diumenge, 20 d’octubre del 2013

Revolució des de sota


Ja no queden equips sense conéixer el sabor de la victòria. Castelldefels i Gramenet, que van veure com el Santboià els passava per davant la setmana passada, no han volgut ser menys i s'han posat l'uniforme de treball per sorprendre tothom i guanyar a Rubí i Cornellà, respectivament, per sumar els primers tres punts en un partit. Els gran beneficiats d'aquesta jornada han estat, sense dubte, Terrassa i Europa. Els egarencs han tornat a les places de promoció d'ascens i se situen ara tercers a tan sols dos punts del líder, el Rubí. Els de Gràcia, pel seu cantó, han superat un rival directe com l'Ascó, cosa que els ha servit per arribar a la xira dels 19 punts i quedar-se a la cinquena plaça, a tres punts del capdavanter i amb una visita a Can Rosés a l'horitzó el proper cap de setmana.

CASTELLDEFELS 2-0 RUBÍ (1-0, Aitor Lario; 2-0, Pol Roigé)

Primera victòria del Castelldefels aquesta temporada. El conjunt mariner ha fet el més difícil: esperar fins la jornada 10 per aconseguir els primers tres punts de cop i fer-ho davant el líder. Els homes de Dani Fernández aconseguien posar-se per davant al marcador per primer cop aquesta temporada gràcies al gol d’Aitor Lario al minut 6 de partit. Un resultat que duraria fins al descans. A la segona meitat, Pol Roigé eixamplava distàncies al 52 i començava a encaminar la victòria d’un dels equips més necessitats de la categoria. Amb aquesta victòria, els mariners deixen clar que en aquesta lliga pot passar qualsevol cosa  i es treuen un primer pes de sobre. El Rubí, però, tot i la derrota, es manté al capdavant de la taula gràcies a les derrotes de Muntanyesa i Ascó.
Seguiment via La Xarxa

CastefaRubi
EL RUBÍ ES MANTÉ LÍDER TOT I LA DERROTA // ALEX GALLARDO - UE CASTELLDEFELSAfegeix la llegenda


RAPITENCA 2-0 MUNTANYESA (1-0, Miguel; 2-0, David Pino)

Primera derrota del curs per la Muntanyesa, que no ha pogut aprofitar l’ensopegada del Rubí a Els Canyars per recuperar el liderat de la categoria. Amb aquesta victòria, la Rapitenca torna a guanyar set jornades després i agafa oxigen davant un rival molt complicat gràcies al gol que Miguel aconseguia fer al minut 34 de partit, però no era fins al 87, quan David Pino aconseguia sentenciar, que els ebrencs certificaven el seu triomf. Els homes d’Antoni Teixidó sumen ara 12 punts i busquen escapar-se de la zona baixa de la taula, mentre que la Monta segueix en posicions de Play Off amb 21 punts.
Seguiment via La Xarxa

El resum de BTV Esports


TERRASSA 2-1 PALAMÓS (0-1, Subi ;1-1, Jaime Fuentes; 2-1, Àlex Gallar)

Un dels grans beneficiats d'aquesta jornada ha estat el Terrassa de Miki Carrillo. El conjunt egarenc aconseguia superar el Palamós per 2-1 després de remuntar un partit que Subi avançava pel Palamós als primers minuts de partit, però els gols de Jaime Fuentes i Àlex Gallar servien al conjunt local per donar la volta al marcador i sumar una victòria molt important. Amb aquest resultat els vallesans tornen a entrar a la zona de Play Off. Els del Baix Empordà, en canvi, queden vuitens, a cinc punts dels escollits.
Seguiment via La Xarxa

EUROPA 2-1 ASCÓ (1-0, Javi Sánchez; 2-0, Cano; 2-1, Sergi Moreno)

Torna a guanyar l’Europa al Nou Sardenya, i ja suma tres jornades sense perdre després de la ratxa negativa amb tres derrotes consecutives. El rival no era senzill, l’Ascó de Miguel Rubio arribava a Gràcia recent entrat a la zona de promoció, però una gran primera part dels escapulats semblava encarrilar un partit que pintava molt bé pels de casa. A la segona meitat, però, l’Ascó es creixia i buscava donar la volta al marcador sent superior als homes de Pedro Dólera, però la defensa escapulada s’ha sabut mantenir ferma i, tot i permetre que Sergi Moreno retallés distàncies, el 2-2 no acabava pujant al marcador per bé que els asconencs no cessaven d’intentar-ho. Al final, victòria gracienca i tres punts més per un equip que haurà de visitar Can Rosés la propera setmana immers, ara sí, en una bona dinàmica. L’Ascó, pel seu cantó, buscarà refer-se el proper cap de setmana amb la visita del Cerdanyola.
Seguiment via La Xarxa i @CEEUROPA

El resum de BTV Esports

CORNELLÀ 1-3 GRAMENET (0-1, Carlos -p-; 0-2, Carlos; 1-2, Juli; 1-3, Pedro Bilbao)

Qui també ha aconseguit la seva primera victòria ha estat la Gramenet. Els colomencs han estat el darrer conjunt en sumar els 3 punts d'una tacada (el Castelldefels guanyava pel matí) i, com els mariners, ho aconseguien d'una forma espectacular: superant el Cornellà de Jordi Roger, que a pocs minuts de l'inici veien com es quedaven amb tan sols 10 homes sobre el terreny de joc. Els gols de Carlos, que posaven els de Santa Coloma 0-2, i el tercer, obra de Pedro Bilbao, han estat la clau pels de Toni Díaz, que avui, pot respirar una mica més tranquil.
Seguiment via La Xarxa

SANTBOIÀ 1-0 SANTFELIUENC (1-0, Eloi Fontanella)

Segona victòria consecutiva del Santboià, que ha passat de no vèncer a fer-ho en dos partits seguits i sortir del descens. Els homes d’Alberto Fernández s’han tret la son de les orelles i ja sumen 7 punts que comencen a impulsar-los cap a un futur menys complicat, després de 10 jornades de patiment. Amb un gol solitari d’Eloi Fontanella el conjunt vermell en tenia prou per endur-se el derbi del Baix Llobregat i passar per damunt d’un Santfeliuenc que, tot i la derrota, seguirà una jornada més a l’aguait de la zona alta, amb 16 punts.
Seguiment via La Xarxa

CERDANYOLA 0-0 FIGUERES

Empat a zero entre Cerdanyola i Figueres en un partit que serveix als dos equips per seguir sumant i mantenir-se en una zona tranquil·la. Els homes de Miki Carrillosumen ara 13 punts i segueixen sense sentir-se assetjats per les places de descens. Els figuerencs, ja en sumen 15 i segueixen avançant en aquesta competició sense renunciar a res. La propera jornada els vallesans hauran de viatjar fins a Ascó, mentre que els empordanesos rebran la sempre complicada visita del Manlleu.
Seguiment via La Xarxa

CerdanyolaFigueres
CERDANYOLA I FIGUERES NO HAN POGUT PASSAR DE L'EMPAT A ZERO // UEFIGUERES.CATAfegeix la llegenda


MANLLEU 0-1 POBLA DE MAFUMET (0-1, Víctor Bertomeu)

Segueix funcionant la locomotora poblenca. El conjunt dirigit per Ivan Moreno ha tornat a guanyar una jornada més per seguir escalant posicions. El Manlleu no aconseguia sobreposar-se al gol de Victor Bertomeu i punxava novament en una temporada que no ha començat bé pels osonencs. Els de Jordi Dot són ara mateix a la tretzena posició, amb tan sols dotze punts. Dos menys que la Pobla, que queda just a la meitat de la taula.
Seguiment via La Xarxa

MASNOU 2-1 VILAFRANCA (0-1, Adrià Vargas; 1-1, Èric Blasco; 2-1, Èric Blasco)

Remuntada del Masnou a casa davant del Vilafranca en un partit que ha servit als de Miguel López per posar-se només un punt per sota dels homes de Delfí Ferreres, que vivien en una zona tranquil·la. Adrià Vargas avançava el Vilafranca a la primera meitat per tornar a posar nerviós un Masnou que, aquest cop, s ‘ha sabut serenar i ha donat la volta al partit amb dos gols d’Èric Blasco, que ha tornat a mullar per donar la victòria al seu equip. La propera setmana, els dos conjunts tindran partits complicats: el Masnou haurà de viatjar fins a Palamós mentre que el Vilafranca se les haurà de veure amb el Cornellà.
Seguiment via La Xarxa

GAVÀ 2-0 VILASSAR DE MAR (1-0, Grau; 2-0, David Jiménez -p-)

El Gavà segueix fent els deures. Els d'Albert Poch també són fiables a La Bòbila i han superat el Vilassar de Mar en el duel més dramàtic d'aquest cap de setmana (amb el poc dramatisme que hi ha encara a la jornada 10). Els gols de Grau, al minut 5, i de David Jiménez, de penal, serveixen al conjunt blaugrana per arribar a la xifra de 10 punts i eixamplar lleument la distància vers el descens en una setmana en la que han puntuat els tres equips que començaven a la zona vermella. Els del maresme serien avui equip de Primera Catalana.
Seguiment via La Xarxa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada