dissabte, 1 de juny del 2013

L’Europa es queda a Tercera després d’una temporada per emmarcar (2-0)

Podeu llegir el resum del que ha estat l'Arandina 2-0 Europa, a laJornada.cat

L'Europa es queda a Tercera després d'una temporada per emmarcar (2-0)

L’Europa ha caigut a El Montecillo després de donar la cara durant 180 minuts per tancar el curs amb una derrota dolorosa però amb tota la feina feta

Delmàs, llegenda viva de l'Europa, ha tornat a liderar l'equip aquesta temporada // CEEUROPA.CAT
Delmàs, llegenda viva de l’Europa, ha tornat a liderar l’equip aquesta temporada // CEEUROPA.CAT

No ha pogut ser. La remuntada de l’Europa s’ha vist truncada per una Arandina amb molt d’ofici que ha sabut llegir els dos partits a la perfecció. Tot i els intents dels homes de Pedro Dólera per superar un rival que ha resultat ser dels més complicats del bombo, el conjunt gracienc no ha trobat la fòrmula per superar l’equip castellà.

El partit ha començat amb el vent en contra de la porteria de Rafa Leva, el mateix handicap que a l’anada i, aquesta vegada, el dany ha arribat tres minuts abans. Quan el rellotge encara marcava el minut set de l’encontre, Niche s’ha tret de la màniga un xut molt fort que s’ha colat a la porteria catalana. Amb l’1-0 al marcador l’objectiu dels graciencs no canviava per a res, ja que els escapulats seguien necessitant dos gols per superar l’eliminatòria. Però avui el destí no ha guardat un jorn de festa per l’Europa que ha vist com, tot i tenir el domini de la pilota, no podia superar la defensa rival per les imprecisions en les passades i la fermesa defensiva de l’Arandina.

La primera ocasió amb cara i ulls dels visitants ha arribat al minut 30 amb un xut de Guzmán que ha marxat per damunt de la porteria defensada per Juanjo. Vuit minuts després Gustavo ha assestat el cop definitiu als de la Vila de Gràcia amb una pilota ajustada al pal després d’una assistència de Niche.

Amb el 2-0 al marcador l’Europa necessitava trobar la reacció a la represa, però tot i l’entrada d’Óscar Muñoz per tal d’aportar major poder ofensiu i seguir mantenit la possessió, el conjunt europeista no ha estat fi en les passades curtes i s’ha vist superat per una Arandina molt ben situada al darrere que ha aconseguit aprofitar l’avantatge al marcador per desconnectar un equip que s’hi ha deixat la pell, però que no ha pogut superar l’eliminatòria. Només Epitié, al minut 59 ha tingut un u contra u molt forçat amb el porter i Cano, ja en temps de descompte, no ha pogut aprofitar una mitja volta que ha acabat sense trobar porteria.

L’ascens haurà d’esperar, com a mínim un any més, però ni l’eliminació davant l’Arandina ni el marcador a zero en el primer Play Off després de dotze anys poden embrutar la temporada d’aquest Europa, que s’ha sabut sobreposar a tots els contratemps per fer somniar tota una Vila que feia molt temps que necessitava tornar-se a il·lusionar.

La fitxa del partit

• CE Europa: Rafa Leva; Alberto, Víctor Duran, Cano, León (Óscar Muñoz, 51′); Valderas, Guzmán (Delmàs, 75′), Javi Lara; Diego (Camacho, 62′), Epitié i Rovira.
  • Arandina CF: Juanjo; Dela, Gabi, Peralta, Cristian; Niche (Lobera, 77′), Yeyo, Durantez, Mato (Adri, 88′); Gustavo (David Marcos, 64′) i Ayrton
  • Àrbitre: Acedo Martínez (Navarra). Ha ensenyat targeta groga al local Niche i al visitant Alberto.
  • Gols: 1-0, Niche (7′); 2-0, Gustavo (38′).
  • Incidències: 2.300 espectadors a El Montecillo