divendres, 30 de desembre del 2011

L’onze català del 2011: Tercera

Ja podeu veure l'11 ideal de l'any a Tercera Divisió escollit per LaJornada.cat i votar al vostre preferit!

L'onze català del 2011: Tercera


Toni Texeira (Prat)

Guardià. El porter del Prat i de la selecció amateur està realitzant una gran temporada sota pals en què només ha rebut 9 gols en 17 jornades. Com tot l’equip ha anat de menys a més fins a convertir-se en una peça clau en el liderat que custodia el seu club a aquestes alçades de temporada gràcies a les seva brillant actuació durant l’any.

Òscar Sierra (Prat)

Mariscal. El lateral dret del Prat aporta una molt bona dosi d’experiència a l’equip que plasma sobre el terreny de joc tant en la solidesa defensiva com en la projecció en atac quan és necessari. Lluitador nat i quasi sempre vencedor dels u contra u als que s’enfronta.

Dani Erencia (Terrassa)

Professional. El ja jugador del Girona no podia faltar en aquesta alineació de l’any. Un central alt, golejador i molt jove, però amb tota la contundència d’un veterà a l’hora d’anticipar-se a la lluita per cada pilota que entra al seu territori, ha estat un pilar del colíder de la categoria, que ben segur el trobarà a faltar.

Cárdenas (Santboià)

Polivalent. El central del Santboià s’ha multiplicat en un any 2011 que ha estat complicat per al seu equip. Tant partint des de l’eix de la defensa, com en el lateral esquerre o el pívot defensiu, Cárdenas ha donat lliçons de rapidesa en el tall i habilitat en la construcció del joc. Elegant i segur, la seva qualitat no ha pasat desapercebuda pel tècnic de la Selecció Catalana Amateur, Toni Almendros.

Ñoño (Pobla de Mafumet)

Punyal. El capità de la Pobla és un altre jugador dels imprescindibles pel seu equip, per l’esperit competitiu que emana en el seu joc i que a més a més encomana a la resta de companys. Es manté sempre ferm en tasques defensives i no s’arronsa a l’hora de córrer la banda per pujar a l’atac.

Iván Álvarez (Europa)

Lluitador. El migcampista defensiu de l’Europa té la clau de la sortida de pilota del seu equip, i de vegades fins i tot s’atreveix amb conduir la pilota en jugades llargues. Molt bo tècnicament és la balança i fa de punt de connexió entre els seus companys durant el partit. Elegant i sobri és una peça clau al centre del camp. Un d’aquells jugadors imprescindibles per un equip.

Jordi Roca (Olot)

Organitzador. És un jugador de molta qualitat, d’aquells que veuen les línies de passada allà on qualsevol altre no hi veu res. Aporta frescor al seu equip i clarividència a cada una de les jugades en què participa. Un futbolista amb molta classe que no podia quedar exempt d’aquest onze de l’any.

Ferran Vila (Prat)

Sorprenent. S’ha destapat com un dels millors atacants de la categoria. És hàbil, molt ràpid i té una gran capacitat de desbordament que no deixa ningú indiferent. Un golejador al que mai li crema la pilota als peus.

Christian Alfonso (Espanyol B)

Crack. El jove atacant perico ha signat un 2011 d’ensomni. Va despuntar al final del curs passat defensant els colors de l’Hospitalet a Segona B, el que li va valer per fitxar per un Espanyol B on s’està acabant de destapar com una dels cracks emergents del futbol català. Desequilibrant, tècnic, ràpid i vertical, Christian Alfonso ja duu 8 gols aquesta temporada.

Carlos Montoro (Rubí)

Diferent. És el màxim golejador del Rubí a la competició i pitxitxi la temporada passada a Primera Catalana. Un jugador amb de classe molt hàbil amb un u contra u molt bo que destaca per sobre dels seus companys d’equip. Els que el coneixen diuen que podria jugar sense problemes a la Segona Divisió B.

Xavi Molist (Terrassa)

Rejovenit. Xavi Molist viu una segona joventut. El davanter del Terrassa presenta uns registres golejadors dignes d’un jugador de superior categoria. Carregat d’experiència i tècnica, aporta veterania, carisma i gols, factors clau per a un equip que aspira a fer el play-off. L’àrea i els seus voltants són territori de Molist, que amb molt olfacte golejador i entesa amb els companys és capaç de fer fàcil el més difícil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada