dijous, 13 de juny del 2013

Àlex Delmàs penja les botes

Podeu llegir la roda de premsa de comiat d'Àlex Delmàs, a laJornada.cat

Àlex Delmàs penja les botes

Enmig de la multitud que s’ha aplegat per escoltar les paraules del capità europeista, Àlex Delmàs ha anunciat que s’acomiada del futbol en actiu al seu club

Delmàs s'ha despedit del futbol davant d'una sala plena d'europeistes // CARLES GARCIA
Delmàs s’ha despedit del futbol davant d’una sala plena d’europeistes // CARLES GARCIA


La sala de premsa i trofeus del Club Esportiu Europa s’ha omplert de gent aquesta tarda per escoltar les paraules del capità europeista, Àlex Delmàs, en la roda de premsa que va ser convocada el passat dilluns i per la qual el club va demanar la màxima assistència possible.

Familiars, amics, companys, personal del club i socis s’han reunit avui al Nou Sardenya per donar suport al capità. La notícia no s’ha fet esperar i, entre aplaudiments, Delmàs ha anunciat que posa punt i final a la seva carrera com a futbolista.

Ha assegurat que la de penjar les botes “ha estat una decisió molt pensada, que he dut en silenci durant molt de temps, però crec que ara és el moment”. Després d’aquestes paraules, el seu fill Arnal, encara nadó als braços de la seva mare, ha començat a plorar, fins que el seu pare, des de la taula, l’ha intentat calmar.

Delmàs ha afirmat que sempre ha admirat als esportistes que han decidit per si mateixos, enlloc de deixar que la vida decidís per ells, i s’ha mostrat molt content després d’afirmar que “me’n vaig com vull, quan vull i en el club que vull. Orgullós d’haver mantingut els valors des del primer fins a l’ultim dia”.

Cada cop més emocionat, el capità europeista ha seguit parlant dels seus sentiments vers el club i el futbol, del que ha dit que “m’ha ensenyat a competir, compartir, sacrificar-me, il·lusionar-me i a ser millor persona”. També s’ha mostrat content per haver aconseguit mantenir el vestidor unit a les bones i a les dolentes, per acabar agraint, absolutament a tothom, el que han fet per ell. “Vull donar les gràcies als companys i entrenadors, a tota la gent que m’ha donat suport”. Al seu company de vestidor, Eloi Mir, segon porter del primer equip, li ha deixat un missatge molt clar: “Eloi, tenia pendent contestar-te. Estaré rere la porteria quan juguis”. I ha conclòs amb un altre missatge per a la resta de companys: “Tios, us trobaré a faltar”. A més a més, ha tingut paraules d’agraïment, amb la senyora Cinta “una gran europeista que va tenir la meva foto a la seva tauleta de nit, fins que ens va deixar”.

Trencat en llàgrimes ha donat també les gràcies a tota la seva família i ha assegurat que “ara sóc jo, qui us ho ha de tornar tot a vosaltres. Vull donar també les gràcies al meu pare, que ja fa cinc anys que no hi és i és la persona que més m’ha ensenyat a la vida i m’ha transmès aquest amor pel futbol”

La roda de premsa ha conclòs amb un sentit aplaudiment d’un minut de durada per part de tots els presents a l’acte. El president del club, Guillaume De Bode, ha anunciat que el Trofeu Vila de Gràcia serà una dedicatòria per ell i la seva família.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada