diumenge, 27 d’octubre del 2013

Apretant encara més les coses

Imagen no disponible
L'EUROPA HA SUPERAT EL RUBÍ I TORNA AL PLAY OFF // ÀNGEL GARRETA - REM Images

Cada cop s'escurcen més les distàncies al grup cinquè de Tercera Divisió. El líder, el Rubí, perdia aquesta condició després de sumar la seva segona derrota consecutiva. L'Europa ha sabut superar els vallesans a Can Rosés i ha servit el liderat en safata a la Monta, que aconseguia derrotar la Pobla de Mafumet per 3-0. A la zona baixa, Santboià i Castelldefels han estat els grans beneficiats, gràcies a les seves victòries a Santa Coloma i Vilassar de mar. El Cornellà ha tornat a perdre, aquest cop a Vilafranca del Penedès, i el Santfeliuenc segueix fent mèrits per mantenir-se a la part alta.

MUNTANYESA 3-0 POBLA DE MAFUMET (1-0, Padilla -p-; 2-0, Joshua; 3-0, Poves)

Torna a la primera posició la Muntanyesa de Manolo González, que ha golejat la Pobla de Mafumet per deixar clar que la bona ratxa no era qüestió de casualitat. Un gol de penal de Padilla al minut 5 marcava el camí a seguir per l’equip de Nou Barris, que abans del minut 10 ja guanyava 2-0. La Pobla, que no ha estat capaç de donar la volta a l’encontre i inquietar “La Bombonera” ha vist com Poves aconseguia el 3-0, ja a la segona meitat, i certificava una victòria molt important pels barcelonins, que recuperen el liderat de Tercera i deixen muts a tots aquells qui encara en seguien dubtant del seu potencial.
Seguiment via La Xarxa

RUBÍ 0-2 EUROPA (0-1, Cebri; 0-2, Camacho)

Ha caigut el líder a Can Rosés. El Rubí de Martí Cifuentes no ha pogut superar un Europa que sabia jugar les cartes i aprofitar les poques ocasions de gol de les que gaudia per convertir-les i endur-se els tres punts cap a Gràcia. Cebri obria la llauna al minut 53, aconseguint així el seu primer gol des del retorn de la seva llarga lesió. Els rubinencs, sabien rebre el cop i feien una passa endavant per aconseguir l’empat i no caure derrotats al seu camp, però la defensa visitant s’ha sabut fer forta, una vegada més, i en una acció de contraatac capitanejada per Diego, Camacho ha aconseguit fer el 2-0 a plaer després d’una centrada del seu company. Al final, victòria visitant que treu els vallesans de la primera posició i retorna l’Europa al Play-Off, quedant ara a només 2 punts del líder, la Muntanyesa. La mateixa situació en la que queda el Rubí.
Hem seguit aquest partit en directe al Twitter de @Gol_Cat

RAPITENCA 0-0 TERRASSA

Empat a zero entre Rapitenca i Terrassa a La Devesa, que a poc a poc recupera el títol de fortí. El Terrassa era qui gaudia de més ocasions i del domini de la pilota i, fins i tot ha vist com a l’inici de la segona meitat el col·legiat li anul·lava un gol de falta perquè l’acció hauria d’haver estat indirecta. Però els de Sant Carles també gaudien de les seves ocasions que, com les del conjunt egarenc, no trobaven fortuna i dirigien l’encontre directe a l’empat a zero. Al final, sense gols per cap dels dos equips que deixa el Terrassa a la quarta plaça, a tres punts de la Monta, i a la Rapitenca a la segona meitat de la taula amb 13 punts.
Seguiment via Hernan Subirats (@nitgolfa)

ASCÓ 0-0 CERDANYOLA

També empataven a zero Ascó i Cerdanyola en un partit que podria haver caigut de qualsevol dels dos cantons si els davanters haguessin estat una mica més encertats. Ni els de la Ribera d’Ebre ni els vallesans eren capaços de superar els porters Chiné i Coca i el partit s’ha vist abocat a un empat que deixa els asconencs fora de les places de Play-Off, amb 21 punts (els mateixos que el Terrassa) a la cinquena plaça, i manté al Cerdanyola a la zona tranquil·la, amb 14 punts.
Seguiment via fcasco.com/directe

Asco_Cerdanyola
NI ASCÓ NI CERDANYOLA HAN TROBAT PORTERIA // IRIS SOLÀ

SANTFELIUENC 1-0 GAVÀ (1-0, Carlos Cano)

Torna a guanyar el Santfeliuenc a les Grasses, aquest cop davant el Gavà d’Albert Poch. Un gol de Carlos Cano al minut 67 era suficient pels del Baix Llobregat per superar al conjunt blaugrana, que veu com torna a perdre i el descens se li acosta cada cop més. Ara, els gavanencs són a la dissetena posició amb 10 punts, mentre que els de Sant Feliu de Llobregat ja en sumen 19 i queden a tan sols dos punts de la zona de promoció.
Seguiment via @SantfeliuencFC

VILAFRANCA 2-0 CORNELLÀ (1-0, Oriol Molins; 2-0, Oriol Molins)

Tercera derrota consecutiva del Cornellà que no guanya des del 6 d’octubre i veu com ni tan sols ha estat capaç de marcar un gol a Vilafranca. Tot i el 0-0 a la primera meitat, els homes de Delfí Ferreres veien com al minut 49 Oriol Molins superava la porteria cornellanenca i s’avançava al marcador. Però dos minuts més tard, Marc Ramírez actuava de forma providencial per salvar l’empat d’Óscar Muñoz. Una acció que tornava a repetir el porter local per mantenir a zero el marcador verd. Al minut 79, després d’una bona jugada col·lectiva Oriol Molins tornava a trobar el gol i sentenciava l’encontre fent pujar el 2-0 definitiu al marcador. Aquesta victòria deixa el Vilafranca amb 16 punts, a només 2 del Cornellà, que tot i la mala ratxa, es queda a tres punts de la promoció i a 6 del líder, la Muntanyesa.
Seguiment via Lluís Montaner (@lapreviafcv)

FIGUERES 2-2 MANLLEU (0-1, Uri Martínez; 1-1; Bernat Puig; 2-1, Bonaventura; 2-2, Manel Sala)

Empat a Vilatenim entre dos dels candidats a fer Play-Off. Una candidatura que cap dels dos conjunts ha acabat de presentar encara amb prou contundència però que el gran repartiment de punts a la categoria permet que es mantingui més o menys ferma. Començava marcant el Manlleu gràcies a Uri Martínez, però Bernat Puig i Bonaventura s’encarregaven de donar la volta al marcador abans del descans per posar al Figueres per davant. A la segona meitat, però, Manel Sala tornava a fer acte de presència i a fer un altre gol amb el conjunt osonenc. Un gol que, aquest cop, ha permès als de Jordi Dot empatar el partit i endur-se 1 punt de l’encontre a l’Empordà. Amb aquest resultat, el Figueres queda ara a cinc punts de la zona noble, mentre que el Manlleu en suma 13, tres menys que els empordanesos.

PALAMÓS 0-1 MASNOU (0-1, Peque)

Ha saltat la sorpresa a Palamós amb la victòria del Masnou. Un gol de Peque a la primera meitat era suficient per a que els homes de Miguel López s’enduguessin els tres punts cap el Maresme. Derrota dolorosa pels palamosins, que només han sumat 4 punts dels últims 15 i compten ja dues derrotes consecutives. Els de Jordi Guerrero queden ara amb un quinzena de punts a la meitat de la taula, els mateixos que el Masnou que, a poc a poc, ha sabut sortir de la zona calenta de la taula.

GRAMENET 0-4 SANTBOIÀ (0-1, Dani Iglesias; 0-2, Manga; 0-3, Fontanella; 0-4, Jordi Martínez -p-)

Golejada del Santboià en un dels dos partits entre equips de la zona baixa. Els homes d’Alberto Fernández s’han tret definitivament la son de les orelles i ja sumen 3 jornades consecutives guanyant. Dani Iglesias obria la llauna al minut 45, just abans que el col·legiat assenyalés el descans a Can Peixauet. A la segona meitat, Alberto Manga al minut 55, Eloi Fontanella al 67 i Jordi Martínez, de penal, al 77 certificaven la victòria pels de Sant Boi en un partit que retracta la Grama i queda enfonsada al fons de la taula. Això sí, a tan sols 4 punts de la salvació. El Santboià, pel seu cantó, arriba ja als 10 punts i comença a sortir de les profunditats de Tercera i trobar el seu camí.
Seguiment via @FClubSantboia

VILASSAR DE MAR 1-2 CASTELLDEFELS (0-1, Gilberto; 1-1, Mendo; 1-2, Pastells)

Victòria marinera a Vilassar de mar que serveix al Castelldefels per sumar la segona consecutiva i quedar-se a tan sols un punt de la permanència. Els grocs colpejaven primer gràcies a un gol de Gilberto al minut 12, però a la segona meitat, després de cedir la iniciativa als locals, veien com Mendo empatava el partit i posava l'empat al marcador, un resultat gens beneficiós per cap dels dos equips. Però al minut 88 Sergi Pastells aprofitava una centrada de Gilberto per fer l'1-2 de volea i donar els tres punts als del Baix Llobregat. Amb aquest resultat, el Vilassar és ara dinovè, empatat a 6 punts amb la Gramenet al capdavall de la taula.