dimarts, 13 de desembre del 2011

Catalunya traça el camí cap a Europa

Podeu llegir la notícia de la classificació de Catalunya amateur per a les semifinals de la fase estatal de la CRU, fent click en aquest enllaç:

La selecció catalana de futbol amateur ha derrotat Extremadura (2-1) i Euskadi (4-0) i s’ha classificat per la segona ronda de la fase estatal de la Copa de Regions UEFA

L'europeista Ramón Rovira controla una pilota durant el partit de dissabte // FCF

El combinat català dirigit per Toni Almendros i format íntegrament per jugadors de Tercera Divisió va arribar el passat divendres a Vilajoiosa per disputar els dos partits del seu grup en un cap setmana intensiu per tal d’aconseguir la classificació per a la segona ronda de la fase estatal de la Copa de Regions UEFA.

Dissabte, Catalunya va batre la selecció extremenya per 2-1, amb gols de Carlos Martínez (Terrassa) i Carlos Ruíz (Prat) en un partit dominat clarament pels nostres en què es van haver de refer d’uns pocs minuts d’incertesa després que els extremenys empatessin el partit de penal.

En el partit d’aquest matí, Catalunya tornava a necessitar una victòria per aconseguir la classificació i la selecció no ha defraudat amb una golejada contundent al combinat basc, que ha vist la seva porteria perforada fins a quatre vegades. Primer Enric Gallego (Cornellà) obria la llauna al minut 37. Ja a la segona meitat, als 59 minuts Cano (Europa) s’encarregava d’eixamplar distàncies, i el màxim golejador català Carlos Martínez (Terrassa), tancava la golejada amb un doblet de gols, als minuts 65 i 89, per arrodonir un partit dominat de principi a fi.

València, l’altre integrant del grup, i que degut al format de la competició no s’havia d’enfrontar als catalans, tant sols ha pogut guanyar per 2-1 a Extremadura i s’ha quedat a les portes de la segona roda per la diferència de gols amb Catalunya, que ha superat la primera ronda per tercera vegada.