diumenge, 13 d’octubre del 2013

El Rubí ja mana a Tercera

Imagen no disponible
FIGUERES I EUROPA HAN PROTAGONITZAT L'ÚNIC EMPAT A ZERO A DE LA JORNADA // ÀNGEL GARRETA - CEEUROPA.CAT


Jornada de canvis a Tercera. El Rubí de Martí Cifuentes ja lidera la categoria en detriment d'una Muntanyesa que no ha pogut passar de l'empat en la visita del Manlleu a La Bombonera. A la zona de Play Off l'Ascó ha aparegut com a nou inquilí ocupant la plaça del Terrassa, que avui queia derrotat a Vilafranca del Penedès. Per sota, ja només queden dos equips sense victòries, i és que el Santboià s'ha tret un pes del damunt després de superar a domicili el Vilassar de Mar.

RUBÍ 1-0 GAVÀ (1-0, Ernest Forgas -p-)

La Tercera Divisió té un nou líder i és vallesà. El Rubí de Martí Cifuentes ha superava el Gavà gràcies a un gol de penal d’Ernest Forgas i s’ha situat al capdavant de la classificació, un punt per sobre de la Monta, que havia estat líder fins avui. Amb aquesta derrota el Gavà perd posicions a la taula, i ja és 16è, amb 7 punts. Només tres més que el Santboià, l’últim equip que cauria en descens si la lliga acabés avui. La propera setmana, els homes d’Albert Poch rebran la visita del Vilassar de Mar en el duel que enfrontarà els dos primers equips que queden fora de la zona vermella.
Seguiment via La Xarxa

MUNTANYESA 1-1 MANLLEU (0-1, Joshua -pp-; 1-1, Sascha)

Empat de la Muntanyesa, que segueix invicta però ja no lidera la classificació de Tercera, després de cedir dos punts a Nou Barris. Un partit que, d’altra banda, podria haver acabat en derrota si Sascha Andreu no hagués empatat un encontre que es posava molt de cara pel Manlleu a la primera meitat, després d’un gol en pròpia porta de Joshua. Ara els, homes de Manolo González són segons, només un punt per sota del Rubí de Martí Cifuentes. Pel seu cantó, el conjunt osonenc segueix avançant a poc a poc, després d’un mal inici, i ara és a sis punts de la zona noble.
Seguiment via La Xarxa

El resum de BTV Esports

ASCÓ 1-0 CASTELLDEFELS (1-0, Canadell)

L’Ascó ja trepitja la zona de Play-Off i ho fa per davant del Cornellà. Els de la Ribera d’Ebre han superat per la mínima un Castelldefels que encara no sap el que és guanyar i segueix en zona de descens amb només tres punts. Un gol de Canadell donava la victòria als homes de Miguel Rubio que, a punt han estat de cedir la victòria davant el conjunt mariner, que es mostrava molt efectiu durant bona part del partit i que, probablement, se sabia aprofitar del cansament local pel partit de Copa Catalunya davant el Nàstic el passat dimecres. Al final, però, victòria asconenca que segueix enfonsant un Castelldefels poc efectiu.
Seguiment via FC Ascó

ascocastefa
EL CASTELLDEFELS HA POGUT FER SALTAR LA BANCA A ASCÓ // IRIS SOLÀ - FC ASCÓ


SANTFELIUENC 2-1 CORNELLÀ (1-0, Jony; 2-0, Maldo; 2-1, Dani Martí)

Victòria del Santfeliuenc en el derbi del Baix Llobregat que dissabte es disputava a Les Grasses. Amb un 2-0 abans del descans, els locals encarrilaven el partit davant un rival al que mai se’l pot donar per mort, però que no aconseguia ressorgir i només era capaç d’escurçar distàncies al temps d’afegit amb un gol de Dani Martí. Com a bon derbi, la polèmica no quedava a part i els cornellanencs van acabar empipats amb l’actuació arbitral per dos gols anul·lats durant el primer temps, per fora de joc i falta al porter, respectivament. Al final, però, els homes d’Andrés González aconseguien sumar 3 punts més que els mantenen a la part alta de la taula amb 16 punts, només dos per sota del Cornellà.
Seguiment via UE Cornellà

VILAFRANCA 2-0 TERRASSA (1-0, Oriol Molins; 2-0, Santi Triguero)

La sorpresa de la setmana s’ha viscut a Vilafranca del Penedès, i és que els homes de Delfí Ferreres han sabut jugar les seves cartes davant un Terrassa que no ha estat capaç de fer un gol als penedesencs. Un gol d’Oriol Molins a la primera meitat començava a acostar la victòria a un Vilafranca que es sentia i era superior als egarencs. El 2-0, obra de Santi Triguero servia per certificar que els tres punts es quedaven a casa. Ara, els Vilafranquins queden al bell mig de la taula, amb 13 punts, mentre que els de Miki Carrillo retrocedeixen posicions i són cinquens, amb 17.
Seguiment via La Xarxa i Lluís Montaner (@lapreviafcv)

FIGUERES 0-0 EUROPA

Empat a Vilatenim entre Figueres i Europa en el que ha suposat la primera X de la temporada pels graciencs, deixant ara al Cornellà, com a únic equip sense empatar. De fet, el company de La Xarxa, Ignasi Trapero, apuntava que els de gràcia no empataven en competició oficial des de feina 14 partits. Tot i que els homes de Pedro Dólera gaudien de les millors ocasions per endur-se el matx, la manca d’encert al davant permetia al conjunt figuerenc guardar-se un punt i mantenir-se a la novena plaça amb un total de 14. Els escapulats, sumen ara 16 punts i són a dos del Cornellà, el quart classificat.
Seguiment via CE Europa

El resum de BTV Esports

PALAMÓS 2-1 RAPITENCA (1-0, Ritxi; 1-1, David Malo -pp-; 2-1, Javi Revert -p-)

Amb dificultats extraesportives, però resolent els partits sobre la gespa. El Palamós ha superat una Rapitenca que segueix encallada i sense trobar respostes al seu mal moment a la competició.  Ritxi avançava els locals al minut 6 i pintava la tarda de color verd pels palamosins, però al minut 29 Venzal havia d’abandonar el terreny de joc lesionat i, només dos minuts més tard, David Malo feia l’empat de la Rapitenca en pròpia porteria. Ja a la segona meitat un penal definit per Javi Revert tornava a avançar els empordanesos, que es situen ara just per davant del Figueres, amb 15 punts.
Seguiment via @palamoscf

POBLA DE MAFUMET 2-1 CERDANYOLA (1-0, Víctor Bertomeu; 2-0, Víctor Bertomeu; 2-1, Cuadras -p-)

Respira la Pobla de Mafumet, que ja compta amb doble xifra de punts a la classificació i comença a allunyar-se tímidament de la part baixa. El doblet de Víctor Bertomeu, amb un gol a cada part, donava la victòria al filial grana davant un Cerdanyola que no ha estat capaç de fer front a la competició intersetmanal. Només un gol de Cuadras, de penal, a les acaballes de partit aconseguia retallar distàncies pels vallesans. Amb aquesta derrota, el conjunt de Toni Carrillo és dotzè i suma 12 punts.
Seguiment via @CERDANYOLAFC

cerdanyola
EL DESGAST DEL PARTIT DE COPA HA PASSAT FACTURA AL CERDANYOLA // CERDANYOLA FC



GRAMENET 2-2 MASNOU (0-1, Èric Blasco; 1-1, Juanma; 2-1, Kike; 2-2, Fran Ochoa)

Una setmana més sense els tres punts a Can Peixauet. La Grama de Toni Díaz Losquiño s’ha quedat a les portes de la victòria davant un Masnou que s’avançava al marcador a la primera meitat gràcies a un gol d’Èric Blasco. Juanma i Kike eren els encarregats de donar la volta al partit i situar el 2-1 a l’electrònic en un dia que semblava que, per fi, sonaria la campana pels colomencs, però Fran Ochoa, al minut 83 ha trobat porteria i aconseguia esgarrapar un punt de Santa Coloma.
Seguiment via La Xarxa

VILASSAR DE MAR 1-3 SANTBOIÀ (0-1, Àlex Fernández; 1-1, Fran Fuentes -p-; 1-2, Eloi Fontanella; 1-3, Manga)

Primera victòria del Santboià aquesta temporada. Han hagut de passar 9 jornades per a que els homes d’Alberto Fernández sumessin tres punts per primer cop enguany, però finament ha arribat el dia. Àlex Fernández avançava els del Baix Llobregat al minut 19, però ja a la segona part, Fran Fuentes, de penal, empatava el partit pels maresmencs, que no volien ser la primera víctima del conjunt vermell. Però un remat d’Eloi Fontanella a la sortida d’un córner servia als visitants per tornar a posar-se per davant al marcador i donar la primera alegria de la temporada al seu equip. A l’últim sospir, Manga eixamplava una mica més les diferències per posar l’1-3 definitiu al marcador. Ara, amb 4 punts, els de Sant Boi segueixen a la zona de descens, però abandonen la darrera posició i agafen una mica d’aire.
Seguiment via La Xarxa i @FClub_Santboia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada