diumenge, 8 de setembre del 2013

Monta i Europa dominen, els altres sorprenen

Imagen no disponible
LA MUNTANYESA CAMINA AMB PAS FERM AL CAPDAVANT DE LA CATEGORIA // ALEX GALLARDO - GallardoPhoto.com

Jornada de contrastos la que s'ha viscut aquest cap de setmana a Tercera Divisió. La golejada de la Muntanyesa al Castelldefels i les victòries contundents d'Europa i Rubí davant Gavà i Palamós, destaquen sobre l'empat a zero entre Vilassar de Mar i Vilafranca o les cinc victòries per 1-0 que s'han vist als camps de la categoria. La ciutat de Barcelona manté els seus dos clubs amb una arrencada perfecta, els únics, després de la desfeta de la Rapitenca a Ascó. El Figueres ja suma en aquesta campanya i ni Manlleu ni Santboià acaben de trobar la fórmula per fer una passa endavant.

MUNTANYESA 5-1 CASTELLDEFELS (1-0, Nils; 2-0, Roland; 3-0, Toni Pérez; 4-0, Padilla; 5-0, Padilla; 5-1, Jony Fernández)

Golejada de la Muntanyesa per arrodonir un inici de temporada perfecte i mantenir-se com a co-líder de la categoria, amb l'Europa. Els 5 gols de l'equip de Manolo González han fet vibrar 'La Bombonera de Nou Barris' sota la pluja en un partit que no ha tingut molta història. Al minut 5, per tercer partit consecutiu, Nils tornava a marcar un gol important pel seu equip. Amb el primer gol el conjunt local seguia fent una molt bona pressió que, al minut 25, conduiria cap al segon i, abans del descans al quart. Tots ells obra de jugadors diferents. En el cinquè gol sí que repetia un golejador, Padilla, que aprofitava la distracció en la formació de la barrera per servir ràpidament una falta i aconseguir la maneta pels de Nou Barris. El Castelldefels aconseguia el gol de l'honor a deu minuts del final. Demostració de força de la Monta en un partit rodó i que dóna molta moral a un equip que ha començat la temporada de forma sorprenent.
Seguiment via @uecastelldefels

EUROPA 3-1 GAVÀ (1-0, Javi Sánchez; 1-1, Uri; 2-1, Cano; 3-1, Javi Sánchez)

Si la Monta aconseguia la tercera victòria en tres partits, el seu rival ciutadà no podia ser menys. L'Europa ha aconseguit situar-se co-líder, una jornada més, amb els de Nou Barris, després de derrotar el Gavà d'Albert Poch al Nou Sardenya. Javi Sánchez, aprofitava una errada defensiva visitant per fer-se amb la pilota i obrir la llauna al minut 4 amb el seu primer gol oficial com a escapulat. Abans del descans, però, Uri aconseguia empatar el partit pel Gavà i deixar clar de quina pasta està fet el conjunt blaugrana. A la represa, amb un Europa més endollat que a la primera meitat, el capità Àlex Cano aconseguia tornar a posar els graciencs per davant en el marcador gràcies a un gol de cap a la sortida d'un córner. A tres minuts pel final Javi Sánchez tornava a treure el seu fusell per sentenciar el partit. El proper dimecres l'Europa visitarà Els Canyars, allà on va caure a la Copa Catalunya. El Gavà, pel seu cantó, jugarà a casa davant el Cerdanyola.
Seguiment via @CEEUROPA

RUBÍ 3-1 PALAMÓS (1-0, Ferran Vila; 1-1, Chicho; 2-1, Kiki; 3-1, Ernest)

El Rubí ja rep gols en contra, però no deixa de puntuar. I a sobre amb tres punts, que el situen a només dos dels líders, Muntanyesa i Europa. 925 minuts ha durat la ratxa del conjunt vallesà sense rebre gols en contra (comptant la pretemporada), però abans d'acabar amb els minuts imbatut també ha sabut marcar. Colpejaven primer els homes de Martí Cifuentes, que s'avançaven al marcador gràcies a un cop de cap de Ferran Vila. El Palamós, però, aconseguia l'empat al minut 20 amb un gol de Chicho, però abans del descans, Kiki tornava a avançar els locals al marcador. A la segona meitat Ernest, que acabava d'entrar al terreny de joc, feia el gol de la sentència per situar el seu equip amb 7 punts a la taula i superar un Palamós que encara no havia perdut.
Seguiment via @UERubi

ASCÓ 1-0 RAPITENCA (1-0, Roca)

Nova  victòria de l'Ascó a casa, que comença a confirmar les expectatives i que separa la Rapitenca del camí de la puntuació perfecta. Els de Sant Carles de la Ràpita havien sumat, fins ara, tots els punts en joc, però la derrota a la Ribera d'Ebre deixa els homes d'Antoni Teixidó per sota dels asconencs, que ja sumen 7 punts i encara no coneixen la derrota. Un gol de Roca al minut 77 era suficient per a que els locals certifiquessin la victòria, després d'una assistència de Genís en el servei d'una falta. La Rapitenca, que al minut 80 es quedava amb un home menys i que només en podia comptar 9 sobre el camp tres minuts més tard, no aconseguia tornar el cop a un equip que segueix apuntant maneres en aquest inici de lliga en el que encara està tot per veure.
Seguiment via fcasco.com/directe

MANLLEU 0-1 CORNELLÀ (0-1, Óscar Muñoz)

Les coses no han canviat a Cornellà. El conjunt dirigit per Jordi Roger segueix guanyant punts i partits als darrers minuts fruit de la intensitat dels seus jugadors. Aquest cop la víctima ha estat el Manlleu que, tot i aguantar amb la porteria a zero durant tot l'encontre i crear ocasions suficients com per espantar els del Baix Llobregat, veia com a la sortida d'un córner, Óscar Muñoz arribava a la pilota per enfonsar-la al fons de la porteria i endur-se els tres punts d'Osona. Amb aquesta victòria, els verds ja treuen el cap per la part alta de la taula, el seu hàbitat en aquesta categoria, mentre que els manlleuencs no acaben de trobar la forma de fer carburar l'equip per aconseguir la primera victòria de l'any.
Seguiment via @EsportsRmanlleu

SANTFELIUENC 2-1 GRAMENET (0-1, Pedro Bilbao; 1-1, Joserra; 2-1, Josele)

Les Grasses ja sap el que significa guanyar a Tercera Divisió. El Santfeliuenc, que repetia jornada a casa després de la derrota la setmana passada davant la Muntanyesa, no ha volgut fer esperar més els seus seguidors habituals i ja suma de tres en tres, també al seu camp. Tot i que la Grama aconseguia avançar-se en el marcador al minut 8 de joc, el conjunt local no es feia enrere i gràcies a un gol de falta de Joserra, l'empat tornava a regnar al marcador amb tot per decidir. A la represa, un gol de Josele al minut 49 posava el conjunt local per davant. Un gol que significaria la primera victòria pel Santfeliuenc com a local a la categoria. La distància podria haver estat més àmplia si Juanmi no hagués aturat un penal dubtós, que va permetre als visitants seguir amb vida fins els darrers minuts.
Seguiment via @SantfeliuencFC

POBLA DE MAFUMET 0-1 MASNOU (0-1, Pere Olivé -p-)

Victòria de mèrit del Masnou de Miguel López en un escenari complicat com el de la Pobla de Mafumet. Els maresmencs, que encara no han caigut derrotats en cap encontre aquesta temporada, han sumat 3 punts per primer cop en aquesta lliga. L'únic gol del partit, obra de Pere Olivé, arribava al minut 63 després d'un penal causat per una jugada d'Èric Blasco. El conjunt local, sense gaire encert durant la major part del partit, es quedava a punt de sumar el primer punt a casa, després d'uns minuts de forta intensitat durant el descompte, que s'allargava fins al 96. Derrota, per tant, d'una Pobla que sembla no trobar el camí en aquesta lliga i que continua sent, una jornada més, l'únic equip que no estat capaç de marcar un gol.

FigueresVictoria
EL FIGUERES JA GUANYA // UEFIGUERES.CATAfegeix la llegenda

FIGUERES 1-0 TERRASSA (1-0, Guillem Cornellà)

Costava de creure que el caseller del Figueres no pogués lluir ni un sol punt després de les dues primeres jornades i, sobretot, havent començat ambdós partits per davant al marcador. Aquesta jornada pintava complicada pel nivell del Terrassa, però tot feia indicar que podria arribar el primer dels punts. El que no s'esperava l'afició de Vilatenim és que fes falta esperar fins al minut 90 per poder celebrar un gol que valdria una victòria. Així és com Guillem Cornellà aconseguia un gol de falta solitari però més valuós que la resta dels anotats pel Figueres fins avui, per treure l'equip de la zona de descens i començar a mirar cap amunt a costa d'un Terrassa que ha sabut aguantar fins el darrer sospir amb la porteria imbatuda. El proper dimecres, els empordanesos hauran de viatjar fins El Masnou, on buscaran seguir pel camí de la victòria, mentre que el Terrassa rebrà un Ascó en forma.
Seguiment via @llribera

CERDANYOLA DEL VALLÈS 1-0 SANTBOIÀ (1-0, Francis)

Primera victòria del Cerdanyola a Tercera Divisió, aconseguida in-extremis. Els de Toni Carrillo sortien victoriosos de La Bòbila davant el Santboià, que segueix sense trobar-se a si mateix, gràcies a un gol agònic de Francis al minut 89 i ja sumen quatre punts en la seva estrena a la categoria. Una estrena força sonada després d'una remuntada la primera jornada, plantar cara al Cornellà en la segona i aconseguir la primera victòria als darrers instants de partit. Els d'Alberto Fernández, pel seu cantó, segueixen amb un sol punt i necessitaran més fortuna si volen fer front a un altre rival complicat en el partit de dimecres. El Manlleu visitarà el Joan Baptista Milà amb el mateix objectiu que els de Sant Boi, la primera victòria.
@Seguiment via @FClubSantboia i @CERDANYOLAFC

VILASSAR DE MAR 0-0 VILAFRANCA

Empat sense gols al Xevi Ramón entre Vilassar de Mar i Vilafranca. Els de Delfí Ferreres sumen ja el seu segon empat a zero consecutiu. Un resultat que, fins ara, els ha permès sumar els dos punts que tenen a aquestes alçades de campionat. Partit sense substància el que es va viure al Maresme entre dos equips que no van causar gaire problemes als seus rivals, especialment durant el primer temps. A la represa el Vilafranca aconseguia posar una marxa més en el seu joc però no trobava la porteria. Amb l'expulsió de Font a deu minuts pel final, semblava que els locals podien treure alguna cos d'un partit que, al final, acabava amb empat a zero.  Amb aquest resultat, doncs, el Vilassar de Mar, suma un altre punt i també en compta dos, per seguir a la segona meitat de la taula.