dissabte, 19 de gener del 2013

L’Europa buscarà humanitzar l’Olot

Podeu llegir la prèvia de l'Europa-Olot a laJornada.cat

L'Europa buscarà humanitzar l'Olot

Europa i Olot es veuran les cares aquesta tarda (16.00h) al Nou Sardenya de la Vila de Gràcia, en un partit que enfronta segon contra primer

L'Europa necessitarà el suport de l'afició per fer front al líder // DAVID GRAU
L’Europa necessitarà el suport de l’afició per fer front al líder // DAVID GRAU


Aquesta temporada parlar d’Europa-Olot és sinònim de bon futbol i bones dinàmiques. Els graciencs són segons i han viscut un Nadal molt més tranquil que el de fa un any, mentre que els garrotxins, líders de Tercera, també es troben en una situació ben diferent a la de la temporada passada.

L’Europa, que només ha perdut dos partits (ambdós per 1-0), i ja fa vuit jornades que no cau derrotat, no vol trencar la seva bona ratxa. El conjunt escapulat no perd en partit oficial al Nou Sardenya des del 22 d’abril de 2012 i vol mantenir els bons números unes setmanes més. Però si hi ha algú capacitat per profanar el feu europeista, aquest és l’Olot. Un líder molt sòlid que només ha caigut una sola vegada (1-0, a Manlleu) i que, a més a més, acumula quatre victòries consecutives i sis jornades sense perdre.

Aquest serà, per tant, un duel d’alt nivell del qual estaran molt pendents la resta d’equips. Una victòria local podria tornar a humanitzar els homes d’Àlex Terma, que quedarien a només 4 punts del segon. L’empat també afavoriria els perseguidors, que necessiten una ensopegada de tots dos conjunts per escalar posicions. En canvi, la victòria visitant significaria un major distanciament dels garrotxins vers la resta de rivals i eixamplaria la distància com a mínim fins als 8 punts (en cas de victòria del Cornellà).

Per a aquest partit l’Europa podrà sortir al camp amb la seva alineació de luxe si no comptem el lesionat Cebri, que es perdrà pràcticament el que resta de temporada. Per la seva banda, l’Olot compta amb les baixes dels centrals Serra, sancionat, i Tissone, que es va desvincular del club la setmana passada. Una situació que obligarà el tècnic garrotxí a reestructurar el seu onze inicial.


Alineacions probables

CE Europa: Rafa Leva; Édgar, Víctor Duran, Cano, León; Valderas, Guzmán, Javi Lara; Camacho, Óscar Muñoz i Delmàs.
UE Olot: Òscar Fornés; Freixa, Peña, Abel, Hostench; Cristino, Roger, Enric Vallès, Francolí; Uri Santos i Carlos Martínez.
Àrbitre:Vicente Alexandre Muñoz Baquero (Terrassa)
Hora: 16.00h al Mpal. Nou Sardenya (Vila de Gràcia)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada