dimarts, 6 de desembre del 2011

Europa-Masnou, la represa impossible

Europa-Masnou, la represa impossible

La represa de l'Europa-Masnou haurà d'esperar // CARLES GARCIA

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha fet oficial aquest matí la notícia que des d’ahir al migdia rondava al voltant del Nou Sardenya: l’encontre de la 14a jornada del campionat nacional de lliga de Tercera Divisió entre CE Europa i CD Masnou, ajornat per les males condicions climàtiques durant el descans el passat 13 de novembre, no es podrà reprendre aquest dijous tal i com estava previst.

El motiu d’aquesta decisió, que retrata un error de la pròpia federació en acceptar la data proposada per ambdós clubs, ha estat la convocatòria dels tres jugadors europeistes Ivan Álvarez, Cano i Rovira amb la Selecció catalana amateur per la Copa de Regions UEFA. El combinat català farà el seu darrer entrenament el dia 8 al matí (mentre s’haurien d’estar disputant els 45 minuts restants del partit de lliga) i viatjarà divendres al matí per disputar el primer partit a Vilajoiosa. Tot i que la intenció del club gracienc era cedir els seus jugadors el mateix divendres, la FCF ha establert una norma que obliga als seleccionats a dur un descans mínim de 48h abans del primer partit.

Amb aquesta segona suspensió, els dos clubs s’hauran de reunir novament per tornar a acordar una data, que la Federació haurà de ratificar, per tal de poder disputar els minuts restants, això sí, abans de l’inici de la segona volta del campionat el segon cap de setmana de gener.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada