dimecres, 28 d’agost del 2013

Cara a Cara: Jordi Roger - Pedro Dólera

Imagen no disponible
ELS DOS ENTRENADORS XERRANT ABANS DEL PARTIT // CARLES GARCIA



El passat diumenge Europa i Cornellà s’enfrontaven al Nou Sardenya en el primer compromís de la Lliga 2013-2014 (2-1), però abans de l’encontre ens vam reunir amb els seus entrenadors, Jordi Roger i Pedro Dólera, per fer un particular cara a cara previ a l’inici del campionat.

Teniu més pressió que l’any passat?

Jordi Roger: No. Pressió tenim la que ens posem nosaltres treballant dia a dia. És cert que el nostre objectiu és millorar el que vam fer l’any anterior, però encara que sigui complicat volem quedar entre els quatre primers i fer un bon Play-Off i, si és possible, pujar a Segona B.

Pedro Dólera: En aquest club sempre hi ha pressió, això no canvia gaire. Però potser sí que és cert que tothom ens dóna com un dels favorits per fer Play-Off i sembla que hi hagi més obligació, però aquí estem com sempre.


Consideres l'Europa/Cornellà com el teu màxim rival?

Jordi Roger: No, ara mateix l’Europa és un rival igual que els altres 18 de la categoria. Mediàticament us agraden aquestes coses i sí que aquest partit és un plat fort, però a la lliga hi ha equips molt forts que ningú està anomenant i que volen estar entre els quatre primers.

Pedro Dólera: No. Hi ha 7 o 8 equips que poden ser a dalt. El Cornellà és un d’ells, però serà molt difícil per a tots.


En què creus que ha millorat l'Europa/Cornellà aquesta temporada?

Jordi Roger: Té un punt d’avantatge respecte els altres equips i és que ha renovat tots els jugadors que volia. A més, ha fitxat molt bé. En Charly Ruiz, per exemple, crec que serà dels millors jugadors de la categoria.

Pedro Dólera: Són un equip encara més compacte. Juguen amb un trivot per dintre, que els donarà més solidesa defensiva i això és un punt molt important.


En què creus que podràs fer més mal a l'Europa/Cornellà en un mà a mà?

Jordi Roger:  Ens coneixem els dos molt bé i, per desgràcia, no solen ser partits molts vistosos per l’espectador: molta pilota al mig del camp, molta segona jugada... Són partits que depenen de detalls i hem d’estar molt concentrats per fer-los mal. Hem d’aprofitar el que tenim i estar molt atents quan no tinguem la pilota.

Pedro Dólera: Crec que en l’estratègia som perillosos i amb el joc per bandes tenim extrems que poden fer mal.


Què teniu a favor respecte l’Europa/Cornellà al llarg de la temporada?

Jordi Roger: No crec que tinguem res a favor. L’Europa és molt bon equip i farà molts punts durant la temporada, però ens hem de fixar en nosaltres. El que importa és el nostre treball diari i la feina que fem sobre el camp.

Pedro Dólera: Encara és aviat per saber-ho, però nosaltres hauríem de tenir més 'punch' que l'any passat. Si recuperem en Cebri i tenim en forma en  Javi Sánchez, Cristian del Moral i Charly Ruiz, podem estar més presents a l’àrea. Sumat als que ja teníem hem de fer un pas endavant, però això encara no ho hem vist.


El teu rival ho posarà encara més complicat que la temporada passada?

Jordi Roger: Sí, però nosaltres també intentarem posar-ho més difícil, igual que els altres equips. Perquè això no és un duel Europa-Cornellà, hi ha molts equips i aquest és un camí de llarg recorregut i l’important és arribar al final el més amunt possible, per davant de l’Europa o de qui sigui

Pedro Dólera: Sí, sí. El Cornellà és un rival molt dur i sempre és difícil guanyar-lo. Guanyar partits és cada dia més difícil i més contra ells.


Què li diries a en Pedro/Jordi?

Jordi Roger: Li desitjaria tota la sort del món, avui no, però a partir de demà i que tan de bo ens trobem com l’any passat, els dos fent Play-Off.

Pedro Dólera: Que tingui molta sort en el que li resta de temporada, excepte avui.


Abans que comenci la lliga, t'aventures a predir un equip que ben segur serà a dalt?

Jordi Roger: El Cornellà. Però si no s'hi val... potser l’Ascó.

Pedro Dólera: Pel que hem vist de plantilla, que pràcticament tenen un equip de Segona B, seria l’Ascó. Però Figueres i Palamós m’agraden molt.


Quin camp et fa més respecte?

Jordi Roger: El camp de la Muntanyesa

Pedro Dólera: No m’agraden els camps petits.


Un propòsit per al final de temporada?

Jordi Roger: Pujar a Segona B.

Pedro Dólera: El meu somni seria repetir el que vam fer l’any passat i fer un millor Play-Off.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada