dijous, 15 de març del 2012

La fase final de la Copa de Regions UEFA, a Astúries del 6 al 8 d’abril

 Podeu llegir la notícia a LaJornada.cat, fent click en aquest enllaç:

La fase final de la Copa de Regions UEFA, a Astúries del 6 al 8 d'abril

El combinat dirigit per Toni Almendros s’haurà d’enfrontar a Castella i Lleó el divendres 6 d’abril a l’Estadi Universitari d’Oviedo per accedir a la final de diumenge.

Ramon Rovira controla una pilota durant un partit de la primera fase // FCF
La RFEF i la Federació de futbol del Principat d’Astúries han fet oficial aquest matí el calendari de la fase final estatal de la Copa de Regions UEFA, que es disputarà en terres asturianes entre el divendres 6 i el diumenge 8 d’abril, i què pot ser el passaport de la selecció catalana amateur per disputar la fase final europea per primera vegada a la història.

Catalunya ha quedat emparellada amb Castella i Lleó a la primera semifinal, que es disputarà el divendres 6 d’abril a les 12h a l’Estadi Universitari d’Oviedo. A l’altra banda del quadre Múrcia i Astúries es disputaran l’altra plaça a la final el mateix dia a les 17h al Camp de “Les Caleyes”, a Villaviciosa.

Els dos vencedors de divendres es veuran les cares al Camp número 1 de la E.F. Mareo, a Gijón, el diumenge següent a les 12h, per decidir qui serà el representant de l’Estat Espanyol a Europa, en aquesta competició que tan sols permet la inscripció de jugadors que mai hagin signat un contracte professional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada