diumenge, 10 de novembre del 2013

Torna el triumvirat a Tercera

Imagen no disponible
EL CASTELLDEFELS HA POSAT LA DIRECTA PER SUPERAR LA GRAMA // ALEX GALLARDO - UE Castelldefels

S'apreten les coses a la part baixa de la taula després d'una jornada en la que tant Castelldefels com Gavà han aconseguit tirar endavant els seus partits i complicar la vida a la resta d'implicats en la lluita per no perdre la categoria. Mentrestant, continua el domini entre Muntanyesa, Europa i Ascó al capdavant de la categoria, de forma encara més apretada que fa set dies. L'empat dels de Nou Barris davant el Figueres ha propiciat que l'Europa ja sigui co-líder i deixa l'Ascó amb només un punt menys que els barcelonins.

MUNTANYESA 3-3 FIGUERES (1-0, Sascha; 2-0, Dani Sánchez; 2-1, Pol Compte; 3-1, Nils; 3-2, Teixi; 3-3, Teixi)

Partit no apte per a cardíacs el que es vivia aquest matí a La Bombonera de Nou Barris. La Monta, que ha estat superior al conjunt figuerenc, aconseguia posar-se 2-0 al marcador gràcies als gols de Sascha i Dani Sánchez, però Pol Compte, en un rebot retallava distàncies abans del descans. A la represa, però, Nils Puchades tornava a eixamplar distàncies al minut 58 amb un gol que, aquest cop sí, semblava sentenciar el partit pel conjunt de Nou Barris. El que ningú no s’esperava és que Teixi fes acte de presència una vegada més i tornés a retallar distàncies per posar emoció fins al final. Al minut 91, tornava a ser el mateix Teixi qui feia que el porter local, Cócera, recollís la pilota del fons de la porteria. Amb aquest empat, la Monta perd el liderat en solitari i passa a compartir-lo amb l’Europa, situant-se ara només un punt per sobre del tercer classificat, l’Ascó.
Seguiment via La Xarxa

SANTFELIUENC 0-1 EUROPA (0-1, Javi Sánchez)

Victòria in extremis de l’Europa a Les Grasses, el dia que el Santfeliuenc estrenava tribuna. Partit molt físic el que es vivia a Sant Feliu de Llobregat entre dos equips que semblava que no aconseguirien passar de l’empat a zero, després de tenir un temps per cada un. Al final, però, en una genialitat gracienca, Javi Sánchez aconseguia colpejar la pilota amb el cap a 4 minuts pel final per introduir-la al fons de la porteria local. Així doncs, l’Europa torna a sumar tres punts més que el situen co-líder, amb la Muntanyesa. Pel seu cantó, el Santfeliuenc segueix comptant 22 punts i no es despenja dels equips de la zona noble.
Seguiment via @CEEUROPA

santfeeuropa
ELS JUGADORS DE L'EUROPA CELEBREN EFUSIVAMENT LA VICTÒRIA // ÀNGEL GARRETA - CEEUROPA.CAT

ASCÓ 1-0 POBLA DE MAFUMET (1-0, Sergi Moreno)

No perd pistonada l’Ascó, que segueix enganxat a Muntanyesa i Europa (28), amb 27 punts, formant així el que podria ser l’inici d’un triumvirat com el que va tiranitzar la categoria la temporada passada. El filial grana, que havia dominat l’encontre durant tota la primera meitat i bona part de la segona, veia com a poc a poc, els asconencs guanyaven metres fins que, Sergi Moreno, avançava els locals amb un gol de murri. Un gol suficient com per donar als de la Ribera d’Ebre tres punts més molt treballats des d’una defensa que sabia protegir la porteria de Chiné. Amb aquest resultat, el conjunt poblenc segueix encallat a la zona mitja-baixa amb 15 punts, només tres per sobre del descens.
Seguiment via FC Ascó

ascopobla
L'ASCÓ HA SUMAT LA SEVA SISENA VICTÒRIA COM A LOCAL // IRIS SOLÀ

RUBÍ 1-1 MANLLEU (0-1, Manel Sala; 1-1, Ernest Forgas)

A punt ha estat el Rubí de quedar-se sense punts a Can Rosés en el duel que enfrontava els vallesans amb el Manlleu de Jordi Dot. Manel Sala era l'encarregat d'obrir la llauna i avançar els osonencs per començar a encaminar una victòria més que necessària per l'equip de la vora del riu Ter. Però aquesta temporada els de Martí Cifuentes han caigut en gràcia i, ho fa fet especialment el davanter Ernest Forgas, qui aconseguia empatar l'encontre al minut 64 de partit. Un resultat que no allunya el Rubí de la primera posició però que deixa tocat el Manlleu, que ara només té un avantatge de 2 punts respecte les places de descens enmig d'un mar d'equips que encara no han determinat cap a on començaran a mirar aquesta temporada.

TERRASSA 4-2 MASNOU (0-1, Geri; 1-1, Hector; 2-1. Juancho; 3-1, Juancho; 4-1, Alex Gallar; 4-2, Èric Blasco)

Vitòria amb remuntada del Terrassa a l'Olímpic per no despenjar-se de la part alta. L'empat del Rubí donava als egarencs l'oportunitat d'igualar en punts a l'equip de Can Rosés i no ho han desaprofitat. Tot i això, el partit començava malament pels homes de Miki Carrillo, que veien com Geri avançava el Masnou al marcador, però abans del descans Hector aconseguia empatar l'encontre. Ja a la segona meitat, el tècnic local ha fet entrar Juancho al terreny de joc. Una elecció més que encertada perquè ha estat un autèntic revulsiu i ben aviat aconseguia capgirar el marcador per tornar a eixamplar distàncies en una segona acció. Abans del final, Alex Gallar aconseguia fer el quart gol, just abans que Èric Blasco maquillés el resultat amb el segon gol masnovenc. Amb aquesta victòria el Terrassa es manté a la caça d'un Play-Off que, aquesta temporada, no vol deixar escapar.

PALAMÓS 2-2 SANTBOIÀ (1-0, Arimany; 2-0, Javi Revert; 2-1, Pedro; 2-2, Jordi Martínez)

Empat entre Palamós i Santboià en un partit que els empordanesos guanyaven al descans gràcies als gols d'Arimany i Javi Revert, però a la segona meitat, els homes d'Alberto Fernández es posaven les piles per aconseguir sumar al Baix Empordà i no tornar a caure en la dinàmica de derrotes. Al minut 52, Pedro aconseguia retallar distàncies i, al 76, Jordi Martínez igualava el partit pocs minuts després de saltar sobre el terreny de joc. El resultat ja no s'ha mogut més i els dos equips han signat un empat que deixa el Palamós, vuitè amb 19 punts i al Santboià, amb dos punts d'avantatge vers la permanència, amb 14.

RAPITENCA 1-2 CORNELLÀ (1-0, Alexis; 1-1, Baruc Nsué; 1-2, Óscar Muñoz)

Torna a guanyar el Cornellà de Jordi Roger i ho fa amb remuntada inclosa. La Devesa no és, precisament, l'estadi més agradable si el que es vol és trencar una mala ratxa de quatre derrotes consecutives i Alexis ho deixava clar al minut 23 quan avançava els locals al marcador. Però els cornellanencs, que no volien seguir veient com el grup capdavanter es tornava a allunyar, han tret totes les seves armes per donar la volta al partit. I ho haN aconseguit. Primer, Baruc Nsué, al minut 38 empatava el partit abans de descans i, a la represa, Óscar Muñoz aconseguia fer girar la truita pels del Baix Llobregat que han sumat tres punts d'or a Sant Carles i en compten ja 21, només set menys que els co-líders, Muntanyesa i Europa.

VILAFRANCA 0-1 GAVÀ (0-1, Biyong)

Respira el Gavà després de la victòria aconseguida aquest matí a Vilafranca del Penedès. Els homes d'Albert Poch que, durant uns minuts, han estat en posicions de descens per culpa de la victòria del Castelldefels a Santa Coloma, han agafat aire gràcies al gol que Biyong aconseguia fer amb el cap al minut 80 de partit després d'un servei de córner. 3 punts més al sarró en la quarta victòria del conjunt blaugrana que ja en suma 13 i apreta, encara més, les coses a la part baixa de la taula. Pel seu cantó, el Vilafranca seguirà una setmana més al bell mig de la classificació, això sí, a tan sols 4 punts del descens.
Seguiment via Lluís Montaner (@lapreviafcv)

VILASSAR DE MAR 2-1 CERDANYOLA DEL VALLÈS (1-0, Joan Vives; 2-0, Joan Vives; 2-1, Ramon)

Torna a guanyar el Vilassar de Mar, que no ho aconseguia des del 29 de setembre, quan va superar el Masnou per 3-0 en el derbi maresmenc. Joan Vives era l'encarregat de donar forces als locals amb dos gols que tornaven a dur l'alegria cap al Xevi Ramon, però el Cerdanyola, que no es volia donar per vençut, aconseguia retallar distàncies abans del descans. A la segona meitat, els vallesans ho intentàven amb més insistència que no pas els locals, però al final, han estat els del Maresme els que s'han endut 3 punts que serveixen per apretar més la zona baixa i no despenjar-se de la permanència.

GRAMENET 0-2 CASTELLDEFELS (0-1, Pol Roigé; 0-2, Cervantes)

Cop de puny sobre la taula del Castelldefels, que ha fet una passa molt important per sortir del descens després de superar la Gramenet a Can Peixauet en el partit de la zona calenta. El conjunt mariner s'ha tret la por del damunt i s'ha fet fort per passar per damunt d'una Grama que comença a desesperar. Pol Roigé era l'encarregat d'obrir el marcador després d'una passada de Cervantes. Precisament, aquest, s'encarregava, ja a la segona meitat, de sentenciar el partit i certificar una victòria balsàmica pel Castelldefels davant d'un dels principals rivals directes. Amb aquesta victòria, el Castelldefels suma ja 12 punts i manté la distància d'un punt vers la salvació. Tot i no aconseguir sortir del pou, la victòria dóna ales a un equip que ha posat, indirectament, més problemes a la resta.