dissabte, 19 de gener del 2013

Que dins el camp, ningú no toqui res

Podeu llegir la carta als Reis de l'Europa, a laJornada.cat

Que dins el camp, ningú no toqui res

L’Europa passa per un gran moment esportiu i volem mantenir aquesta mateixa línia en el que resta de temporada. És per això que als Reis Mags només els demanem sort per seguir endavant.

L'Europa vol seguir celebrant victòries durant el 2013 // DAVID GRAU
L’Europa vol seguir celebrant victòries durant el 2013 // DAVID GRAU

Estimats Reis Mags,

Enguany, a la Vila de Gràcia, havíem pensat en no escriure aquesta carta tan tradicional, per tal d’estalviar-los augmentar la seva pila de correus en aquestes dates. Però per evitar que els socis i aficionats de l’Europa semblem uns descortesos amb vostès, hem preferit escriure quatre línies tot i no tenir una gran llista de desitjos.

Si la temporada passada els vam demanar trobar el camí per sortir del pou i poder respirar tranquil·lament, aquest cop no volem res d’especial perquè el nostre major desig és que tot segueixi com fins ara. I és que aquest any ens ho estem passant molt bé, som feliços i entrem al Nou Sardenya esperançats amb el nostre equip. L’única taca negra han estat les lesions, especialment la de Cebri, que, amb sort, arribarà a disputar algun minut a final de temporada. Però sabem que ell és fort, que se’n sortirà i hi confia, mentre al camp els seus companys segueixen fent la feina.

Us agradarà conèixer la nostra història perquè comença amb una victòria a Terrassa. Quina primera jornada vam viure per començar la Lliga amb empenta! Una empenta que no vam perdre tot i ensopegar en els dos partits següents. És per això que aquest cop no us volem demanar res, perquè els nostres jugadors ja ho fan tot per deixar ben amunt la imatge d’aquest club històric que tant estimem. Sabeu una cosa? Només ens han aconseguit tombar dues vegades i quan hem marcat no hem perdut. Mai! Hem plantat cara a grans, petits i mitjans i ens n’hem sortit. Què més podem demanar?

Que dins el camp ningú no toqui res, si us plau. Volem que el Primer Equip es mantingui en la mateixa línia que fins ara i que el nostre tècnic no ho torni a passar malament, perquè el que vam viure l’any passat, per desgràcia, no ho oblidarem. Porteu-nos sort, únicament sort per a poder mantenir-nos on som i seguir somniant fins que puguem fer el somni realitat, tants anys després…

És més, aquesta vegada tenim un regal per vostès. Si baixen a Gràcia una estona abans de la cavalcada, després de dinar, podran presenciar l’Europa-Olot, un dels millors partits que es poden veure ara mateix a Tercera Divisió. Els esperarem, amb molt de gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada