diumenge, 6 d’octubre del 2013

Dues golejades i pocs canvis

Imagen no disponible
L'ASCÓ JA GUANYA A DOMICILI // IRIS SOLÀ - FC ASCÓ


Pocs canvis a Tercera en una setmana en la que pràcticament tot continua igual. La Monta es manté al capdavant de la categoria, perseguida de ben a prop per un Rubí que aquest cap de setmana signava una remuntada fantàstica al Joan Baptista Milà. L'Europa de Pedro Dólera ha aconseguit trencar la ratxa de derrotes golejant la Pobla de Mafumet i el Terrassa ha reafirmat la seva candidatura superant per 4-0 la Gramenet. Al capdavant de la classificació tot segueix igual. Castelldefels, Gramenet i Santboià encara no han guanyat.

PALAMÓS 2-2 MUNTANYESA (0-1, Sascha; 1-1, Chicho; 2-1, Venzal; 2-2, Nils)

El Palamós ha fet somniar el Rubí amb el liderat durant alguns instant del partit, quan aconseguia remuntar l’encontre a la Muntanyesa de Manolo González que, després del 0-1 de Sascha, veia com Chicho i Venzal aconseguien donar la volta al marcador. Però els de Nou Barris estan molt endollats i, especialment Nils Puchades, que segueix marcant gols. El davanter del conjunt barceloní aconseguia empatar el partit al minut 60 amb un gol que retornava el liderat en solitari –ara amb només un punt d’avantatge vers el segon classificat- a la Monta, que vol tornar a creure en els miracles i segueix invicta.
Seguiment via La Xarxa

El resum de BTV Esports

SANTBOIÀ 2-3 RUBÍ (1-0, Raúl Rodríguez; 2-0, Dani Iglesias; 2-1, Ernest; 2-2 Ferran Vila; 2-3, Roger Martínez)

No se’n surt el Santboià. Els d’Alberto Fernández aconseguien posar-se 2-0 al marcador abans del descans, però el Rubí de Martí Cifuentes sembla ser d’aquells equips que no es rendeix i, pocs minuts després de la represa, primer Ernest i, després, Ferran Vila, aconseguien empatar l’encontre i fer que tornés a començar. Al temps de descompte un gol de Roger Martínez consumava la remuntada rubinenca i deixava el Joan Baptista Milà amb un pam de nas i una nova derrota que manté als del Baix Llobregat a la cua de la classificació amb un sol punt en 8 jornades.
Seguiment via La Xarxa

CORNELLÀ 3-1 VILASSAR DE MAR (1-0, Baruc; 2-0, Óscar Muñoz; 3-0 Óscar Muñoz; 3-1, Mendo)

Passeig del Cornellà a casa davant el Vilassar de Mar per mantenir-se a la zona de Play-Off. Baruc Nsué era l’encarregat d’obrir la llauna pels homes de Jordi Roger que, a mesura que avançava el partit es feien més forts. Óscar Muñoz per partida doble arrodonia el resultat per tancar la jornada amb el Cornellà a tan sols dos punts del líder, la Muntanyesa. Els maresmencs, pel seu cantó, són ara el primer equip que no cauria en descens si la Lliga acabés avui i tenen encara tres punts d’avantatge vers el Castelldefels.
Seguiment via @ue_cornella


TERRASSA 4-0 GRAMENET (1-0, Pedro García; 2-0, Pedro García; 3-0, Montoro; 4-0, Isaac Maldonado)

Golejada del Terrassa a la Grama de Toni Díaz Losquiño. El conjunt colomenc segueix sense sortir del camí dels mals resultats i ha tornat a caure. Pedro García per partida doble juntament amb Montoro i Isaac Maldonado donaven tres punts més al conjunt de Miki Carrillo, que es manté a la zona noble i envia un nou avís a la resta de rivals anunciant que la força egarenca ha tornat i costarà molt tombar-la.
Seguiment via La Xarxa

GAVÀ 1-2 ASCÓ (0-1, Sergi Moreno; 0-2, Sergi Moreno; 1-2, Juli)

Primera victòria a domicili de l’Ascó. Els de la Ribera d’Ebre es mostraven molt efectius a la primera meitat aconseguint fer el 0-1 en la que pràcticament era la seva única ocasió de perill del partit. A la represa, amb l’expulsió del porter local, Pacheco, els asconencs aconseguien una certa tranquil·litat que els permetia fer el 0-2, obra de Sergi Moreno. Abans del final, un gol de Juli retallava distàncies per un Gavà que segueix sent més efectiu a domicili que a La Bòbila.
Seguiment via La Xarxa

Europa4_Pobla1
L'EUROPA HA TORNAT A GUANYAR TRES JORNADES DESPRÉS // ÀNGEL GARRETA - CEEUROPA.CAT


EUROPA 4-1 POBLA DE MAFUMET (1-0, Cano; 2-0, Rovira; 2-1, Bueno -p-; 3-1, Guzmán; 4-1, Camacho)

Torna a guanyar l’Europa que trenca amb la ratxa negativa de derrotes, amb golejada. Un gol de Cano al minut 3 donava una forta injecció de moral als escapulats que, pocs minuts després, aconseguien fer el 2-0 amb un gol de Rovira. A l’inici de la segona meitat, els tarragonins retallaven distàncies gràcies a un gol de penal de Bueno que semblava donar més intensitat al conjunt poblenc. Però tot i semblar que el 2-2 era més a prop que el 3-1, els de Pedro Dólera aconseguien fer-se forts i rematar el partit a les acaballes amb una bona actuació del retornat Cebri, que ha posat el seu granet d’il·lusió per a la present temporada.
Seguiment via La Xarxa

El resum de BTV Esports


CERDANYOLA 1-1 MANLLEU (1-0, Quim Solano; 1-1, Manel Sala)

Empat entre vallesans i osonencs a la Bòbila de Cerdanyola. Quim Solano s’encarregava d’obrir el marcador a la primera meitat i marcar el camí dels de Toni Carrillo cap a una nova victòria, però un golàs de Manel Sala, de falta directa, empatava el partit per un Manlleu incombustible que ha despertat definitivament i ha sumat 7 dels últims 9 punts. La propera setmana el conjunt d’Osona viatjarà al camp de la Muntanyesa, un desplaçament complicat però ideal per certificar el seu bon estat de forma.
Seguiment via La Xarxa

CASTELLDEFELS 0-1 FIGUERES (0-1, Barrera)

No aixeca el cap el Castelldefels, que veu com torna a caure derrotat a Els Canyars i no troba la primera victòria després de 8 jornades. El defensa figuerenc Narcís Barrera aconseguia al minut 34 el gol empordanès, suficient per deixar tocat el conjunt mariner i donar força als de Xavi Punsí. Un equip, el Figueres, que a poc a poc, com les formigues, va fent camí i ja suma 13 punts que el comencen a posicionar allà on deien les apostes de principi de temporada.
Seguiment via La Xarxa

MASNOU 1-0 SANTFELIUENC (1-0, Ismael)

El Masnou de Miguel López s’ha retrobat amb la victòria davant del Santfeliuenc. Els maresmencs només havien aconseguit sumar 5 punts fins aquesta jornada. Ho havien fet durant les primeres setmanes de competició, però el gol d’Ismael ha estat suficient per superar el Santfeliuenc i donar una mica d’oxígen als masnovins, que ja compten 8 punts i s’allunyen un pèl més de la zona calenta.
Seguiment via La Xarxa

RAPITENCA 1-1 VILAFRANCA (1-0, Teixidó; 1-1, Marcos Garcia)

Semblava que havia arribat el dia en que La Devesa deixés de fer figa, però ni el golàs de falta de Teixidó, que posava per davant la Rapitenca, ha servit per frenar el Vilafranca i tornar a veure una victòria dels ebrencs, que no guanyen des de la jornada 2. Marcos Garcia ha esvaït les possibilitats de victòria local amb un gol que servia per empatar l'encontre. Amb aquest resultat, els penedesencs ja sumen 10 punts, un més que els d’Antoni Teixidó, que hauran d’esperar al desplaçament fins al camp del Palamós per sumar tres punts.
Seguiment via La Xarxa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada