dissabte, 1 de juny del 2013

Objectiu: conquerir Aranda de Duero

Podeu llegir la prèvia de l'Arandina-Europa, a laJornada.cat

Objectiu: conquerir Aranda de Duero

L’Europa ha viatjat fins a Castella i Lleó amb tots els integrants de la plantilla per afrontar el partit més important de la temporada

Els davanters graciencs no poden perdonar de cara a porteria // CEEUROPA.CAT
Els davanters graciencs no poden perdonar de cara a porteria // CEEUROPA.CAT


Després de caure derrotats per 0-1 al Nou Sardenya, els jugadors de l’Europa van abaixar el cap durant un parell de segons. Llavors el van tornar a aixecar per agrair el suport al seu públic i per afirmar amb rotunditat l’intenció de fer caure El Montecillo i donar la volta a una eliminatòria que s’ha complicat, però que, en cap cas, s’ha tornat irremuntable.

I és que l’optimisme és el sentiment que més ha regnat durant tota la setmana a la Vila de Gràcia. Els més de 3.500 espectadors que van assistir diumenge passat al partit d’anada no van donar suport només a l’equip durant l’encontre, sinó que ho han fet de forma indirecta durant tota la setmana. La reaparició de la massa social amagada del CE Europa ha donat molta força moral a un grup que, d’altra banda, aquesta temporada s’ha doctorat en superar situacions adverses.

A banda que els components de l’Arandina formen un equip que pot qualificar-se de professional, l’equip de castellà també es caracteritza per tenir un estadi de mides superiors a les del Nou Sardenya i gespa natural. Unes característiques que, si a priori poden semblar dolentes pels homes de Pedro Dólera, segons els números, són la millor notícia que pot rebre tot aficionat europeista. Aquesta temporada, en lliga, els escapulats han disputat tres partits a domicili en camps que compleixen amb aquestes mateixes condicions. Palamós (1-3), Gavà (1-3) i Olot (0-1). Les tres victòries servirien al conjunt català per superar la ronda o, si més no, per forçar la pròrroga.

A més, l’equip gracienc ha anat madurant al llarg de la temporada després de reconèixer errors que sempre ha sabut esmenar. La inexperiència en els Play Off va passar factura a un equip que, en els primers minuts, es va veure superat pels nervis i pel joc d’un equip experimentat que va saber fer un gol matiner per dur l’encontre al seu terreny.

Pel que fa al terreny esportiu, el cos tècnic ha decidit viatjar fins a Aranda de Duero amb tota la plantilla i no decidirà fins avui mateix qui seran els onze escollits per fer front a la remuntada.

L’Arandina, pel seu cantó, ha pogut entrenar durant tota la setmana sense baixes a la plantilla i amb certa tranquil·litat després del bon resultat obtingut al partit d’anada. Tot i això, el cos tècnic i els jugadors són coneixedors del perill de l’Europa i han assegurat en diverses ocasions que l’eliminatòria no està, ni molt menys, decidida. Això sí, els castellans no perden al seu estadi des del mes de febrer. Una estadística que tenen intenció d’allargar unes setmanes més.


Fitxa tècnica (Alineacions probables)

Arandina CF: Juanjo; Dela, Gabi, Peralta, Cristian; Niche, Yeyo, Durantez, Mato; Gustavo i Ayrton.
CE Europa: Rafa Leva; Édgar, Víctor Duran, Cano, León; Valderas, Guzmán, Javi Lara; Delmàs, Óscar Muñoz i Rovira.
Àrbitre: Francisco Javier Acedo Martinez (Navarra)
Hora: dissabte, a les 18.00 hores (BTV – web)
Estadi: El Montecillo (Aranda de Duero)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada