diumenge, 25 d’agost del 2013

Estrena amb penals decisius

Imagen no disponible
L'ASCÓ S'HA ESTRENAT A LA CATEGORIA SENSE DECEBRE // FCASCO.COM



ASCÓ 2-1 VILAFRANCA (1-0, Ermengol -p-; 2-0, Virgili; 2-1, Joni Puchi)

Complint expectatives. Aquest podria ser el titular d'un partit en el qual l'Ascó aconseguia sumar els seus primers 3 punts el dia del retorn a Tercera, després d'una pretemporada que ha deixat molt bones sensacions. Les coses se li posaven molt de cara al conjunt asconenc quan al minut 13, Ermengol transformava el primer gol de la Lliga des del punt de penal. Una bona injecció de moral per un conjunt que no es cansava de crear problemes al Vilafranca, que podria haver marxat al descans amb un major desavantatge. Però els homes de Delfí Ferreres patien el pitjor mal possible rebent el 2-0 al primer minut de la represa, després d'una jugada individual de Virigili. Un gol de Joni Puchi al 76' escurçava distàncies al marcador i empentava els penedesencs a l'atac, però tot i així, els locals no deixaven escapar l'oportunitat de començar la temporada amb una victòria.
Seguiment via @lapreviafcv i @fc_asco

POBLA DE MAFUMET 0-1 RAPITENCA (0-1, Mauri)

La Rapitenca va ser l'equip rebel·lació la passada campanya i, enguany, ha decidit mantenir bona part del bloc que li va donar èxits esportius, sobretot a La Devesa. Potser per això seria agosarat parlar de sorpresa tot i endur-se el derbi a domicili. Un gol de Mauri al minut 25 li valia al conjunt d'Antoni Teixidó per embutxacar-se els tres punts. Ni durant els bons minuts de la Pobla a la segona meitat, els homes d'Ivan Moreno aconseguien superar la porteria visitant i queden ara amb un zero a la taula i un desplaçament complicat a Terrassa la setmana vinent. Primera victòria, per tant, de mèrit d'una Rapitenca que avisa als seus rivals des de la primera jornada: a Sant Carles no ha canviat res.
Seguiment via @nitgolfa

EUROPA 2-1 CORNELLÀ (1-0, Alberto; 1-1, Juli; 2-1 Javi Lara -p-).

El partit destacat de la jornada no ha decebut, tot i no ser especialment brillant en l'aspecte futbolístic. Les cames encara han pesat a uns jugadors que han seguit de cap a peus el guió clàssic d'un enfrontament entre Europa i Cornellà: poques ocasions, molt de migcampisme, segones jugades i un detall per decidir el resultat. Al descompte de la primera meitat Alberto, després d'un parell de rebots ha aconseguit fer l'1-0 en el primer xut de l'Europa entre pals. El Cornellà, que ha dominat la possessió de la pilota i ha monopolitzat les ocasions de gol s'ha trobat amb el gol després d'un xutàs de Juli des de fora de l'àrea que ha foradat la porteria de Rafa Leva. Però en un dels contraatacs posteriors a l'empat, Alegre ha caigut dins l'àrea cornellanenca i l'àrbitre ha assenyalat penal. Javi Lara, des dels onze metres, no ha perdonat i ha donat la victòria a un Europa que, tot i no ser millor que el Cornellà, s'ha quedat amb tots els punts en joc.

MANLLEU 1-2 TERRASSA (0-1, Gallar -p-; 0-2, Gallar; 1-2, Manel Sala)

Comença amb victòria el Terrassa de Miki Carrillo i ho fa en un desplaçament difícil a Manlleu. Els egarencs es trobaven amb el 0-1 gràcies a un penal que Gallar ha aconseguit anotar quan corria el minut 10 de partit. El mateix Gallar feia el 0-2 després d'aprofitar un refús de Barragán, al 31'. El Manlleu sortia a la represa amb el repte de remuntar un partit que tenia coll amunt però sense arribades clares no era capaç de retallar distàncies fins al minut 76, amb un gol obra de Manel Sala. Als minuts finals els osonencs podrien haver empatat el partit, però la solidesa dels vallesans els permetia tornar a casa amb tres punts al sarró.
Seguiment via @EsportsRmanlleu

FIGUERES 1-3 PALAMÓS (1-0, Ivan Cristino; 1-1, Chicho; 1-2, Javi Revert -p-; 1-3, Ivan Díaz)

Ha caigut Vilatenim i han fet falta un derbi empordanès i 21 mesos per veure el Figueres perdent al seu estadi, una fita que començava a semblar impossible. El seu botxí, el Palamós, ha hagut de remuntar un gol matiner d'Ivan Cristino, que semblava encarrilar el partit del cantó Figuerenc, però primer Chicho i, després, Javi Revert, de penal, aconseguien capgirar el marcador abans del descans. La caiguda d'un fortí és lenta i costosa i els de l'Alt Empordà ho complicaven tant com sabien ja que, fins al minut 80 no arribava el gol de la sentència, obra d'Ivan Díaz que certificava un inici de temporada esplèndid per un Palamós que fa bona pinta.
Seguiment via @palamoscf i @llribera

VILASSAR DE MAR 0-1 SANTFELIUENC (0-1, Bolaños -p-)

Estrena dolça a la categoria pel Santfeliuenc, que ha arrencat tres punts del Xevi Ramon de Vilassar, gràcies a un penal que Bolaños s'encarregava d'enviar al fons de la xarxa maresmenca. Una primera meitat sense xuts entre els tres pals i un inici del segon temps que semblava decantar-se cap al bàndol visitant, han estat la història d'una estrena de categoria que els de Sant Feliu de Llobregat guardaran per sempre a les seves pàgines d'història. Els vilassarencs, que tornen a començar la temporada sense encert, hauran d'esperar al proper cap de setmana per estrenar el seu caseller de punts i gols.
Seguiment via @SantfeliuencFC

CASTELLDEFELS 2-2 SANTBOIÀ (0-1, Urbano; 1-1, Jony Fernández; 1-2, Jordi Martínez -p-; 2-2, Àlex Cano)

Un altre partit amb gols (i un penal decisiu) el que s'ha viscut a Els Canyars. Castelldefels i Santboià es veien les cares en un partit que ha començat amb força accions ofensives per part de conjunts que oblidaven la pretemporada per donar a la lliga la importància que mereix. Urbano obria el marcador al minut 20, però abans del descans Jony Fernández empatava pel conjunt mariner. Només començar la segona meitat el conjunt vermell veia com Jordi Martínez anotava un penal que els tornava a posar per davant al marcador, un avantatge que, sumat al domini, semblava encarrilar el partit pels de Sant Boi, però Àlex Cano aportava una dosi de coratge important pels locals, que aconseguien empatar l'encontre.
Seguiment via @uecastelldefels i @FClubSantboia

castelldefelssantboia
EL CASTELLDEFELS HA PLANTAT CARA AL SANTBOIÀ // ALEX GALLARDO - GallardoPhoto.comAfegeix la llegenda


CERDANYOLA 2-2 MASNOU (0-1, Maxime; 0-2, Coronado; 1-2, Jose Antonio; 2-2, Quim Solano)

El duel entre nouvinguts ha tingut tots els ingredients: gols, emoció i una remuntada per reacció. Els homes de Miguel López aconseguien avançar-se al minut 3 de partit per començar a donar vida al que ha resultat ser un dels partits "tapats" de la jornada. Un partit que semblava dat i beneït al descans després que els visitants fessin el 0-2 en una jugada de contraatac. Però el Cerdanyola sabia reaccionar al segon temps i, amb la dosi necessària de motivació, Jose Antonio aconseguia retallar distàncies. Amb un home menys per l'expulsió d'Èric Blasco, el Masnou semblava poder aguantar l'envestida vallesana, però al darrer sospir, Quim Solano aconseguia empatar l'encontre en una jugada que ha creat polèmica a la banqueta visitant.
Seguiment via @CERDANYOLAFC i @cdmasnou

RUBÍ 2-0 GRAMENET (1-0, Ernest; 2-0, Zambudio)

El Rubí post-Alberto Fernández ha començat la lliga trepitjant fort amb una victòria a Can Rosés. 3 punts que es queden al Vallès i que arribaven en tan sols 20 minuts, temps suficient per fer dos gols i deixar el partit encarrilat. Pocs problemes posava la Grama a un Rubí que se sabia mostrar sòlid i còmode a casa en una estrena de campionat que, ni molt menys, semblava ser tan plàcida. Els colomencs, encara en procés de cohesió grupal, hauran d'esperar a la propera setmana per començar a veure els fruits del nou projecte de Toni Díaz Losquiño.
Seguiment via @UERubi

MUNTANYESA 2-1 GAVÀ (0-1, Grau; 1-1, Roland; 2-1, Nils)

Victòria amb remuntada de la Monta en el partit que tancava la primera jornada del campionat. En un partit intens però amb un futbol poc vistós, com el que se sol veure en camps de petites dimensions Muntanyesa i Gavà lluitaven per evitar una derrota a la primera de canvi. Els gavanencs colpejaven primer, al minut 48 amb un gol de Grau que ben aviat ha estat respost per Roland Garrós, qui feia l'1-1 només quatre minuts després. Al final, els partits encallats i amb poques ocasions els acaben marcant els detalls, i el remat de cap de Nils que enviava la pilota a l'escaire n'era un suficientment potent com per capgirar el marcador i donar el primer alè de tranquil·litat als homes de Manolo González, que ja sumen 3 punts.
Seguiment via @havokcfgava

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada