dilluns, 14 de febrer del 2011

"Pengem les botes"

Afegeixo íntegrament el contingut de l'última entrada al bloc del 'Directe a porteria', el programa de ràdio que fins avui he compartit amb dues companyes d'alt nivell.


Després de diverses faltes de compromís per part de l'emissora, Ràdio Horta-Guinardó, l'equip del Directe a Porteria, hem decidit penjar les botes.

Ens sap molt greu deixar de seguir l'actualitat esportiva del Districte en general i de l'U.At.d'Horta en particular, però les circumstàncies que s'han anat donant durant els darrers mesos ho han fet així.

Vam començar, per allà a l'agost, amb tota la il·lusió del món, però poc a poc vam veure com no podíem retransmetre en directe els partits que es disputaven al Feliu i Codina perquè el director de l'emissora no s'hi presentava, amb les claus d'accés que guardava com si es tractés del veritable 'anell del poder'.

D'altres vegades ens trobàvem amb què el que no podíem fer era emetre els programes de post-jornada i pre-jornada, pels mateixos motius.

Tot i prometre'ns diverses vegades claus per accedir a l'emissora mai se'ns van facilitar, i havíem de demanar-les sempre a consergeria o als companys del futbol de l'Estel Vallseca. També se'ns va assegurar que podríem excercir nosaltres mateixos com a tècnics pel programa i no dependre d'un tercer per poder sortir a l'aire, però això mai passar.

Passava el temps i no es complien diverses promeses, potser no era per mala fe sinó per deixadesa o oblit, però l'ambient professional no va regnar en cap moment.

No disposàvem d'impressora per imprimir els guions, el micròfon per gravar les declaracions encara l'esperem i la possibilitat de dur convidats al programa per gravar l'entrevista i passar-la més tard també (ja que la majoria de protagonistes solen tenir entrenament durant l'hora del programa).

La dimissió que hem presentat avui en conjunt tots els membres de l'equip ha comportat que se'ns acusi de falta de professionalitat, a nosaltres que ens hem preparat programes i programes, i hem anat a tots els desplaçaments -pagats de la nostra butxaca quan el club no oferia autocar-, així com hem aparegut al Feliu i Codina a tots els partits, amb hores d'antelació a l'inici del partit per preparar-ho tot. Sense resposta, és clar.

Al final, i amb la paciència esgotada, amb dos programes consecutius sense poder emetre per la incompetència de la direcció de l'emissora hem decidit que ja n'hi havia prou i hem plegat.

Com hem dit, se'ns ha acusat de falta de professionalitat, de deixar penjat un equip a mitja temporada, de ser males persones i se'ns ha assegurat que mai arribaríem enlloc a la vida, que "el món és molt petit, i ja m'encarregaré jo".

A tot això vull agrair als components del Directe a Porteria, haver-ho fet possible, així com a l'únic exemple de professionalitat que hi ha a l'esmentada emissora.

Gràcies als oients que haguem tingut fins ara i gràcies a la Unió Atlètica d'Horta pel tracte que ens han donat, excel·lent en tot moment, tant per part del cos tècnic, la plantilla, els encarregats de manteniment, delegats, la directiva i el Cap de premsa, Manel Ríos.

Moltes gràcies a tots, i salut!




1 comentari:

  1. Carles m'en alegro per tu i per les teves companyes!
    Es més m'en sento orgullos de vosaltres, per el fet d'haver-vos donat compte de que aquesta ràdio i el seu "dictador (paraula dita a persones que ordenen un fet o acte de una manera forçosa i sense dret a replica) era totalment un caos, en quan a organització, i en quan tot...
    Tot i que diguin que heu fet mala feina, això no es pas veritat, la mala feina, precisament la ha fet i la esta fent i la seguira fent el director de la ràdio.
    I ara? Doncs endavant, amb una cosa mes apresa, que no tot el que brilla es oro, en aquestr cas el que brillava era la professionalitat d'alguns!
    Salut i força!

    ResponElimina