diumenge, 17 de novembre del 2013

L'Europa lidera un triumvirat que guanya terreny

Imagen no disponible
VALDERAS HA OBERT LA LLAUNA DE LA GOLEJADA GRACIENCA // ÀNGEL GARRETA - REM Images

Jornada de canvis a la part alta de Tercera. L'Europa ja és líder en solitari, en detriment d'una Muntanyesa que ha caigut fins a la tercera posició després d'un empat in-extremis aconseguit pel Masnou. L'Ascó, ha pujat fins a la tercera posició i el triumvirat comença a guanyar terreny.

EUROPA 5-0 GRAMENET (1-0, Valderas; 2-0, Víctor Duran; 3-0, Javi Sánchez; 4-0, Cebri; 5-0, Camacho)

Victòria de líder de l’Europa al Nou Sardenya davant la Grama de Toni Díaz Losquiño. Els homes de Pedro Dólera sabien de la dificultat que amagava aquest partit i sortien al camp sense voler mirar la classificació. Valderas era l’encarregat de colpejar primer pels graciencs que, abans del descans aconseguien posar-se 2-0 al marcador gràcies a un gol de Víctor Duran després d’un córner refusat per la defensa colomenca. A la segona meitat, els escapulats tornaven a aparèixer i, a partir d’una gran jugada per la banda de Ramon Rovira, Javi Sánchez rebia la pilota a la frontal per fer el 3-0. El davanter era substituït després del gol per donar minuts al seu company Cebri, qui, al minut 78, acostava la maneta amb el quart gol. Només tres minuts més tard, era Camacho qui tornava a aparèixer per arrodonir la golejada per un Europa que torna a ser líder en solitari de Tercera després d’onze anys.
Seguiment via @CEEUROPA i La Xarxa

FIGUERES 1-2 ASCÓ (0-1, Sergi Moreno; 0-2, Virgili; 1-2, Moñino)

Cop sobre la taula de l’Ascó a Figueres per aconseguir la segona plaça de la categoria i mantenir-se a un sol punt del liderat. Sergi Moreno aconseguia fer el primer gol de l’encontre al minut 2 de partit per un Ascó que volia prendre Vilatenim. Al 40, Virgili eixamplava distàncies i començava a sentenciar un Figueres que es trobava, una altra vegada, amb un partit que feia pujada. Però només dos minuts després, Moñino aconseguia el gol figuerenc que acostava els empordanesos al marcador. A la segona meitat, els homes de Xavi Punsí ho intentaven amb empenta a l’inici de la represa, però els asconencs, que no volien deixar escapar l’oportunitat de ser segons, es tornaven a fer forts per tornar a casa amb els tres punts, en un altre partit gran del porter Chiné.
Seguiment via FC Ascó

FigueresAsco
L'ASCÓ NO RENUNCIA A RES // IRIS SOLÀ

MASNOU 1-1 MUNTANYESA (0-1, Uri Escabrós; 1-1, Pere Olivé)

Volia aferrar-se al liderat la Muntanyesa de Manolo González gràcies al gol que Uri Escabrós aconseguia fer al minut 87 de partit, però el Masnou decidia no rendir-se per seguir acumulant punts a casa. Al darrer minut del temps de descompte, Pere Oliver tornava a marcar per empatar l’encontre i prendre el co-liderat als de Nou Barris que veuen com l’Europa els passa per davant i els avantatja en 2 punts a la classificació. Pel seu cantó, els maresmencs en sumen ja 17 i queden cinc per sobre del descens.
Seguiment via La Xarxa

CORNELLÀ 2-1 TERRASSA (0-1, Alex Gallar; 1-1, Cazorla; 2-1, David)

Remuntada del Cornellà al Nou Municipal en un dels partits destacats d'aquesta jornada 14 que ha servit als tres equips capdavanters per escapar-se, una mica més, dels seus perseguidors. En el duel d'aspirants a tot, els homes de Jordi Roger segueixen caminant pel camí correcte després de donar la volta a un partit que començava decantant-se del cantó egarenc quan, a l'inici de la segona meitat, Alex Gallar aconseguia obrir la lluna i posar el 0-1 al marcador. Però els verds, mitjançant Cazorla i David aconseguien anotar per deixar els tres punts al Baix llobregat i situar el seu equip a la porta de les places de privilegi amb un triple empat entre Terrassa, Rubí i Cornellà.

POBLA DE MAFUMET 3-0 RUBÍ (1-0, Víctor Bertomeu; 2-0, Kike Tortosa; 3-0, Fontanils -pp-)

Victòria de la Pobla a casa davant del Rubí, que, amb aquesta derrota cau de les places de Play-Off per goal average. Victor Bertomeu obria la llauna al primer minut de joc per posar el partit molt de cara pel filial grana. Abans del descans, Kike Tortosa s’encarregava d’eixamplar distàncies per deixar els tarragonins amb sensació de tranquil·litat de cara a la represa. A la segona meitat, un gol en pròpia porta de Fontanils al minut 87 sentenciava un Rubí que no aconsegueix aixecar el cap. La Pobla agafa aire i s’assegura estar, com a mínim, dues jornades més fora de places de descens.

CERDANYOLA 1-1 SANTFELIUENC (1-0, Velillas; 1-1, Eric)

Empat entre Cerdanyola i Santfeliuenc, dos nouvinguts a la categoria que no deixen de sorprendre jornada rere jornada. Els vallesans eliminaven el Prat dimecres passat a la Copa Catalunya, un handicap que podria haver passat molta més factura, per desgast, als homes de Toni Carrillo. Els primers en avançar-se han estat els locals gràcies a un gol de Velillas però, a la segona meitat Eric aconseguia posar l’empat al marcador pels del Baix Llobregat que no volien caure derrotats per segona setmana consecutiva i, es mantenen, doncs, a la part alta de la taula, amb 23 punts.

GAVÀ 2-2 PALAMÓS (1-0, Julian; 1-1, Alberto -pp-; 2-1, Javi Revert; 2-2,  Borreda)

Empat sense gaire bon gust per a cap dels dos equips en un partit que es va disputar en un camp ple d’aigua. El Gavà que, tot i les dificultats que comportava l’estat del terreny de joc, mantenia el seu estil habitual, aconseguia avançar-se en el marcador gràcies a un gol de Julian. Però abans del descans, el gavanenc Alberto enviava una pilota al fons de la seva porteria quan intentava refusar-la  a córner. Amb l’1-1 s’arribava a la mitja part d’un matx en el que encara hi havia molt per jugar. Al 64, Javi Revert aconseguia capgirar la truita i avançar el Palamós en el que semblava que podia ser el gol de la victòria per l’estat de la gespa, però només set minuts més tard, el juvenil Borreda aconseguia empatar l’encontre amb un xut des de la frontal.
Amb aquest resultat el conjunt gavanenc aconsegueix escapar-se un punt més de la permanència, després de la derrota del seu perseguidor més immediat, el Castelldefels.
Seguiment via Gavà TV

CASTELLDEFELS 0-1 VILAFRANCA (0-1, Valerio)

Derrota del conjunt mariner a Els Canyars davant el Vilafranca. Amb una acció que acabava transformant Valerio en tenien prou els homes de Delfí Ferreres per endur-se els tres punts cap al Penedès.  Amb aquests resultat els grocs seguiran una setmana més en places de descens, quedant ara a dos punts de la salvació que marca el Gavà. Pel seu cantó, el Vilafranca segueix sumant en positiu per assolir, el més aviat possible, l’objectiu de la salvació i ja compta amb 19 punts al seu caseller.

CastefaVilafranca
EL VILAFRANCA S'HA SABUT IMPOSAT AL CASTELLDEFELS // ÀLEX GALLARDO - GallardoPhoto.com

SANTBOIÀ 1-1 RAPITENCA (0-1, Cristian Bertomeu; 1-1, Manga)

Possible canvi de dinàmica a Sant Boi de Llobregat, que ja les ha vist de tots colors aquesta temporada. Després d’una ratxa inicial de derrotes, els homes d’Alberto Fernández començaven a respirar gràcies a quatre victòries seguides que els treien de les places de descens, però en les darrers setmanes han estat els empats els que han fet acte de presència al club del Joan Baptista Milà, que avui aconseguia empatar l’encontre davant la Rapitenca, gràcies a la pena màxima transformada per Alberto Manga i que ha permès al Santboià sumar un punt més per seguir pensant en places més altes a la categoria.
Seguiment via @FClubSantboia i La Xarxa

MANLLEU 2-1 VILASSAR DE MAR (1-0, Manel Sala; 2-0, Manel Sala; 2-1, Pau Gener)

Victòria del Manlleu a la vora del riu Ter davant el Vilassar de Mar en un partit que es començava a moure als últims minuts. A la primera meitat, Manel Sala havia estat l’encarregat d’obrir la llauna per posar l’1-0 al marcador. Un resultat que no es tornaria a moure fins al minut 90 quan, un altre cop, Manel Sala posava el 2-0 en el que semblava el gol de la sentència. Però quan més tranquil estava el Manlleu despertava el Vilassar i Pau Gener acurtava distàncies per donar emoció a un partit majoritàriament plàcid. Al final, però, tres punts pel Manlleu, que donen una empenta més que necessària als homes de Jordi Dot que sumen ja 17 punts, per quedar cinc per damunt del cuer, el Castelldefels. Pel seu cantó, el Vilassar de Mar seguirà una jornada més a la dinovena posició.