dissabte, 2 de febrer del 2013

Mantenir la tensió

Podeu llegir la prèvia del Balaguer-Montañesa, a lajornada.cat

Mantenir la tensió

Balaguer i Muntanyesa disputen aquest dissabte un duel d’aquells que poden ser determinants a final de temporada. Els de la Noguera, que no han perdut en l’inici de la segona volta, volen fer caure una ‘Monta’ que també camina en positiu.

Qui controli millor els petits detalls s'endurà el partit // LA MANYANA
Qui controli millor els petits detalls s’endurà el partit // LA MANYANA


El calendari ha volgut que Balaguer i Muntanyesa, dos dels equips que encara no han perdut en aquesta segona volta, s’enfrontin en un duel que presenta multitud d’alarmes i que pot trencar la dinàmica positiva i ascendent d’un dels dos conjunts.

Els locals arriben a aquest partit amb la salvació a només quatre punts després de salvar els mobles a Can Peixauet. El Municipal, que ja va veure com els noguerencs endossaven un contundent 4-0 al Júpiter ara fa dues setmanes, espera que el Balaguer torni a treure la seva millor cara per superar la Muntanyesa, un rival directe en la lluita per la permanència.

Tot i la seva encara delicada situació, els de Nou Barris respiren amb més tranquil·litat que no pas els lleidatans, ja que no perden un partit des del 16 de desembre. Una ratxa positiva que els ha portat a sumar 22 punts i que els deixa a 4 punts del pou. Tot i que, a priori, l’escenari podria semblar favorable als barcelonins, la regeneració mental que ha mostrat el Balaguer en els darrers encontres contribuirà a posar molt difícils les coses a una Monta que haurà de seguir lluitant per evadir el descens.

Per a aquest encontre, els homes de Juanjo Tenorio tindran una baixa molt sensible, la de Jerson, que aquesta mateixa setmana ha fet un salt de gegant a Segona B, fitxant pel Badalona. Però la batalla més interessant pot ser la que disputi el davanter centre visitant, Sascha Andreu, amb la defensa vermella, que haurà de vetllar per mantenir la porteria a zero i confiar en l’eficàcia dels seus homes gol.

Amb poc menys de mitja lliga per disputar-se, el resultat d’aquest encontre no tindrà repercussions immediates, però sí que pot ser clau per al desenllaç d’una competició igualada que pot veure’s abocada al desempat final per no baixar.


Fitxa tècnica (Alineacions Probables)

  • Balaguer: Nogués; Ruben Egea, Giribet, Joan Martínez, Julià, Jordi Benet, Andreu Martínez, Albert Llamas, Iban Parra, Isaac i Galceran.
  • Muntanyesa: Cocera; Ferran melich, Uri Escabrós, Borges, Héctor; Dani Sánchez, Sascha, Uri Miralles, Nils, Ruben Giménez, Daniel Garcia.
  • Àrbitre: Vicente Alexandre Muñoz Baquero (Terrassa)
  • Data: Dissabte 2 de febrer a les 17.00h al Municipal de Balaguer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada