diumenge, 1 de desembre del 2013

La revolta de la mitja taula

Imagen no disponible
L'ASCÓ HA PERDUT EL PRIMER PARTIT DE LA TEMPORADA A CASA // IRIS SOLÀ


Jornada de revolució a Tercera Divisió. Els aspirants a mig gas s'han posat les piles per escurçar la distància vers la zona noble i pensar seriosament en ser a la zona de Play Off a final de temporada. Les derrotes dels tres primers classificats evidencien, una vegada més, l'igualtat d'una Lliga on hi haurà molt a dir fins al final.

EUROPA 0-1 PALAMÓS (0-1, Chicho)

Derrota de l’Europa al Nou Sardenya, que no perdia un partit des del passat 29 de setembre, quan va caure a Manlleu per 1-0. Els graciencs, que eren superiors al Palamós durant tot l’encontre, han pagat un preu molt car en topar fins a cinc vegades amb el pal de la porteria de Martí. Els baixempordanesos aprofitaven al minut 35 un remat de Chicho, que deixava el porter Eloi sense temps de reaccionar, per fer l’únic gol del partit i endur-se cap a la Costa Brava tres punts molt valuosos que els mantenen a la vuitena posició. Els escapulats, pel seu cantó, segueixen al capdavant de la classificació i mantenen la distància de tres punts amb el segon classificat, l’Ascó, que queia al seu camp davant el Rubí.
Seguiment via @CEEUROPA


Europa_Palamos
L'EUROPA HA PERDUT DESPRÉS DE DOS MESOS // ÀNGEL GARRETA - CEEUROPA.CAT


El resum de BTV Esports

ASCÓ 1-2 RUBÍ (1-0, Virgili; 1-1, Adri Díaz; 1-2, Adri Díaz)

La màquina vallesana engegada per Martí Cifuentes no vol aturar el motor i avui s’ha convertit en el primer equip en sumar els tres punts al camp de l’Ascó. Els homes de Miguel Rubio s’avançaven al marcador ben aviat gràcies a un gol de Virgili que semblava encaminar l’encontre. Però a la segona meitat, amb els locals poc fins, el Rubí sabia aprofitar les seves armes per a que Adri Díaz convertís dos gols que suposaven la remuntada i els tres punts per seguir enganxats al Terrassa i robar d'ascó uns punts vitals per començar a donar per assolits els primers objectius de l'any.
Seguiment via FC Ascó

CORNELLÀ 1-0 MUNTANYESA (1-0, Óscar Muñoz)

El tercer en discòrdia tampoc no ha tingut avui la seva millor tarda. La Muntanyesa de Manolo González ha topat amb un Cornellà que ha sabut treure suc d’un partit poc vistós i ha estat un dels principals beneficiats de la jornada. Óscar Muñoz, al minut 66, aconseguia fer l’únic gol de l’encontre després de diverses rematades verdes sobre la porteria visitant. Tres minut més tard, el col·legiat assenyalava penal dins l’àrea cornellanenca però el porter Íñigo no decebia i aturava el llançament per salvar tres punts que donen oxigen als de Jordi Roger, que segueixen a la caça del Play Off, a tan sols 3 punts de distància.
Seguiment via @ue_cornella


El resum de BTV Esports

GAVÀ 0-1 TERRASSA (0-1, Sergi Pérez)

Mal partit del Terrassa a Gavà, però suficient per endur-se tres punts de la Bòbila en un matx que podria haver acabat amb empat a zero. El defensa Sergi Pérez aconseguia avançar els homes de Miki Carrillo just abans del descans per deixar els gavanencs sense reacció possible i una setmana més dins de les places de descens a Primera Catalana. Pel seu cantó, el conjunt egarenc es manté a la quarta posició amb 30 punts, els mateixos que el Rubí (5è), i a només 4 del líder, l’Europa, que punxava aquesta jornada davant el Palamós. Un resultat molt positiu pels vallesans, que fomenten la desaparició d'un triumvirat poc durador i que deixa la zona noble molt més apretada.
Seguiment via @havokcfgava

POBLA DE MAFUMET 1-1 SANTFELIUENC (1-0, Sergi Gestí; 1-1, Bolaños)

Empat a u entre Pobla de Mafumet i Santfeliuenc en un partit que no ajuda al conjunt poblenc a trobar un salt de qualitat a la classificació, en el que cada cop sembla un any amb poca festa tarragonina. Tot i això, era Sergi Gestí qui obria el marcador per avançar el filial grana i fer pensar els seus aficionats en una possible victòria, però el Santfeliuenc no vol abandonar la part alta de la classificació i Bolaños decidia que era el moment d’empatar el partit per tornar cap a casa amb una passa més i un altre punt al sarró. Amb aquest resultat, els tarragonins acaben la jornada en la dotzena posició, amb 20 punts, mentre que els de Sant Feliu són ara setens, amb 24 punts i un partit menys.
Seguiment via La Xarxa

CERDANYOLA 3-0 VILAFRANCA (1-0, Puchi-p-; 2-0, Quim Solano; 3-0, Velillas)

Un altre dels equips que no s’ha volgut prendre un descans aquesta setmana és el Cerdanyola de Toni Carrillo. El conjunt vallesà s’imposava per 3-0 al Vilafranca de Delfí Ferreres gràcies als gols aconseguits durant la segona meitat. Joni Puchi anotava contra el seu ex-equip i obria el marcador de penal, al minut 53. Quim Solano, al 61 i Velillas, al 86, eren els encarregats de tancar la victòria verd-i-blanca que situa el Cerdanyola a la novena posició amb un resultat que potser s'haurà de recordar a final de temporada. Pel seu cantó, els penedesencs són ara catorzens, amb 19 punts, amb un avantatge encara de 5 punts vers el descens.
Seguiment via Lluís Montaner (@lapreviafcv)

FIGUERES 3-0 VILASSAR DE MAR (1-0, Bernat Puig; 2-0, Bonaventura; 3-0, Pol Compte)

Torna a guanyar el Figueres que no s’ha estat de res davant el Vilassar de Mar. Els de Xavi Punsí aconseguien un gol més que matiner quan, als 18 segons de partit, Bernat Puig superava la porteria maresmenca per fer pujar l’1-0 a l’electrònic. Al minut 9, Marc Bonaventura aconseguia fer el 2-0 per donar una aparent comoditat al conjunt empordanès abans del descans. El 3-0, obra de Pol Compte, arribava al minut 89 de partit en un encontre poc problemàtic pels locals, que tornen a sumar tres punts per situar-se al bell mig de la classificació, amb 21 punts. El Vilassar, en canvi, continua la seva travessia pel desert i seguirà penúltim, una setmana més, amb tan sols 10 punts. 6 per sota d'una permanència que pot començar a costar molt als del Maresme.
Seguiment via La Xarxa

MANLLEU 2-0 GRAMENET (1-0, Manel Sala; 2-0, Manel Sala -p-)

Victòria balsàmica del Manlleu davant la Grama gràcies, especialment, al bon estat de forma del seu golejador, Manel Sala. Els homes de Jordi Dot s’avançaven al minut 34 per començar a tocar la moral als colomencs, que viatjaven a Osona amb l’esperança de superar la xifra de 9 punts. Un objectiu que els locals enfonsaven del tot quan, al minut 78, el propi Manel Sala anotava el segon gol manlleuenc per aportar tranquil·litat a l’afició local. Amb aquesta victòria, els de la vora del riu Ter sumen ja 20 punts i comencen a treure el cap a la zona d’aspirants a mig gas. La Gramenet, en canvi, seguirà vivint a la cua de la lliga una setmana més, amb tan sols 9 punts, a 7 de la permanència.
Seguiment via @EsportsRmanlleu

Castelldefels_Rapitenca
CASTELLDEFELS I RAPITENCA NO HAN POGUT PASSAR DE L'EMPAT // ALEX GALLARDO - UE CASTELLDEFELS - GallardoPhoto.com


CASTELLDEFELS 1-1 RAPITENCA (0-1, Pol; 1-1, Alex Cano -p-)

A punt ha estat d’endur-se tres punts d’Els Canyars una Rapitenca tant necessitada com el seu rival d’aquesta jornada, el Castelldefels. Els de Sant Carles aconseguien avançar-se al marcador al minut 13 gràcies a un gol de Pol Bladé, que superava el porter August després d'una gran jugada visitant. Un resultat amb el que s’arribava al descans de l’encontre i que es mantenia fins al minut 80 quan Alex Cano aconseguia transformar un penal, que el col·legiat assenyalava per falta sobre Gilberto. Amb l’1-1, els locals intentaven trobar el gol de la victòria, però el temps no ha estat suficient i els de Lluís Albesa han sumat un punt que els serveix per allunyar-se, una mica més, del descens.
Seguiment via @uecastelldefels

SANTBOIÀ 4-0 MASNOU (1-0, Kevin; 2-0, Alex Fernández; 3-0, Eloi Fontanella; 4-0, Jordi Martínez)

Golejada del Santboià d’Alberto Fernández per desfer-se del Masnou i agafar aire en una cursa de fons que pot acabar de qualsevol manera a final de temporada. Kevin era l’encarregat d’obrir el marcador a la primera part amb un gol que duia el partit l’encontre al descans. A la represa, els vermells decidien posar una marxa més i Alex Fernández, Eloi Fontanella i Jordi Martínez donaven forma a una golejada que deixa escaldats els homes de Miguel López i empenta els del Baix Llobregat, que ja compten amb 18 punts després del mal inici de campanya que comença a quedar enrere.
Seguiment via @FClubSantboia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada