diumenge, 22 de setembre del 2013

Jornada de desigualtat

Imagen no disponible
L'ASCÓ TAMPOC HA POGUT AMB EL CORNELLÀ // FC ASCO


Només un empat a la sisena jornada de Tercera Divisió. El 0-0 protagonitzat per Vilafranca i Muntanyesa ha estat l'única igualada en un cap de setmana marcat per les diferències eixamplades entre la part alta de la classificació i els equips que encara militen a la zona baixa. Fins a quatre equips segueixen sense conèixer la victòria mentre que algunes de les sorpreses de l'inici de campanya, com el Santfeliuenc o el Cerdanyola segueixen a peu de canó.

VIlafrancaMonta
LA MONTA HA HAGUT D'UTILITZAR L'EQUIPACIÓ SUPLENT DEL VILAFRANCA // PEPE FOS


VILAFRANCA 0-0 MUNTANYESA

S’ha acabat la ratxa de victòries de la Monta el dia que els homes de Manolo González han hagut de jugar amb la tercera equipació del conjunt penedesenc. I és que segons el col·legiat, la segona samarreta dels de Nou Barris també es confonia amb la quadribarrada local. Però al marge de les anècdotes, el resultat de l’encontre manté els barcelonins al capdavant de la classificació i segueixen sent l’únic equip que encara no ha perdut. L’empat a zero, en un partit en el que no s’ha vist el líder de les altres cinc jornades, deixen el Vilafranca amb 6 punts i tres empats abans de rebre la visita del Palamós la setmana vinent.
Seguiment via Lluís Montaner @lapreviafcv

El resum de BTV Esports


CORNELLÀ 3-1 ASCÓ (1-0, Juli; 1-1, Virgili; 2-1, Óscar Muñoz; 3-1, Matamala)

No perdona el Cornellà que es manté intractable en la seva senda de victòries davant de qualsevol rival. Els homes de Jordi Roger s’avançaven al marcador gràcies a un gol de Juli al minut 7, però Virgili, en un afany per estripar la bona ratxa local, empatava el partit tan sols sis minuts després. Un marcador que s’ha mantingut fins al descans. A la represa, primer Óscar Muñoz i, després, Matamala, aconseguien retornar el marcador favorable a un Cornellà que no afluixa i segueix a l’estela de la Muntanyesa, ara a només un punt. L’Ascó ha sumat avui la seva primera derrota del curs, en un camp difícil, però que fa que es quedi fora de les places de Play-Off.
Seguiment via La Xarxa

MASNOU 1-3 RUBÍ (0-1, Ernest Forgas; 0-2, Ernest Forgas; 1-2, Alabau; 1-3, Roger)

Recuperació magistral del Rubí de Martí Cifuentes que no s’ha gratat les ferides després de la derrota la setmana passada a l’Olímpic. Dos gols d’Ernest Forgas començaven a cimentar el camí d’un Rubí que ha començat la temporada d’una forma increïble i se situa a la zona de Play Off. El gol d’Alabau a pocs minuts pel final semblava donar vida un altre cop al Masnou, però Roger s’encarregava d’acabar amb les esperances maresmenques. Amb aquest resultat els homes de Miguel López sumen una nova derrota i s'acosten perillosament a la zona baixa de la classificació.
Seguiment via La Xarxa

RAPITENCA 0-4 SANTFELIUENC (0-1, Julio -pp-;  0-2, Josele; 0-3 Josele; 0-4, Gordillo)

Golejada del Santfeliuenc a La Devesa. El fortí de Sant Carles ho és una mica menys després de la contundent derrota infligida pels del Llobregat a la Rapitenca. Un gol en pròpia porteria de Julio a l’inici de l’encontre començava a condemnar els locals, que llavors no s’imaginaven la que els venia a sobre. Josele, per partida doble i Gordillo, a les acaballes del partit, signaven la sentència pels homes d’Antoni Teixidó, que han tingut un inici de temporada de més a menys. Amb aquesta nova victòria els de Sant Feliu comencen a deixar clares les seves intencions en una categoria a la que no sembla que hagin vingut a patir, sinó a gaudir.
Seguiment via La Xarxa

EUROPA 1-3 CERDANYOLA (0-1, Quim Solano; 0-2, Velillas; 0-3, Velillas; 1-3, Javi Lara -p-)

Derrota de l’Europa davant un Cerdanyola molt actiu que ha mostrat una pressió molt intensa durant tot l’encontre. Tot i que el més destacat del partit ha estat l'actuació arbitral, que no ha deixat indiferent ningú, és innegable el mèrit d'un Cerdanyola molt competitiu que durant moltes fases del joc aconseguia contagiar l'Europa del seu estil de joc. Quim Solano obria el marcador als pocs minuts de l'inici de la segona meitat. L'Europa, que jugava amb 10 homes des del minut 23, veia com un gol aparentment legal de Víctor Duran no pujava al marcador per fora de joc. Tot i que els de Pedro Dólera ho intentaven i anaven a per l'empat, els visitants no volíen desaprofitar els forats. A un quart d'hora pel final Cano era expulsat i deixava el seu equip amb 9. L'entrenador local, hi anava al darrere per protestar. Menstrestant, el Cerdanyola seguia amb la seva història i Velillas, en dues ocasions, ha estat l'encarregat de sentenciar l'encontre amb dos bons gols, especialment el segon, que arribava després d'una gran jugada dins l'àrea que deixava sentat a Rafa Leva. Al final, un gol de penal de Javi Lara escurçava distàncies al minut 94, amb tot decidit. Aquesta derrota acosta els homes de Toni Carrillo a la zona noble. Unes posicions de les que, precisament, hi cau l'Europa, que amb la d'avui ja suma dues derrotes a la lliga.
Aquest partit l'hem seguir en directe a través del Twitter de @Gol_Cat

El resum de BTV Esports


PALAMÓS 2-0 GRAMENET (1-0, Javi Revert; 2-0, Pugui)

Victòria del Palamós al Municipal que deixa la Grama, si és que això és possible, una mica més tocada i al pou de Tercera. Semblava que els de Jordi Guerrero no aconseguirien obrir el marcador però, una altra vegada, Javi Revert esdevenia decisiu per un equip que viu dels seus gols. Just abans del final, Pugui tancava el marcador amb el segon, sobre el xiulet. Amb aquesta victòria per la mínima, el degà de Catalunya es situa molt a prop de la zona noble amb 11 punts. Totalment el contrari que la Grama, que no s’aixeca ni troba la forma d’enlairar-se: els colomencs sumen tan sols un punt i només han estat capaços de fer 3 gols en les sis jornades de lliga que comptem.
Seguiment via La Xarxa i @palamoscf

TERRASSA 2-1 VILASSAR DE MAR (1-0, Isaac Maldonado; 2-0, Pedro Garcia; 2-1, Edu Camps)

Ha costat, però no ha estat impossible. El Terrassa de Miki Carrillo torna a colpejar, aquest cop a costa d’un Vilassar de Mar que no troba la primera victòria enlloc. El conjunt maresmenc ha estat superat per un Terrassa eficaç que sentenciava el partit als primers minuts del segon temps gràcies a dos gols pràcticament consecutius d’Isaac Maldonado i Pedro Garcia. Els egarencs es troben ara situats ben a prop de la promoció d’ascens, amb 11 punts, els mateixos que el Palamós i el Cerdanyola, i admeten així que no renunciaran a res per molt de soroll que hi hagi sempre al seu entorn. Pel seu cantó, el Vilassar haurà d’esperar una setmana més, aquest cop a casa, per trobar la reacció que els permeti sumar una victòria. La tasca no serà senzilla ja que el Masnou visitarà el Xevi Ramon per completar el primer derbi maresmenc de Tercera des de la temporada 2010-2011.
Seguiment via La Xarxa

SANTBOIÀ 1-2 FIGUERES (0-1, Ivan Cristino -p-; 0-2, Teixi; 1-2, Raul Rodríguez)

Un partit ple d’ocasions el que es vivia en la matinal de diumenge al Joan Baptista Milà. Els homes de Xavier Punsí volien retornar al camí de la victòria a costa d’un Santboià ferit i que no troba els estris necessaris per guanyar un partit. Un gol d’Ivan Cristino de penal, ha començat a encaminar la victòria i la sentència arribava gairebé al final del partit amb un remat de Teixi. El Santboià, però, tot i no estar encertat i quedar força sotmès al domini empordanès, hauria pogut empatar el partit en alguna ocasió. De fet, Raúl Rodríguez aconseguia al temps de descompte un gol inservible per retallar distàncies en un partit emocionant. Al final, victòria figuerenca, que ja suma 9 punts i torna a escalar posicions. Pel seu cantó, el Santboià d’Alberto Fernández, està immers en una espiral negativa que, de moment, no troba el final.
Seguiment via La Xarxa

santboiaFigueres
TEIXI CELEBRA EL GOL DE LA SENTÈNCIA // UE FIGUERES


GAVÀ 0-1 POBLA DE MAFUMET (0-1, Emana)

Segona victòria consecutiva de la Pobla de Mafumet, que comença a trobar el to adequat per tornar a fer mal a la categoria. En tenien prou els homes d’Ivan Moreno amb un gol d’Emana al minut 30 per sumar tres punts a La Bòbila de Gavà. Els d’Albert Poch, que la setmana passada aconseguien derrotar el Manlleu a domicili, avui han perdut la partida a casa i segueixen sense ser capaços d’encadenar dos partits consecutius puntuant. Pel que fa al filial grana, la propera setmana buscarà una nova victòria en la visita del Castelldefels.
Seguiment via La Xarxa

CASTELLDEFELS 1-2 MANLLEU (0-1, Ginés; 1-1 Alex Cano -p-; 1-2 Fran Erencia)

Segueix sense trobar la victòria el Castelldefels, que no guanya ni a Els Canyars. El Manlleu de Jordi Dot s’ha refet de la derrota a casa la jornada passada davant el Gavà i s’ha endut els tres punts cap a Osona. Ginés era l’encarregat d’obrir el marcador però Alex Cano aconseguia, de penal, l’empat per un Castelldefels que semblava no rendir-se i que volia batallar pels seus primers tres punts. Però quan un equip no funciona es troba amb constants problemes i, després del refús d’un córner, Fran Erencia aconseguia tornar a posar els manlleuencs per davant al marcador. Amb aquest resultats, el conjunt mariner segueix a la zona vermella de la classificació mentre que el Manlleu treu ja el cap per la zona mitja.
Seguiment via @uecastelldefels

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada