dijous, 13 de juny del 2013

L’Europa tanca la plantilla de la propera temporada

Podeu llegir la confecció de la plantilla de l'Europa per la temporada 2013-2014 a laJornada.cat

L'Europa tanca la plantilla de la propera temporada

L’Europa ja coneix les cares noves i es prepara per marxar de vacances amb tots els deures fets

Les noves incorporacions hauran de seguir fent pinya per assolit els objectius // CEEUROPA.CAT
Les noves incorporacions hauran de seguir fent pinya per assolir els objectius // CEEUROPA.CAT


Després d’una tercera posició molt meritòria a la lliga i l’eliminació del play-off davant de l’Arandina, l’Europa ha donat per tancada la temporada amb l’anunci de les baixes i les noves incorporacions a l’equip.

Segons va anunciar el Club Esportiu Europa a principis d’aquesta setmana, el defensa Aitor Torres, els migcampistes Iván Álvarez i Mañosa i els davanters Óscar Muñoz, Epitié i Romero han deixat de formar part de la disciplina de Pedro Dólera.

El seu lloc l’ocuparan sis cares noves, que se sumaran al grup de 14 jugadors renovats, que ha estat el bloc titular de la temporada.

Els defenses Albert Alegre (Gavà) i Guillem Ramon (Grama) han estat els escollits per reforçar una defensa que ja ha signat una gran campanya enguany. Al centre del camp, Marc Esteban (Grama) i Charly Ruiz (Prat) acompanyaran els homes de contenció i creació de l’equip escapulat. I al davant, reforçant una davantera que necessita pólvora fresca, Javi Sánchez (Rubí) i Cristian Del Moral (Santboià) aterren a la Vila de Gràcia per fer la competència a Cebri, Rovira, Camacho i Diego.

Però el darrer episodi del CE Europa d’aquesta temporada conclourà aquesta tarda, a les 19.30h, després de la roda de premsa que el capità, Àlex Delmàs, oferirà a mitjans i aficionats. Un esdeveniment per al que el club ha demanat la màxima assistència possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada