dissabte, 19 de gener del 2013

Duel entre poderosos

Podeu llegir la prèvia del Pobla de Mafumet-Europa, en aquest enllaç:

Duel entre poderosos

L’enfrontament entre Pobla de Mafumet i Europa és el duel destacat de laJornada.cat en la setmana que la competició arriba al seu equador

L'Europa vol assaltar La Pobla per mantenir-se en segona posició // DAVID GRAU
L’Europa vol assaltar la Pobla per mantenir-se en segona posició // DAVID GRAU


L’escenari no podria ser millor per tancar la primera volta. La Pobla de Mafumet, un conjunt en forma però més irregular del que s’esperava a l’inici de la lliga, rep un Europa enratxat i amb la moral pels aires després de superar el totpoderós Olot el dia que el Nou Sardenya registrava la millor entrada de la temporada.

El conjunt poblenc no passa pel seu millor moment i d’això se’n vol aprofitar l’equip de Pedro Dólera, que no perd des de l’1 de novembre. Concretament des del mateix mes en el que la Pobla va guanyar el seu darrer partit. I és que el filial grana només ha sumat 3 punts dels últims 15, cosa que els ha enviat directament a la 7a posició, a 5 punts del play-off. A hores d’ara, i després d’aguantar el tipus a l’Olímpic de Terrassa la setmana passada, els tarragonins volen reprendre el vol i tornar a escalar posicions per trencar una mala dinàmica que no reflexa el potencial de la seva plantilla. I la millor manera de fer-ho és davant aquest Europa crescut i sense complexes que no tindrà cap mirament si veu el partit prou favorable com per enfonsar al seu adversari.

L’objectiu dels graciencs, en canvi, és un de ben diferent. No només duen una campanya excel·lent, sinó que ja han igualat la seva millor primera volta (temporada 97/98), segons ha asselanyat durant la setmana la penya d’animació Torcida Escapulada. La màquina dirigida per Dólera intentarà superar aquesta marca amb una victòria que, de passada, mantindria l’equip a la segona plaça i posaria pressió a l’Olot, que encara hauria de jugar el seu partit a la tarda.

A banda de l’alicient de dues dinàmiques enfrontades entre dos dels equips més potents de la categoria s’ha de sumar un hàndicap important per al conjunt escapulat: els locals només han cedit terreny al seu estadi en tres ocasions, davant el Vic ara fa tres jornades (3-3) i amb dues derrotes contra Cornellà (1-2) i Palamós (0-1). En contra dels poblencs cal destacar que l’Europa només ha perdut quan no ha estat capaç de marcar.


Alineacions probables

  • CF Pobla de Mafumet: Alberto Varó; Juan Madero, Alberto Mozo, Joselu, Eric Via; Kako, Juli, Alfons Serra, Xavi Boniquet; Víctor Oribe i Fran Carbia.
  • CE Europa: Rafa Leva; Édgar, Víctor Duran, Cano, León; Valderas, Guzmán, Javi Lara; Camacho, Óscar Muñoz i Delmàs.
  • Àrbitre: Alfonso Oliva Bueno (Vilafranca)
  • Hora: 12.00h al Mpal. La Pobla de Mafumet (La Pobla de Mafumet)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada