diumenge, 29 de setembre del 2013

Gols que marquen la diferència

Imagen no disponible
SANTI TRIGUERO HA PROTAGONITZAT LA JORNADA AMB UN HAT-TRICK // ESPORTSPENEDÈS.CAT



MUNTANYESA 3-0 CERDANYOLA (1-0, Roland; 2-0, Roland; 3-0, Dani Sánchez)

Golejada del líder a Nou Barris. “La Bombonera” crida com mai després de la nova victòria dels homes de Manolo González que només s’han deixat 2 punts en 7 jornades i es mantenen ferms al capdavant d’una categoria que no els espanta. Després d’una primera meitat sense gols ni gaire ànima, la Monta despertava i Roland posava la directa amb dos gols que deixaven fred al Cerdanyola. El 3-0, obra de Dani Sánchez, servia per sentenciar un partit que no ha tingut color durant la segona meitat. Amb aquesta derrota, els vallesans queden a tres punts de la zona noble i vuit per sobre del descens.
Seguiment via La Xarxa

El resum de BTV Esports


RUBÍ 3-1 CORNELLÀ (0-1, Óscar Muñoz; 1-1, Ernest Forgas -p-; 2-1, Gerard Zambudio; 3-1, Ferran Vila)

Victòria amb remuntada del Rubí de Martí Cifuentes que ha trencat la ratxa guanyadora del Cornellà tot i trobar-se amb un gol en contra molt a l’inici del partit. I és que Óscar Muñoz feia el 0-1 al minut 3, però al 20' arribava la jugada clau pel canvi de direcció de l’encontre. El porter visitant, José, cometia un penal que li costava l’expulsió i Ernest Forgas, no perdonava des dels onze metres. El Rubí sabia treure profit de la superioritat numèrica i a la segona meitat consumava la remuntada amb els gols de Gerard Zambudio i Ferran Vila. Dos gols que deixen el conjunt vallesà a la segona posició, a tres punts del líder, la Muntanyesa.
Seguiment via La Xarxa i @ue_cornella

SANTFELIUENC 1-3 TERRASSA (1-0, Maldonado; 1-1, Pedro; 1-2. Héctor; 1-3, Batanero)

Victòria del Terrassa a Les Grasses en l’únic partit disputat en dissabte. Tot i que era el Santfeliuenc qui s’avançava primer gràcies a un gol de Maldonado, els egarencs aconseguien empatar l’encontre a les acaballes de la primera meitat. I quan semblava que tothom donava per bo l’empat, primer Héctor i, després Batanero, aconseguien fer efectiva la remuntada pels homes de Miki Carrillo, que deixen definitivament de patir per la seva situació a la Lliga. Pel seu cantó, el Santfeliuenc, veu truncada una bona ratxa que l'ha catapultat fins a una zona molt tranquila.
Seguiment via @SantfeliuencFC

ASCÓ 2-0 SANTBOIÀ (1-0, Ermengol; 2-0, Piju)

Colpeja de nou l’Ascó i s’enfonsa una mica més el Santboià. En 34 minuts els de la Ribera d’Ebre n’han tingut prou per tancar un partit que s’esperava més disputat al marcador. Ermengol Graus obria la llauna al minut 30 gràcies a una falta directa imparable pel porter Plancheria. Només quatre minuts després Piju s’encarregava de tancar el partit i certificar tres punts més pels asconencs, que no decepcionen i segueixen a la caça de les places de Play-Off. Amb aquesta derrota els d’Alberto Fernández es troben ara cuers en solitari amb un sol punt enmig d'una crisi que no sembla trobar final.
Seguiment via fcasco.com/directe

MANLLEU 1-0 EUROPA (1-0, Masó)

Tercera derrota consecutiva de l’Europa que es quedarà una setmana més amb 12 punts després de punxar a Manlleu, un camp històricament complicat pels escapulats. Corria el minut 78 de partit quan Masó aconseguia obrir la llauna i fer el gol de la victòria pels de Jordi Dot, que necessitaven els tres punts com aigua en un partit que es podria haver endut qualsevol dels dos equips. Ara, els osonencs se situen a la zona mitja de la taula amb 10 punts, els mateixos que el Figueres, mentre l’Europa segueix caient i ja és 7è. Això sí, a tan sols 2 punts del Play-Off. La nota positiva pels graciencs ha estat el retorn de Cebri després de 10 mesos de lesió.
Seguiment via La Xarxa i @CEEUROPA

El resum de BTV Esports


VILAFRANCA 4-3 PALAMÓS (0-1, Arimany; 1-1, Santi Triguero; 1-2, Arimany; 2-2, Santi Triguero; 3-2, Santi Triguero; 4-2, Antolínez; 4-3, Pugui)

Partit amb molts gols el que s’ha viscut a Vilafranca del Penedès. Un Hat-Trick de Santi Triguero servia als homes de Delfí Ferreres per noquejar un Palamós que s’avançava fins a dues vegades al marcador. Però l'efectivitat del davanter penedesenc passava pel damunt dels emporadanesos i Antolínez aconseguia arrodonir l’encontre després del 3-2, fent el quart gol per un Vilafranca que ja suma dues victòries i s’allunya de la zona baixa de la classificació. Els de Jordi Guerrero veuen frenat el seu ascens i hauran d'esperar una setmana més per seguir avançant cap amunt a la classificació.
Seguiment via Lluís Montaner @lapreviafcv

PalamosSamarretaVilafranca
EL PALAMÓS HA HAGUT DE JUGAR AMB LA SEGONA SAMARRETA DEL VILAFRANCA // PEPE FOS


FIGUERES 3-3 GAVÀ (0-1, Sergio; 1-1, Bonaventura; 1-2, Aitor Unzué; 2-2, Bonaventura; 3-2, Borja; 3-3, Albert)

Empat entre Figueres i Gavà en un partit que ha començat amb 3 gols en un període de 3 minuts. Sergio avançava el Gavà al minut 3, però Bonaventura aconseguia empatar el partit uns 30 segons després en la jugada immediatament següent. Però dos minuts més tard, Aitor Unzué avançava novament els homes d’Albert Poch. Abans del descans, Bonaventura, una altra vegada, empatava l’encontre per un Figueres que no desistia de tornar a fer un fortí de Vilatenim. Una idea que es podria començar a materialitzar als instants finals del partit, quan Borja rematava una pilota al fons de la xarxa gavenenca amb un gol que semblava donar la victòria al Figueres, però al temps d'afegit Albert tornava a colpejar i deixava Vilatenim amb un pam de nas i un 3-3 com a resultat d'un molt bon partit.
Seguiment via La Xarxa

POBLA DE MAFUMET 0-0 CASTELLDEFELS

Partit sense gols el que enfrontava el filial grana amb el Castelldefels. El conjunt mariner, que suma el seu tercer punt de la temporada segueix sense conèixer la victòria i és 18è a la classificació, a dos punts de la salvació que marca el Masnou. Els homes d’Ivan Moreno, que dominaven el joc durant la major part del partit eren incapaços de fer un gol per sumar els tres punts i hauran d’esperar una setmana més, en la seva visita al Nou Sardeya, per superar la barrera dels 10 punts.
Seguiment via La Xarxa i @uecastelldefels

PoblaCastelldefels
LA POBLA NO HA POGUT SUPERAR UN CASTELLDEFELS QUE ENCARA NO GUANYA // ALEX GALLARDO - (UE Castelldefels) GallardoPhoto.com


GRAMENET 1-1 RAPITENCA (0-1, Ivan Munta; 1-1, Soler)

Segueix sense guanyar la Grama que, tot i demostrar sobradament el seu potencial tècnic, no ha estat capaç de superar una Rapitenca que podria haver sentenciat el partit a la primera meitat. Ivan Munta era l’encarregat d’obrir el marcador d’un partit atractiu, sense gaire accions de perill, però amb una bona barreja de joc de toc i pilotes directes que feien cada jugada imprevisible. Abans del descans i després que els ebrencs perdonessin un parell d’ocasions per matar l’encontre, Soler, a la sortida d’un córner aconseguia materialitzar l’empat i donava ales a una Gramenet que, durant la segona meitat del segon temps aconseguia dominar els homes d’Antoni Teixidó sense la fortuna del gol. D’aquesta manera, tot i la millora de la imatge, els de Toni Díaz Losquiño segueixen sense conèixer la victòria però retallen un punt vers la salvació.
Hem seguit aquest partit en directe des del compte de Twitter de @Gol_Cat

VILASSAR DE MAR 3-0 MASNOU (1-0, Fran -p-; 2-0, Joan Vives; 3-0, Vicente)

Des del mes de març de 2010 la Tercera Divisió no gaudia d’un derbi maresmenc. El darrer cop, Masnou i Premià empataven a 1 gol. Tres anys i mig després, el Xevi Ramon de Vilassar de Mar ha obert les seves portes per a un nou duel entre dos equips de la comarca. Partit complet dels locals que s’avançaven al minut 2 gràcies a un penal transformat per Fran que marcava l’inici de la primera victòria del conjunt d’Antonio Fuentes. A la segona meitat, Joan Vives i Vicente sentenciaven l’encontre per deixar tocat l’equip de Miguel López, que queda 17è amb només 5 punts. Un menys dels que suma ja el Vilassar de Mar, que, amb una victòria al seu caseller, respira una mica més tranquil.
Seguiment via La Xarxa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada