diumenge, 1 de setembre del 2013

Pocs gols i cames carregades

Imagen no disponible
ÓSCAR MUÑOZ JA S'HA ESTRENAT A CORNELLÀ // ÀNGEL GARRETA - RemImages.com

Sorpreses a la segona jornada de Tercera divisió, que ens deixa amb dues dades inesperades: La Muntanyesa, que va patir per salvar-se la temporada passada, és un dels tres co-liders de la categoria (Amb Rapitenca i Europa), havent aconseguit un 6/6, mentre que el Figueres, que no va perdre dos partits consecutius en tota la campanya passada, és el cuer i únic equip que no ha sumat ni un sol punt. Una dada que contrasta amb que els dos partits disputats fins ara els ha començat guanyant. El Cornellà va patir per superar el Cerdanyola a casa, la Pobla de Mafumet és l'únic equip que encara no ha marcat i el Rubí, l'únic que no ha encaixat.

SANTFELIUENC 0-1 MUNTANYESA (0-1, Nils)

Torna a colpejar la Muntanyesa. Els homes de Manolo González segueixen sumant de tres en tres i es mantenen a la part alta de la taula, amb 6 punts. Un gol de Nils a l'inici de la segona meitat donava la victòria als de Nou Barris davant el Santfeliuenc en un duel que començava a animar-se, precisament, després del descans. Els locals podrien haver-se endut almenys un punt en l'estrena de Les Grasses a Tercera, però el travesser ho acabaria impedint. La propera jornada els del Baix Llobregat tornaran a tenir l'oportunitat de puntuar a casa davant la Gramenet. Els groc-i-negres buscaran mantenir la dinàmica positiva al seu camp amb la visita del Castelldefels per sumar els 9 punts possibles.
Seguiment via @btvesports

RAPITENCA 2-1 FIGUERES (0-1, Bonaventura; 1-1, Javi Ramos; 2-1, Ferran).

Segona derrota del Figueres aquesta temporada. Els de l'Alt Empordà no aixequen cap i es mantenen a la cua de la classificació tot i començar guanyant els dos encontres disputats. Corria el minut 9 quan Bonaventura avançava la Unió a La Devesa, però la Rapitenca sortia més forta a la represa i Javi Ramos, al 49' i Ferran, a tan sols 10 minuts pel final, aconseguien donar la volta al partit. Els ebrencs tenen ara 6 punts i continuen fent por als rivals que passen pel seu camp. Els altempordanesos hauran d'esperar, com a mínim, una setmana més per sumar els primers punts de la temporada i, de passada, tornar a començar el compte de dies sense perdre a Vilatenim. El rival serà el Terrassa, i la tasca prou complicada.
Seguiment via UEFigueres.cat

GAVÀ 2-0 CASTELLDEFELS (1-0, David; 2-0, Aitor Sánchez)

Primers tres punts de la campanya pel Gavà, que aconseguia refer-se de la caiguda a Nou Barris, fa set dies. En el derbi llobregatenc davant el Castelldefels el conjunt blaugrana sumava la primera victòria a la lliga, ideal per avançar els mariners a la taula. Els gols no arribarien fins la segona meitat, després d'un primer temps d'alternança en el domini de la pilota.  Però un golàs de David al minut 52 servia als gavanencs per començar a decantar la balança cap al seu cantó i dominar el joc pràcticament fins al tram final. La reacció marinera dels darrers minuts no acabava trobant recompensa i el Gavà sentenciava el partit poc abans de complir el temps reglamentari. La propera jornada els d'Albert Poch viatjaran al Nou Sardenya, on intentaran fer saltar la banca. El Castelldefels tornarà a jugar a domicili i ho farà en un entorn complicat, al camp de la Muntanyesa.
Seguiment via @uecastelldefels i @havokcfgava

CORNELLÀ 4-2 CERDANYOLA DEL VALLÈS (0-1, Hassen; 0-2, Cuadras -p-; 1-2, Óscar Muñoz; 2-2; Baruc; 3-2, Cazorla -p-; 4-2, Didi)

Victòria amb remuntada del Cornellà, que ja guanya en aquesta Tercera Divisió. El partit es complicava molt pels homes de Jordi Roger, que marxaven al descans amb un 0-2 al marcador que semblava complicar molt el partit davant el Cerdanyola. L'equip vallesà es trobava en un bon estat de forma i aconseguia que els locals volguessin oblidar la primera part. El que no esperaven els de Toni Carrillo és que el locals ho fessin tan de pressa. Només 9 minuts trigava Óscar Muñoz en retallar distàncies i al 65 Baruc despertava per empatar el partit. Al minut 78, Cazorla aconseguia donar la volta totalment al marcador des dels onze metres i Didi sentenciava al 89, anul·lant així totes les esperances d'un Cerdanyola que veia com se li escapa una oportunitat d'or de puntuar en un dels camps més complicats de la categoria.
Seguiment via @ue_cornellà i @CERDANYOLAFC

CornCerd
DECEPCIÓ A LES FILES VALLESANES AMB EL MARCADOR FINAL // ÀNGEL GARRETA - RemImages.comAfegeix la llegenda

VILAFRANCA 0-0 RUBÍ

Primer empat sense gols de la temporada. Han hagut de passat 15 encontres per topar-nos amb un partit sense gols. Un dels implicats no podia ser altre que el Rubí. Els vallesans, que no han encaixat ni un sol gol en tota la pretemporada, són l'únic equip de la categoria que mantenen el seu caseller de gols en contra a zero. Valerio podria haver estat l'encarregat d'acabar amb aquesta ratxa, però el seu gol ha estat anul·lat per fora de joc. Una acció que hauria servit al Vilafranca per sumar els seus primers tres punts de la temporada, en un partit amb poques ocasions i que ha acabat amb només 10 jugadors locals sobre el camp per doble targeta groga a Boira. El conjunt penedesenc, però, ha esgarrapat un punt a casa i viatjarà la setmana vinent al Xevi Ramon de Vilassar a la recerca de la primera victòria. El Rubí podrà seguir augmentant la seva ratxa de partits amb el marcador a zero davant el Palamós, a Can Rosés.
Seguiment via @lapreviafcv

PALAMÓS 1-1 ASCÓ (0-1, Genís; 1-1, Javi Revert)

Empat en el duel que vam triar a Gol Cat com a partit de la jornada. Palamós i Ascó oferien un bon encontre a l'estadi del degà de Catalunya que començava amb domini del conjunt visitant. De fet, l'Ascó s'avançava en el marcador al minut 15 amb un gol de Genís i impedia que els empordanesos es fessin amb el control de la pilota. A la segona meitat, però, canviaven els papers i era el Palamós qui, tot i jugar amb un home menys per l'expulsió de Venzal, aconseguia empatar el partit i donar més d'un ensurt al conjunt de la Ribera de l'Ebre. Amb aquest resultat els dos conjunts es queden amb 4 punts i un partit complicat a l'horitzó. L'Ascó rebrà la visita d'una Rapitenca que, de moment, resulta intractable, mentre que el Palamós haurà de viatjar a Rubí amb l'objectiu de ser el primer equip en perforar la porteria vallesana.
Seguiment via @palamoscf i fcasco.com/directe

TERRASSA 0-0 POBLA DE MAFUMET

Si dèiem que havien fet falta 15 partits per veure el primer 0-0 de la temporada, només hem hagut d'esperar unes hores per topar amb el segon. Terrassa i Pobla de Mafumet no han aconseguit trobar la porteria contraria al llarg dels 90 minuts. Així doncs, la Pobla aconsegueix sumar el seu primer punt del campionat tot i no haver anotat ni un gol en dues jornades. Pel seu cantó, el Terrassa es veu en una situació totalment oposada a la de la passada temporada a aquestes alçades, i ja suma 4 punts de 6 possibles, reforçant així la idea que el mètode Carrillo ja ha aconseguit quallar dins el club egarenc.

MASNOU 0-0 MANLLEU

Un altre empat sense gols el que s'ha viscut a El Masnou. Ni maresmencs ni osonencs han estat capaços de trobar porteria en un partit amb intensitat creixent. Els de Miguel López segueixen adaptant-se a la idea del seu tècnic sense caure derrotats. Si ja van treure un punt de Cerdanyola fa set dies, avui aconseguien sortir vius davant la visita d'un Manlleu que no acaba de trobar la força de les dues temporades anteriors. Ni amb un augment de l'agressivitat durant la segona meitat cap dels dos conjunts aconseguia afinar prou la punteria com per trobar el camí d'un gol que els hauria donat la victòria.
Seguiment via @cdmasnou i @EsportsRmanlleu

VILASSAR DE MAR 1-1 GRAMENET (0-1, Kique; 1-1, Creus)

El Vilassar ha evitat repetir la mateixa història que la temporada passada, per deu minuts. Els del maresme han sumat tant el seu primer punt com el primer gol en aquesta segona jornada gràcies a un gol de Creus al minut 80. La Grama, que guanyava des del 53, ha vist com se li escapava la victòria dels dits a molt poc pel final del partit. Tot i així, els colomencs també han aconseguit millorar respecte la setmana passada, en què no van aconseguir ni marcar ni puntuar a Can Rosés davant el Rubí. A poc a poc, els dos conjunts comencen a trobar el camí i adquirir el ritme de competició.
Seguiment via @UEVilassardeMar

SANTBOIÀ 0-1 EUROPA (0-1, Guille Ramon)

Victòria per la mínima de l'Europa que acompanya a Muntanyesa i Rapitenca al capdavant de la classificació amb el màxim de punts possibles al caseller. El Santboià d'Alberto Fernández no ha pogut sumar en l'estrena al Joan Baptista Milà en un encontre ensopit i sense gaire ocasions que decidia un golàs de Guille Ramon al minut 83. Suficient per decantar la balança d'un partit que feia olor d'empat. Els de Sant Boi hauran d'esperar una setmana mes, en la seva visita a Cerdanyola del Vallès, per sumar la primera victòria de la temporada. L'Europa, que diumenge vinent rebrà el Gavà buscarà mantenir la dinàmica positiva i seguir sumant de tres en tres.