diumenge, 1 de juny del 2014

Eliminatòries semiobertes

Imagen no disponible
L'EUROPA HA XOCAT CONTRA UNA ROCA // ÀNGEL GARRETA - CEEUROPA.CAT



Mals resultats per als catalans en els partits d'anada de les semifinals de la promoció d'ascens a Segona B. Ni Muntanyesa ni Europa han aconseguit guanyar els seus partits i hauran de fer-se molt forts en el partit de tornada per arribar a la fase final.

FORMENTERA 2-0 MUNTANYESA (1-0, Piquero; 2-0, Armando)

Derrota dolorosa de la Monta a Formentera en un desplaçament còmode pels jugadors de Nou Barris però que ha resultat ser fatal en quant a resultat. Els de Manolo González arribaven al partit amb la moral molt alta pel resultat aconseguit en l'anterior eliminatòria i pel clima creat al voltant d'un equip que semblava indestructible. Però a les Pitiüses la realitat s'ha topat de front amb els groc-i-negres i, després d'arribar al descans amb empat a zero, Piquero aprofitava una badada defensiva per batre al porter visitant en un u contra u.

Amb el resultat en contra, la Monta ha cercat l'empat, coneixedora de la importància d'anotar a domicili, però lluny d'aconseguir-ho, ha arribat el 2-0, obra d'Armando, que deixava tocats, però no vençuts, als jugadors d'un equip que hauran de posar-hi més cor que mai per remuntar l'eliminatòria. El cap de setmana vinent, doncs, 'La Bombonera de Nou Barris' haurà de ser una olla de pressió per empentar el seu equip cap a la remuntada d'una semifinal que pinta molt magra i que fa pujada, però que en cap cas està decidida. I és que si un equip ha sabut posar pit i collons als partits enguany, aquest és la Muntanyesa.
Seguiment via @btvesports

EUROPA 0-0 SOCUÉLLAMOS

Empat a zero en el partit d'anada entre Europa i Socuéllamos. Un resultat, a priori positiu pels de Dólera, però que tampoc serveix als graciencs per estar del tot contents. El gol aconseguit a l'anada davant la Mutilvera va donar un avantatge molt important als europeistes que, mantenint el resultat, en van tenir prou per classificar-se. Amb el 0-0, en canvi, l'equip escapulat necessitarà tenir més idees que avui per trencar la muralla defensiva d'un Socuéllamos molt rocós i que no ha donat oportunitats als locals.

L'ocasió més clara pels de Gràcia ha estat a la segona meitat amb una pilota que Javi Lara ha rebut a l'espai i que l'ha permès entrar dins l'àrea escorat a l'esquerra. Desafortunadament pel Nou Sardenya, el migcampista no ha engaltat bé la pilota i ha fet un misto que ha acabat amb l'esfèric sortint per la línia de fons, molt lluny de la porteria de Ruiz Caba. En canvi, els manxecs sí que han tingut més d'una oportunitat perillosa sobre la porteria de Rafa Leva. Però com ja va passar en el partit d'anada, el porter escapulat ha tornat a esdevenir l'heroi local salvant el seu equip en diverses ocasions.

Al final, el partit ha acabat sense gols, com no podia ser d'una altra manera vistes les pilotades sense sentit enviades des de les defenses d'un i altre equip. L'espectador neutral ben segur que ha marxat del camp amb la sensació d'estafa, per haver pagat una entrada que no li ha permès veure un joc vistós. Tan sols una graderia molt animada. Coses del 'play-off'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada