dissabte, 10 de desembre del 2011

Guardiola: “No vull estar assegut al Bernabéu durant 90 minuts esperant a veure si sona la campana”

Podeu llegir el resum de la roda de premsa d'en Pep Guardiola, prèvia al Madrid-Barça fent click en aquest enllaç:

Guardiola: "No vull estar assegut al Bernabéu durant 90 minuts esperant a veure si sona la campana"

Pep Guardiola confia en els seus jugadors de cara al partit de demà // CARLES GARCIA

El tècnic del FC Barcelona, Pep Guardiola, ha ofert aquest vespre la darrera roda de premsa abans del partit de demà dissabte al Santiago Bernabéu davant el Real Madrid de José Mourinho, en què s’ha mostrat confiat de les ganes que hi posaran els seus jugadors.
El de Santpedor ha destacat que la diferència de punts vers el Madrid no serà un condicionant perquè “el més important és intentar conèixer el rival el millor possible i intentar buscar els avantatges suficients per atacar millor”. Sobre un possible empat a remarcat que “anirem a guanyar i ja veurem el resultat com acaba”, perquè per guanyar als blancs “haurem d’estar atents a moltes coses, jugar contra el Madrid no és fàcil”.
Guardiola no es planteja cap canvi dràstic en l’alineació de demà perquè assegura que els dos clubs es coneixen i tenen la memòria molt fresca dels seus múltiples enfrontaments en els darrers mesos. “Ens coneixem massa. Per guanyar-los hem de fer un partit perfecte”, i tot i això no se’n cansa de jugar contra el Madrid perquè “hem superat el que va passar la temporada passada” i “jugar contra el Madrid sempre és un honor”.
També ha afirmat que està content que aquesta vegada les polèmiques hagin quedat aparcades en favor del futbol i que tant Piqué, Puyol i Mascherano com Pedro, Alexis i Villa “tenen tots les mateixes possibilitats” perquè “estan en un gran moment i han fet bons partits quan han jugat. M’ho posen difícil a mi”.
Sobre si jugarà amb un 3-4-3 o un 4-3-3 ha assegurat que “no importa” perquè “el partit són moltes altres coses, són detalls”. A la pregunta per si Messi ha canviat des de quan va jugar per primer cop de fals 9 (al 2-6 del Bernabéu) ha assegurat que “és un jugador semblant, té més experiència però la mateixa competitivitat i pretensió” i de Cesc ha destacat que “pot jugar amb el sistema de l’any passat, o amb algun de diferent com hem provat aquest any”.
La millora del club blanc no ha estat tampoc un tema que hagi quedat sense tocar i ha afirmat que “és inevitable que amb el temps es faci millor. És el Reial Madrid, ja està tot dit”, i sobre el seu punt feble ha preferit no dir-ne res perquè “seria una falta de respecte” i ha declarat que “ens hem centrat en veure què podem fer per atacar-los millor. No vull estar assegut al Bernabéu durant 90 minuts esperant a veure si sona la campana. Allà o hi vas tu a fer-la sonar o no hi pots fer res”.
Finalment a l’equip ha demanat “el que han fet sempre i atreviment”, perquè “no es pot deixar tot en mans d’un únic jugador” (Leo Messi), i ha destacat que demà jugaran els “jugadors adients per jugar contra el Madrid, però això no significa que siguin els millors”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada