dissabte, 10 de novembre del 2012

Delmàs, candidat als premis Nit de l’Esport de Gràcia

Podeu llegir la notícia, a laJornada.cat

Delmàs, candidat als premis Nit de l'Esport de Gràcia

Àlex Delmàs pot fer encara més gran la seva llegenda viva dins l’Europa si el jurat de la Nit de l’Esport de Gràcia li otorga el premi al millor esportista masculí de l’any.

El capità europeista pot seguir fent història // CARLES GARCIA


Àlex Delmàs, el capità del CE Europa, pot seguir fent història aquesta nit. A les 19.30 hores, al Centre Artesà Tradicionàrius de la Plaça d’Anna Frank de la Vila de Gràcia, se celebrarà la XV Nit de l’Esport a Gràcia. Un acte en què el districte mostra el seu reconeixement a esportistes i entitats pel paper protagonitzat al llarg de tot un any.

D’entre els candidats a millor esportista masculí destaca la candidatura de Delmàs, un dels jugadors més il·lustres de l’Europa, que ja es va convertir la temporada passada en el cinquè jugador de la història del club amb més partits de lliga a les seves esquenes. La seva tasca esportiva dins el vestidor i sobre el terreny de joc, sumada a la seva implicació personal amb l’entitat, així com la bona imatge que hi ha del jugador a Tercera Divisió, han estat factors de pes perquè el jugador opti a aquest guardó.

Aquests mateixos reconeixements el van deixar també a les portes de ser escollit com a pregoner de les Festes de Gràcia del mes d’agost passat. El guardó que el jugador pot aconseguir aquest vespre seria tot un reconeixement a la seva carrera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada