divendres, 7 de juny del 2013

Pedro Dólera seguirà dirigint l’Europa dos anys més

Podeu llegir la notícia sobre la renovació de Pedro Dólera a laJornada.cat

Pedro Dólera seguirà dirigint l'Europa dos anys més

El tècnic, que ha aconseguit els majors èxits de l’equip escapulat en els darrers anys, ha renovat la seva vinculació amb el club gracienc per dues temporades més i, si compleix el primer any, es convertirà en l’entrenador que més vegades ha dirigit el CE Europa

Dólera pot convertir-se en el tècnic més longeu de l'entitat // DAVID GRAU
Dólera pot convertir-se en el tècnic amb més partits de la història del club gracienc // DAVID GRAU


Segons ha informat el CE Europa, l’actual cos tècnic, encapçalat per Pedro Dólera, ha arribat a un acord de renovació amb l’entitat gracienca per a dues temporades més. D’aquesta manera, l’entrenador assumirà la seva cinquena temporada al capdavant de la banqueta escapulada i tindrà com a objectiu del curs vinent repetir una posició de play-off a final de campanya.

Amb Dólera, renoven també el seu segon, Dani Contreras, el preparador de porters, Toni Ribas, i la resta de l’equip de treball auxiliar. Un cop enllestida la continuïtat a la banqueta, el club espera ara informar sobre les primeres renovacions i baixes de cara al curs vinent, per fer front a les noves incorporacions.


L’entrenador més longeu de la història


Només que Pedro Dólera es mantingui al capdavant de la banqueta 36 jornades més, es convertiria en l’entrenador amb més partits de la història del club de la Vila de Gràcia. Un rècord que ara mateix té Josep Moratalla amb un total de 189 partits, pels 154 de Dólera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada