divendres, 6 de desembre del 2013

Catalunya remunta per superar l'Aragó 2-1

Imagen no disponible
ELS JUGADORS CATALANS CELEBREN UN DELS GOLS DEL PARTIT // FCF

La Selecció Catalana ha derrotat el combinat aragonès per 2-1 en el primer partit de grup de la fase estatal de la Copa de Regions UEFA.

Els homes de Toni Almendros s'han endut els primers tres punts de la nova edició de la competició europea que tant bons records duu a l'afició catalana. Avui, tocava començar de zero el camí cap a fases més avançades de la competició des de Cornellà.
Durant els primers minuts de joc ha estat el conjunt català qui gaudia de la posessió tractant de crear perill tant en jugades per banda com a pilota aturada. Però tot i això, l'Aragó ha aconseguit fer-se fort mitjançant el futbol directe amb el que aconseguia arribar amb més intensitat a la porteria defensada per Segovia. Un gol anul·lat i un dispar que ha anat a petar al pal eren els primers avisos del conjunt aragonès que, com se sol dir, a la tercera, ha anat la vençuda i al minut 25 Suárez aconseguia fer pujar el 0-1 al marcador amb un xut potent des de la banda dreta. Amb el partit de pujada el conjunt català ha tractat de reaccionar però els gols no han arribat durant la primera part.

A la represa, els locals han trobat la reacció esperada i ha recuperat la pilota i la intensitat amb el cornellanenc Óscar Muñoz com a referència en atac. Al minut 75, l'empenta s'ha convertit en efectivitat quan Montoro ha empatat el partit amb un xut des de l'interior de l'àrea. Això ha generat comoditat al conjunt català que, només quatre minuts després, aconseguia fer efectiva la remuntada gràcies a un gol de Velillas, rematatnt una passada d'Óscar Muñoz. El 2-1 ja no s'ha mogut de l'electrònic i els catalans han aconseguit sumar tres punts en el primer partit, que els permetrà rebre amb major comoditat el conjunt de les Illes Balears el proper diumenge a les 11h.

Fitxa tècnica
Catalunya: Segovia, Joel, Borges, León, Putxi, David Jiménez (Escabrós. 81’), Óscar Muñoz, Montané (Rovira, 62’), Velillas, Cano i Pep Caballé (Montoro, 56’).
Aragó: Monsalvo, David Sánchez, Beltrán, Roldán, Manau, Adrián Barba (Lucho, 40’), Gabarre (Sellán, 86’), Suárez (Pérez, 62’), Sergio Lou, Pedro Avellana i César.
Gols: 0-1, Suárez (25'); 1-1, Montoro (75'); 2-1, Velillas (79')
Àrbitre: Vicente Alexandre Muñoz Baquero. Ha amonestat els catalans Montané, Joel i Óscar i als aragonesos David Sánchez, Luis Sánchez, Gabarre i Avellano.