diumenge, 3 de novembre del 2013

La Prosperitat i Gràcia somriuen alhora

Imagen no disponible
JAVI SÁNCHEZ ÉS EL PITXITXI DE L'EUROPA // ÀNGEL GARRETA - CEEUROPA.CAT | RemImages

Jornada positiva pels equips del Barcelonès a Tercera Divisió. La Muntanyesa de Manolo González ha superat el Terrassa a domicili i segueix al capdavant de la classificació una setmana més. Darrere seu, l'Europa ja és segon, a tan sols 2 punts dels de Nou Barris, i ha començat a amenaçar amb fer el salt cap a la primera posició. Ascó i Rubí tanquen la zona de promoció, amb Santfeliuenc i Terrassa ben a prop. Per sota, Vilassar, Gramenet i Castelldefels segueixen a la cua.

TERRASSA 1-2 MUNTANYESA (0-1, Roland; 1-1, Mario; 1-2, Dani Sánchez)

La victòria matinal de l’Europa davant el Vilassar de Mar obligava la Muntanyesa a lluir-se a Terrassa per mantenir-se al capdavant de la categoria una jornada més, i els homes de Manolo González no han fallat. Roland Garros era l’encarregat de colpejar primer i avançar la Monta a l’Olímpic en un partit que des de la prèvia ja pintava molt disputat. Quan pràcticament tothom donava per guanyadors els visitants, Mario ha decidit posar-hi una mica d’intriga empatant el partit a pocs minuts pel final, però la rauxa dels de Nou Barris els ha dut cap al seu objectiu: assaltar Terrassa i prendre el liderat (provisional) a l’Europa. Un gol de Dani Sánchez al minut 87 ha fet saltar d’alegria la banqueta groc-i-negra i ha servit per castigar els de Miki Carrillo, que queden fora de Play Off.
Seguiment via La Xarxa

EUROPA 2-1 VILASSAR DE MAR (1-0, Javi Sánchez; 1-1, Samuel Bayón; 2-1, Camacho)

Nova victòria de l’Europa que segueix avançant en positiu. Un gol de Javi Sánchez al minut 16 obria la llauna pels escapulats, que volien fer-se forts davant un rival que no passa pel seu millor moment, però que aconseguia fer patir als homes de Pedro Dólera. Al minut 77, Samuel Bayón aprofitava una pilota de Vives per empatar l’encontre amb un xut creuat. Però si un equip ha demostrat saber sortir dels problemes a la segona meitat aquest és l’Europa i, només dos minuts després, Roberto Camacho aconseguia fer el 2-1 amb un remat de cap. Durant els minuts restants (amb 6 d’afegit inclosos) el Vilassar s’estirava per aconseguir un punt valuós en un escenari complicat, però al final, tot intent ha estat en va i l’Europa s’ha endut els 3 punts a costa d’un Vilassar que, potser, ha merescut una mica més.
Seguiment via La Xarxa i  @CEEUROPA

El resum de BTV Esports

MANLLEU 1-2 ASCÓ (1-0, Masó -p-; 1-1, Gerard Roca; 1-2, Sergi Moreno -p-)

Victòria amb remuntada de l’Ascó a Manlleu en un partit marcat per la pilota aturada. Ramón Masó obria la llauna pels de casa gràcies a la transformació d’un penal que donava avantatge als manlleuencs durant tota la primera part. A la segona meitat, Gerard Roca, de falta, aconseguia posar l’empat al marcador i, a les acaballes del partit, Sergi Moreno, de penal, aconseguia transformar el gol de la victòria per un Ascó que ja se situa tercer a la taula i que després del primer terç de competició ha deixat clar que en aquesta categoria hi té molt a dir. El Manlleu, pel seu cantó, segueix sense aixecar el vol i dormirà aquesta setmana només 4 punts per sobre del descens.
Seguiment via FC Ascó
manlleuasco
SEGUEIX SUMANT L'ASCÓ, QUE JA ÉS TERCER // IRIS SOLÀ

CERDANYOLA 3-3 RUBÍ (1-0, Joni Puchi; 1-1, Ernest Forgas -p-; 1-2, Ernest Forgas; 1-3, Àlex Pla; 2-3, Cuadras –p-; 3-3, Quim Solano).

Empat amb molts gols en el derbi vallesà que es disputava a La Bòbila de Cerdanyola del Vallès. Joni Puchi avançava als locals, convertint-se així en el primer jugador en anotar amb dos equips diferents aquesta temporada, tal com apuntaven els companys de La Xarxa. Però Ernest Forgas s’ha plantejat ser el màxim golejador i després de començar la setmana passada assegut a la banqueta, s’encarregava de fer dos gols per donar la volta al marcador abans del descans. A la segona meitat, Àlex Pla eixamplava distàncies i semblava sentenciar l’encontre pels rubinencs, però Cuadras, de penal, aconseguia retallar distàncies per tornar a posar emoció a l’encontre i, a l’últim sospir, Quim Solano aconseguia retornar l’empat al marcador. Així doncs, el Rubí cau fins a la quarta plaça mentre que el Cerdanyola manté la distància vers el descens i la promoció.

CASTELLDEFELS 1-2 SANTFELIUENC (0-1, Édgar; 0-2, Bolaños; 1-2, Epitié)

Sembla que aquest Santfeliuenc no té fre i segueix intractable en una categoria en la que qualsevol rival se’n pot desfer del més fort, però en la que els de Sant Feliu de Llobregat ja semblen assentats per convertir-se en l’autèntica revelació de la temporada amb tan sols 12 jornades disputades (I mitja salvació a la butxaca). A l’altra banda de la corda hi ha el Castelldefels, que no aconsegueix sortir de la zona de descens tot i tenir una ocasió d’or després de la punxada del Gavà davant la Grama. El conjunt mariner, segueix punxant a casa i l’única nota positiva podria ser el gol que Ruben Epitié aconseguia per retallar distàncies en un partit que els visitants han corregut a sentenciar amb els gols d’Édgar i Bolaños. Amb aquest resultat el Santfeliuenc manté la cinquena posició i és a un sol punt del Rubí, que és quart.
CastefaSantfe
EL SANTFELIUENC S'HA ENDUT EL DERBI // ÀLEX GALLARDO - GallardoPhoto.com

CORNELLÀ 0-1 PALAMÓS (0-1, Javi Revert)

Torna a caure el Cornellà per quart partit consecutiu. No se’n surten els de Jordi Roger que veien com un gol de Javi Revert al minut 85 de partit tornava a sentenciar un encontre cap al cantó rival. Un resultat que fa encara més mal tenint en compte que, tot i que durant la primera part pràcticament no s’han gaudit d’ocasions, a la represa eren els locals qui duien la veu cantant. Al final, però, la solvència de Revert ha estat la clau d’un partit que s’han endut els palamosins. Després d’aquest partit el Cornellà segueix, una setmana més, amb 18 punts (9 menys que el líder i a 5 del Play Off), la mateixa situació en la que es troba el Palamós.
Seguiment via @ue_cornella

POBLA DE MAFUMET 1-1 FIGUERES (1-0, Kike Tortosa; 1-1, Moñino)

Empat entre Pobla de Mafumet i Figueres en un partit que no serveix a cap dels dos equips per mantenir les seves aspiracions. Kike Tortosa aconseguia obrir la llauna i avançar al filial grana, però el Figueres no volia fer un viatge de tornada tan llarg amb les mans buides i, Moñino, aconseguia tornar l’empat al marcador en un partit en que cap dels dos conjunts ha estat capaç de ser més fort que el seu rival. Amb aquest resultat, els tarragonins es mantenen a la zona mitja-baixa amb 15 punts, dos menys que el Figueres que, amb 17, no aconsegueix fer el salt cap a la places més altes, i es manté dins el bloc de 9 equips separats per tan sols quatre punts.
PoblaFigueres
NI POBLA NI FIGUERES HAN TRET SUC A LA JORNADA // UEFIGUERES.CAT

SANTBOIÀ 2-1 VILAFRANCA (1-0, Raul Rodríguez; 2-0, Eloi Fontanella; 2-1, Antonio Domínguez)

Quarta victòria consecutiva del Santboià i quarta jornada consecutiva amb gol d’Eloi Fontanella. Precisament aquest era l’encarregat de fer el segon gol del partit, poc després que Raul Rodríguez hagués obert la lluna pels locals al minut 50. El Vilafranca, però, no posaria les coses senzilles i volia esborrar el somriure del Joan Baptista Milà. Antonio Domínguez, al minut 71, retallava distàncies pels de Delfí Ferreres, però els penedesencs eren incapaços de trobar la porteria per segon cop i robar algun punt en la seva visita al Baix Llobregat. Amb aquest resultat els d’Alberto Fernández segueixen escalant posicions i ja són 4 punts per damunt del descens, mentre que el Vilafranca es manté a la zona mitja amb 16 punts.

MASNOU 0-0 RAPITENCA

Un altre empat és el que s’ha viscut al Maresme en el partit que enfrontava el Masnou amb la Rapitenca. Cap dels dos equips ha aconseguit trobar la porteria rival i, al final, s’han hagut de repartir els punts deixant els espectadors amb ganes de veure almenys, un gol. Amb aquest resultat els homes de Miguel López segueixen avantatjant els d’Antoni Teixidó per dos punts i no miren ni cap a dalt ni cap a baix.

GAVÀ 0-1 GRAMENET (0-1, Pedro Bilbao)

Victòria importantíssima de la Gramenet a La Bòbila de Gavà. Els homes d’Albert Poch no van ser capaços de fer efectiu el factor camp per superar l’equip colomenc i es troben ara en seriosos problemes a només un punt del descens. Tot i que eren els locals els que començaven amb més empenta, a poc a poc, el conjunt visitant va anar guanyant terreny fins que Pedro Bilbao aprofitava un mal refús de Pacheco per fer el gol de la victòria. Un gol que val 3 punts d’or per la Grama que ja en compta 9 i apreta una mica més les coses a la part baixa.