.
Seguiment via @UEVilassardeMar

MASNOU 3-0 CERDANYOLA DEL VALLÈS (1-0, Jonathan; 2-0, Alabau; 3-0, Gerard)

Cop del Masnou al Cerdanyola en el primer partit de la segona volta. Els de Miguel López aconseguien superar els vallesans amb un clar 3-0 gràcies a l’eficàcia golejadora i les dues expulsions que han patit els de Toni Carrillo.
Al minut 24 Jonathan Ferreira anotava el primer gol del partit pels del Maresme en un matí que s’esperava més igualat del que finalment ha resultat ser.
A la segona meitat, els vallesans veien com Marc Ahufinguer era expulsat al minut 63 i els deixava amb inferioritat numèrica. Pocs minuts després, els verd-i-blanc patien una nova expulsió, aquest cop la del seu porter, Coca que,a més a més, cometia un penal que Ferran Alabau s’encarregava de transformar.
Amb el 2-0 al marcador i superioritat numèrica (11-9) Gerard Coronado aconseguia culminar la victòria amb un gol en una jugada de contraatac que suposava el 3-0 definitiu. Així, doncs, el Cerdanyola s’acosta a la part baixa amb 23 punts (6 més que el descens) i veu com el Masnou en compta 24.
Seguiment via @cdmasnou

SANTBOIÀ 1-1 CASTELLDEFELS (0-1, Gilberto; 1-1, Dani Iglesias)

Nou empat del Castelldefels, aquest cop en el derbi de Baix Llobregat davant el Santboià.
El conjunt mariner aconseguia avançar-se al marcador gràcies a un gol de Gilberto al minut 34 de joc, després de creuar la pilota per superar el porter local.
A la represa el Castelldefels no s’arrugava i buscava augmentar distàncies sense deixar de fer tasques defensives, però el Santboià, tant necessitat com el seu rival comarcal, posava una marxa més que el permetia empatar l’encontre gràcies a Dani Iglesias, qui, al minut 77, superava el porter August amb un bon remat de cap.
Al final, repartiment de punts entre dos equips de la zona baixa que segueixen necessitats però s’allunyen una petita passa més del Gavà.