dissabte, 10 de novembre del 2012

La prèvia de Tercera: Una jornada per no quedar-se enrere

 Podeu llegir la prèvia de la J8 de Tercera Divisió, a laJornada.cat

La prèvia de Tercera: Una jornada per no quedar-se enrere

La lliga de Tercera Divisió comença aquest cap de setmana una minigira de tres jornades en tan sols 9 dies, degut al dia de competició intersetmanal per Tots Sants. L’objectiu dels equips és clar: sortir-ne vius. Per això, els caldrà començar amb bon peu.

El Manlleu intentarà assaltar la zona de play-off // ALEX GALLARDO

A banda del nostre partit destacat, el derbi Olot-Figueres, que es jugarà diumenge a les 17h, us portem la prèvia conjunta dels 9 partits restants de la vuitena jornada de Tercera Divisió.
La vuitena jornada obrirà el teló a dissabte a Balaguer a les 17h. L’equip de Juanjo Tenorio rebrà el Santboià, que, amb un partit més que els seus perseguidors, s’ha situat en la tan ansiada zona de promoció d’ascens. La tasca pels noguerencs no serà senzilla però confien en fer-se forts al Municipal per treure’n benefici immediat i fugir del descens.
Ja en diumenge, durant el migdia es jugaran fins a sis partits. A les 12h, a Els Canyars Castelldefels i Terrassa disputaran un duel que, vuit setmanes de competició després, segueix resultant atípica. Els de Miki Carrillo estan enfonsats a la cua de la classificació i necessiten sumar els tres punts per començar a veure-hi clar. Els locals tractaran d’aprofitar el mal moment dels egarencs per fer una altra passa endavant.
També a les 12h, a terres tarragonines la Pobla de Mafumet haurà de superar una prova de foc molt important si vol consolidar-se com a alternativa a la supremacia de Cornellà i Olot. Precisament, el Cornellà serà el rival dels poblencs en un partit que es preveu atractiu i disputat entre dos conjunts que tenen moltes butlletes d’acabar la temporada a la part alta.
A la mateixa hora (12h), només uns quilòmetres més avall, a Sant Carles de la Ràpita, La Devesa acollirà un partit dels que poden ser decisius a final de temporada: Rapitenca-Muntanyesa. Els barcelonins arriben motivats després de sumar un punt en el derbi ciutadà davant l’Europa mentre que els locals voldran fer bo el punt aconseguit diumenge passat a Santa Coloma amb una victòria davant la seva afició.
Encara en el mateix horari de les 12h, a La Vila de Gràcia, l’Europa se les haurà de veure amb un rival que sempre ha estat molt complicat: el Gavà d’Albert Poch. Els gavanencs han tingut un inici de lliga molt irregular, però voldran recuperar el bon camí en un escenari important com el Nou Sardenya després d’arrencar un empat a la Pobla. L’Europa de Pedro Dolera, haurà de defensar-se amb ungles i dents per evitar una desfeta a casa en un partit en el que necessitarà afinar la punteria.
A Rubí, també a tocar del migdia (12h), el Júpiter saltarà a la gespa de Can Rosés a disputar-li uns punts molt importants a l’equip vallesà, que podria començar a suar al final de la jornada si no aconsegueix un resultat favorable.
Mitja hora més tard, a les 12.30h, al Xevi Ramon de Vilassar de Mar, els maresmencs se les veuran amb la Gramenet, que tot i sumar un partit més se situa una plaça per sota dels locals. Amb la moral alta i tota l’empenta que rep al seu estadi, el conjunt blanc-i-vermell no se n’estarà de res a l’hora de plantar cara al conjunt colomenc, que també necessita els punts.
Ja en horari de tarda, a les 16.30, Vic i Vilafranca es trobaran en un encontre que pot començar a determinar els veritables objectius de cadascú. Els locals, necessiten una victòria per garantir-se la salvació la propera jornada mentre que els de Puchi intentaran escalar posicions ara que la zona noble encara queda a prop.
Tancant la jornada a les 17h, el Palamós rebrà el Manlleu a terres gironines amb l’objectiu de sortir del pou. Una empresa gent senzilla davant un rival que té el play-off a tocar i que, ben segur, no deixarà escapar la possibilitat d’assaltar-ho per mirar d’afiançar-s’hi.

El jugador a seguir: Àlex Delmàs (CE Europa)

Delmàs és història viva de l’Europa // CARLES GARCIA

El capità del CE Europa acaba de guanyar el premi al millor esportista masculí de l’any a la Vila de Gràcia. Això podria suposar una injecció directa en el nombre de minuts que el jugador ha disputat fins ara: un total de 222, amb només dues titularitats. I és que l’equip de Pedro Dólera està signant un notable inici de lliga, tot i els marcadors ajustats, en el qual la figura de Delmàs sembla convertida en un revulsiu amb força física i mental per transmetre-la als companys.
El guardó que el jugador va aconseguir el passat dijous és una mostra a un molt bon any esportiu i una carrera en el club escapulat més que meritòria. Més que suficient com per mirar de sumar en aquesta vuitena jornada una nova titularitat que ajudi al seu equip a començar el partit amb el punch necessari per estalviar-se problemes als minuts finals.

Jugadors sancionats

Benet (Balaguer), Micaló (Figueres), Venzal (Palamós) i Juan Molina (Vilassar).

La travessa de laJornada.cat

LocalResultatVisitant
CastelldefelsXTerrassa
PalamósXManlleu
Balaguer2Santboià
VicXVilafranca
Olot1Figueres
Pobla de MafumetXCornellà
Europa1Gavà
RapitencaXMuntanyesa
Vilassar de Mar1Gramenet
RubíXJúpiter

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada