dijous, 19 de setembre del 2013

Gols per a un inici perfecte

Imagen no disponible
NILS CELEBRA GOLS CADA JORNADA / ÀNGEL GARRETA - REM Images



Si hi ha un jugador de Tercera que estigui de moda, aquest és Nils Puchades. El davanter de la Muntanyesa, que amb el gol de diumenge passat ja ha trobat porteria  en cadascuna de les cinc jornades que portem de temporada, s’ha situat com a pitxitxi de la categoria amb uns gols que han valgut 13 dels 15 punts que suma la Monta a hores d’ara.

Després de fer 5 gols en 29 partits a Preferent Territorial (l’equivalent a l’actual Segona Catalana) amb l’Horta, Pedro Dólera es va fixar en ell i el va fer pujar dues categories de cop per donar-li un lloc a l’Europa. El tècnic escapulat deixa clar el per què d’aquesta decisió: “És un jugador molt ràpid, molt bo en l’u contra u i un esquerrà nat”. Aquell any, però, no va ser el millor per al jugador i va acabar marxant del club l’estiu següent. Dues temporades més tard, així valora Dólera la progressió del jugador: “Si li va mancar alguna cosa quan va estar amb nosaltres, va ser el gol. Ara ho ha trobat. Si ja era treballador i perillós sense fer gols, ara que els fa, imagina’t!”.

“Ha vist que té més competència que l’any passat”. Així explica el seu actual entrenador, Manolo González, l’evolució de Puchades. “Veu que li costa més tenir continuïtat i entre que ja va començar la pretemporada millor i que entrena també millor, sembla que tot el que toca li va dins”, explica.

Tant Dólera com González han format part del creixement de Nils Puchades com a jugador. Un jugador, avui, amb més confiança i un estil propi que queda definit partit a partit i que l’han portat a protagonitzar un inici de temporada sensacional amb cinc partits, cinc gols i cinc victòries…

Precisament, quatre d’elles han sigut gràcies als teus gols.
Estic molt content. Tant l’equip com jo estem en un moment de forma esplèndid i espero que segueixi aquesta ratxa.

Què ha canviat dins el vestidor respecte l’any passat?
Aquest any hi ha molta competència i tothom dóna el millor de si mateix. Això ens fa anar a tots al límit per superar-nos.

En què creus que has millorat amb aquesta pressió?
Tinc més arribada dins l’àrea i això em permet tenir més ocasions i, per tant, més oportunitats de marcar. A més a més, em trobo molt còmode perquè l’equip està pressionant molt a dalt i això fa que es creïn més ocasions de perill.

Noteu l’haver mantingut jugadors d’un any a un altre enlloc de fer una neteja completa?
Sí, això fa molt. Hem mantingut el bloc de l’any passat i es nota dins el camp. Ens portem molt bé i no deixem d’animar-nos en tot moment ni de tirar endavant.

Què pots dir de l’afició que teniu a Nou Barris?
És una gran afició. L’any passat hi va ser en els moments difícils i mai ens ha deixat d’animar. Això ens dóna forces i ens ajuda a guanyar partits.

Fins aquesta jornada havíeu sumat el ple de punts, però encara no us havíeu enfrontat a un dels equips cridats a ser a dalt. Després de superar l’Europa, seguiu amb tots els punts possibles.
Sí. Sabíem que era un partit per posar a prova les nostres possibilitats, jugàvem a casa i volíem fer un bon partit. Al final s’ha aconseguit, i amb victòria.

Què et diuen al vestidor quan veuen que has tornat a fer tu el gol de la victòria?
Em donen ànims i em diuen que segueixi marcant perquè aquest any, de moment, estem fent coses importants.

T’ho esperaves?
Esperar-ho no, però estic treballant per fer gols i si entren, està clar que molt millor.

Ningú t’ha fet pensar en el pitxitxi?
Queda molt lluny encara. Només portem cinc jornades i això és anecdòtic. Jo el que vull és seguir ajudant l’equip.

L’afició us crida “A Segona B, a Segona B”...
Nosaltres volem la permanència i que no passi el que ens va passar l’any passat. No volem patir i, un cop aconseguit, doncs no renunciem a res. Estar a dalt sempre és il·lusionant, està clar, i no ens farem enrere.

Confieu en continuar així?
Sí. L’equip té moltes ganes i energia. Crec que ho podem seguir tirant endavant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada