dimarts, 4 de març del 2014

Palatsí frena la trajectòria copera del Figueres

Imagen no disponible
EL PORTER DEL GIRONA HA ESGARRAT LA FESTA AL FIGUERES (Imatge d'Arxiu) // JORDI RIBOT - ICONNA



El Girona ha superat el Figueres a la tanda de penals i s’ha classificat per a la fase final de la Copa Catalunya, on jugarà una de les dues semifinals davant el Barcelona o l’Espanyol.
El conjunt dirigit per Francesc Cargol ha caigut de la Copa amb el cap ben alt i un partit molt digne davant un equip de Segona Divisió.


Als primers compassos cap dels dos equips han gaudit d’opcions clares fins al minut 9, quan Albert Moñino enviava una pilota directa al pal amb un xut des de fora de l’àrea. Amb un Sergi Murga com a comandant general, els figuerencs s’han fet molt forts al darrere tot i el poc perill creat pels gironins. Al minut 19, la Unió tornava a posar la por al cos als blanc-i-rojos amb un córner d’Ivan Cristino molt tancat que acabava picant al travesser de la portería defensada per Palatsí.

La primera gran acció dels gironins arribava al minut 29 amb una vaselina de Gerard Muñóz que es perdia fora a pocs centímetres de la portera d’Ureña, totalment batut en aquesta acció. Els visitants també s’han mostrat força efectius en defensa avortant els intents ofensius dels figuerencs. Al minut 44, Albert Moñino ha picat una falta a la frontal de l’àrea amb un efecte espectacular que ha marxat fora per ben poc. Una acció que ha permès als empordanesos marxar al descans amb un bon regust de boca per la seva actuació davant l’equip de Montilivi.

A la segona meitat, el Figueres no ha cessat en el seu atreviment i ha seguit inquietant la porteria visitant. Al minut 57, Barrera, massa forçat a l’hora d’encarar porteria, acabava topant amb el porter Palatsí, perdent així una nova oportunitat d’inaugurar el marcador.

Al minut 63 el Girona podria haver rebut un cop mortal de no ser per Ramalho, qui salvava la pilota des de la línia de gol. Amb un Figueres crescut i plantant cara en el seu darrer partit de Copa, el Girona no ha trobat tampoc la claredat suficient com per endur-se el matx.

Al temps d’afegit, amb el partit mig trencat i el Figueres abocat de cara a la porteria rival, els de Francesc Cargol han tingut un parell de bones ocasions per fer el gol de la victòria. La més clara, al minut 92, en una falta penjada per Moñino a l’interior de l’àrea, que Palatsí acabava aturant. A la darrera acció del partit, els empordanesos han reclamat penal a la sortida d’un córner, però el col·legiat ha assenyat el final del temps reglamentari i la tanda de penals.

PENALS

0-0 ERRADA D’Eloi Amagat
0-0 ERRADA D’Argi
0-1 GOL de Jandro
1-1 GOL de Serra
1-2 GOL de Jofre
2-2 GOL de Ferron
2-3 GOL de Matamala
3-3 GOL de Bernat
3-4 GOL de Carmona
3-4 ERRADA de Moñino


Seguiment via ixac.tv i @emporda_info

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada