diumenge, 20 d’abril del 2014

Catalunya, proper equip a Europa

Imagen no disponible
ELS JUGADORS CELEBREN EL SEU SEGON CAMPIONAT CONSECUTIU // RUBEN MIRÓ (@rubenmiro)



La selecció catalana amateur ho ha tornat a fer. Els jugadors del combinat català per a la Copa de Regions ha batut la selecció andalusa en una final molt llarga que s'ha acabat decidint a la tanda de penals després de 90 minuts sense gols i una pròrroga que tampoc ha vist moure's el marcador.

El conjunt dirigit per Toni Almendros ha saltat al terreny de joc segovià sense un ritme de joc gaire alt, buscant assentar-se al camp i fer-se amb el seu rival de cara a una final molt llarga. L’equip andalús ha estat el dominador del primer quart d’hora de partit, però els catalans no s’han adormit i amb els nervis calmats han anat augmentat la intensitat per aconseguir les ocasions més clares de la primera meitat. Al minut 17 Óscar Muñoz ha tingut un mà a mà amb el porter rival després d’una passada a l’espai, que ha acabat salvada pels andalusos. A partir de llavors, Catalunya ha començat a igualar la balança i a fer mal al seu rival amb homes com Diego, Pedro Bilbao i Alex Fernández. Tot i així, les contínues jugades de futbol directe han impedit que cap dels dos conjunts sorprengués la defensa rival amb una combinació ràpida prop de l’àrea.

A la segona meitat, la tònica del duel no ha variat gaire i el joc rocós s’han seguit mantenint com a clau d’un matx pel que els dos conjunts han posat tot el seu físic. Tant ha estat així que, fins i tot, al minut 80 s’ha hagut de retirar mig lesionat un defensor andalús. Sense gaire ocasions de gol tampoc durant els segons 45 minuts la pilota aturada semblava la gran solució per a un partit de difícil definició. Al temps de descompte, just abans del final, el combinat català ha reclamat un córner al col·legiat, que ha impedit servir-lo perquè segons el seu cronòmetre s’havien complert ja els tres minuts d’afegit.

A la pròrroga el partit ha estat encara més pesat que durant els 90 minuts inicials i, com era d'esperar, ha acabat abocat a una altra tanda de penals, que, per segon cop en tres dies, donava la victòria a Catalunya. Si Íñigo ja es va erigir com a heroi a la semifinal, avui Segovia ha demostrat que també és un porter de garanties, aturant el primer dels penals xutats pels andalusos. Els catalans no han fallat cap dels seus intents i Cano ha acabat aixecant una copa que torna cap a Catalunya i que servirà de passaport europeu, per segona vegada (i consecutiva, a més a més) a la nostra selecció.
Hem pogut seguir el partit en directe per televisió gràcies a futbolandaluz.tv

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada