diumenge, 13 d’abril del 2014

Els ambiciosos segueixen lluitant

Imagen no disponible
EL SANTFELIUENC VOL ACABAR LA TEMPORADA LLICENCIAT AMB HONORS // ALEX GALLARDO - GallardoPhoto.com

Muntanyesa i Cornellà segueixen sense perdonar en duels complicats. Els de Nou Barris rebien a casa la visita d'un Masnou en plena lluita per evitar el descens el dia en que s'havien de reafirmar després de l'empat a Figueres. El Cornellà, amb un desplaçament molt complicat a Terrassa no podia perdonar si volia mantenir-se al darrere dels groc-i-negres. Una mica, més lluny, a la Tercera plaça, l'Europa ha fet els deures i ha superat, amb golejada, una Grama sense res a perdre ni guanyar. Per sota, la categoria es nega a morir i Gavà i Vilassar de Mar s'encaren en un duel dramàtic per evitar el descens del que en pot començar a formar part ben aviat el Masnou.

MUNTANYESA 2-0 MASNOU (1-0, Poves; 2-0, Nils)

Nova victòria del líder a Nou Barris, que cada setmana fa una passa més per assegurar-se ser al Play-Off d’ascens a Segona B. La Bombonera tornava a obrir les portes per veure la Muntanyesa després de l’ensopegada de la setmana passada davant el Figueres. L’expectativa era màxima per poder mantenir-se al capdavant de la classificació davant un rival de la zona baixa que segueix immers en plena lluita per no baixar.

Alex Poves aconseguia obrir el marcador al minut 29 de partit amb una acció que posava les coses molt en contra pels homes del recentment renovat Miguel López. A la segona meitat, els groc-i-negres aconseguien mantenir l’avantatge i, al minut 70, Nils Puchades, l’home revelació d’aquesta Muntanyesa, feia el 2-0 per tancar el partit i segellar 3 punts més pels locals. La victòria manté líders als de Manolo González, mentre que el Masnou comença a veure més de prop l’abisme del descens.
Seguiment via La Xarxa

TERRASSA 1-2 CORNELLÀ (0-1, Manu Balda; 1-1, Montoro; 1-2, Manu Balda)

Victòria del Cornellà en un dels partits més destacats d'aquesta jornada. El conjunt vallesà, que ha aconseguit reunir unes 2.000 persones a l'Olímpic es preparava pel duel amb les aspiracions de fer un salt important a la classificació en el seu posicionament per a la promoció d'ascens.

El primer gol del partit arribava al minut 17 amb un xut de Manu Balda que feia inútil l'estirada d'Ortega. El Terrasa, però, coneixedor de la importància de l'encontre no ha abaixat els braços i Carles Montoro aconseguia empatar el partit i dur-lo al descans amb l'1-1 al marcador. A la represa, però, els de Jordi Roger han colpejat abans de complir els 10 minuts de segona part. Una altra vegada Manu Balda trobava porteria i no perdonava. El marcador, ja no s'ha mogut més i els egarencs han deixat passar una oportunitat única per acostar-se a una promoció que avui se'ls ha escapat una mica més. Pel seu cantó, el Cornellà, s'ha sabut mantenir ferm a l'estadi d'un rival semidirecte i mantindrà la distància de 2 punts ver la Muntanyesa, que és líder.

GRAMENET 1-7 EUROPA (0-1, Cano; 0-2, Víctor Duran; 0-3, Rovira; 0-4, Javi Sánchez; 0-5, Rovira; 0-6, Javi Sánchez; 0-7, Javi Sánchez -p-; 1-7, Pau Gené -p-)

Golejada històrica de l’Europa a Can Peixauet. El conjunt escapulat ha signat la victòria més gran del curs davant d’una Gramenet descendida i sense esma per superar als graciencs.

Alex Cano era l’encarregat de fer el primer gol del partit, amb el cap després de rebre una assistència de Javi Lara. Un altre defensa, Víctor Duran, feia el 0-2, i abans del descans Ramon Rovira signava el 0-3.

A la segona meitat, ha arribat el torn per Javi Sánchez. El davanter escapulat ha signat un triplet que ha inaugurat amb el 0-4. Abans de tornar a trobar-se amb el gol, però, Ramon Rovira aconseguia fer el 0-5. I llavors sí, Sánchez s’encarregava de fer el 0-6 i el 0-7, aquest últim des del punt de penal. Abans del final, Pau Gené, també des dels onze metres, aconseguia el gol de l’honor pels colomencs per deixar el resultat final d’1-7. Amb aquesta victòria, doncs, l’Europa és tercer i queda a quatre punts del líder, la Muntanyesa.
Seguiment via @CEEUROPA

GramaEuropa
L'EUROPA HA SIGNAT LA GOLEJADA DE LA TEMPORADA A CAN PEIXAUET // ÀNGEL GARRETA - CEEUROPA.CAT

ASCÓ 1-1 FIGUERES (1-0, Virgili; 1-1, Borja)

Empat poc útil de l’Ascó davant un Figueres que s’ha proposat posar pals a les rodes als equips de la part alta. Després d’esgarrapar un punt en el duel de la setmana passada a Vilatenim davant la Muntanyesa, els homes de Francesc Cargol han frenat, aquesta vegada, a l’Ascó de Miguel Rubio.

Després d’una primera meitat sense gols, Virgili aconseguia superar el porter Reig amb un gol de cap per fer l’1-0 i posar el partit de cara pels de la Ribera d’Ebre. Però els empordanesos, tot i no jugar-s’hi res, no volen acumular derrotes i Borja aconseguia igualar el matx al minut 77 amb un xut directe que deixava els asconencs amb un pam de nas.

Al final, doncs, empat entre els dos equips de Tercera que més lluny van arribar a la Copa Catalunya, i que deixa l’Ascó a la quarta plaça, amb 61 punts.
Seguiment via FC Ascó

AscoFigueres
EL FIGUERES VA FER FRENAR L'ASCÓ A LA RIBERA D'EBRE // IRIS SOLÀ

RUBÍ 1-0 POBLA DE MAFUMET (1-0, Jonathan Collado)

Dèiem a la prèvia que el Rubí necessitava una victòria per no quedar fora de la lluita pel Play-Off, després d’una temporada molt notòria, i els homes de Julià Garcia no han perdonat. Un gol solitari de Jonathan Collado al minut 18 ha estat suficient per a que els vallesans sumessin tres punts per seguir enganxats a la part alta. Ara, amb 57 punts, els rubinencs són cinquens, quatre per sota de la promoció, ara marcada per l'Ascó.

Pel seu cantó, la Pobla, que ja no opta a res aquesta temporada, es manté a la meitat de la taula, amb 48 punts. Un nombre que els deixa com el darrer equip amb la permanència matemàtica assolida.

PALAMÓS 0-0 GAVÀ

Nova oportunitat perduda pel Palamós, que quan tenia una oportuitat d'or per posar-se a tir de la promoció d'ascens ha ensopegat a casa contra el Gavà d'Albert Poch. Les coses semblaven molt maques pel degà de Catalunya amb la patinada de l'Ascó a Figueres, que permetia acostar la quarta plaça a tan sols dos punts. La realitat, però, ha estat una de ben diferent. El Gavà, que lluita aferrissadament amb si mateix i amb el Vilassar de Mar per no perdre la categoria, ha plantat cara al Baix Empordà i ha estat capaç d'endur-se un punt d'un estadi complicat i on els locals se les prometien motl felices.

Amb aquest empat, el Gavà es manté 17è, gràcies a al diferència de gols amb els maresmencs, però empatats a punts amb el conjunt dirigit per Toni Romero i que comença a guanyar punts per a assolir la salvació. El Palamós, pel seu cantó, ha vist augmentada la seva distància vers el Play-Off, que ja és de 4 punts, a falta de 15 per disputar-se.

SANTFELIUENC 1-1 CERDANYOLA (1-0, Josele; 1-1, Joni Puchi -p-)

Empat a un sol gol entre Santfeliuenc i Cerdanyola. El conjunt de Toni Carrillo no ha estat capaç de superar als de Sant Feliu i sumar-se al grup d’equips amb una menor quota de patiment per a les cinc jornades restants. Tot i així, el punt sumat a Les Grases, deixa als verd-i-blancs encara amb un matalàs de dos partits vers el descens directe.

Josele era l’encarregat d’obrir la llauna amb un gol al minut 32 que servia als locals per marcar territori i deixar clar que, tot i tenir tots els objectius assolits, el Santfeliuenc no s’arrossegarà pels camps en el tram final de lliga.

A la segona meitat, però, Joni Puchi aconseguia igualar l’encontre des dels onze metres i esgarrapar un punt que permet als visitants seguir sumant i mantenir-se lleugerament allunyat del descens.
Seguiment via @CERDANYOLAFC

SantfeCerda
JOSELE CELEBRA EL GOL QUE OBRIA LA LLAUNA // ALEX GALLARDO - GallardoPhoto.com

VILASSAR DE MAR 1-0 MANLLEU (1-0, Roldán)

Segona victòria consecutiva del Vilassar de Mar que permet als maresmencs acostar-se a la sortida de la zona de descens, on encara hi dormirà aquesta setmana, però en la qual aviat hi podria tornar a fer caure al Gavà.

El rival, ho dèiem a la prèvia, no era senzill pels de Toni Romero, però els de casa hi tenien molt més en joc que no pas els visitants i Roldan ha sabut materialitzar l’oportunitat que tenia al minut 61 per deixar els tres punts al Xevi Ramon. Els osonencs no han sabut respondre a aquest gol i el marcador no s’ha mogut més. D’aquesta manera els vilassarencs han tornat la pilota al Gavà, que, després d’empatar a Palamós sumen ja els mateixos punts que el seu principal rival en la lluita per evitar el descens directe

VILAFRANCA 1-2 CASTELLDEFELS (1-0, Adri Ruiz; 1-1, Gilberto; 1-2, Marc Martínez)

Remuntada del Castelldefels a Vilafranca del Penedès en un duel directe entre dos dels equips capdavanters de la zona baixa, si és que se’n pot dir així. Una victòria penedesenca hauria enfilat als de Manel Delgado fins als 43 punts que, haurien assegurat la permanència virtual per a un bloc de jugadors que ha sabut patir aquesta campanya.

Però per a patidors, enguany, a Castelldefels. Un equip que semblava mort les primeres jornades i que va saber ressorgir de les cendres per arribar al tram decisiu en molt bon estat de forma i la permanència molt a prop. Al duel, el primer en avançar-se era el Vilafrança gràcies a un gol d’Adri Ruiz, però abans del descans Gilberto empatava el matx pels mariners.

Gairebé al final, quan semblava que l’empat acabaria sent el resultat final, Marc Martínez ha aprofitat la sortida d’un córner per capgirar l’electrònic i endur-se els tres punts cap a Castelldefels. Un resultat que deixa als baixllobregatins a la dotzena plaça, amb 41 punts. Els penedesencs són ara tretzens, just per sota dels grocs, amb 40 punts.
Seguiment via Lluis Montaner (@lapreviafcv) i La Xarxa

VilafrancaCastefa
EL CASTELLDEFELS HA SUPERAT EL VILAFRANCA AL PENEDÈS // ALEX GALLARDO - GallardoPhoto.com

RAPITENCA 1-2 SANTBOIÀ (0-1, Sergio Noche; 0-2, Alex Fernández; 1-2, David Pino)

Victòria importantíssima del Santboià a La Devesa, a costa d’una Rapitenca tocadíssima i que, per dinàmica, podria ser el següent equip en acompanyar la Gramenet a Primera Catalana.

Sergio Noche aconseguia avançar als vermells al minut 8 de partit. Amb el gol encara recent, Alex Fernandez tornava a colpejar pels visitants per fer pujar el 0-2, quan només havien passat 20 minuts. Un resultat amb el que s’arribava al descans i que feia preveure una segona meitat plàcida pels de Sant Boi. Però amb només set minuts disputats de la represa David Pino aconseguia retallar distàncies i complicar les coses a un Santboià que no podia permetre’s una ensopegada a les terres ebrenques.

Al final, els visitants han aconseguit mantenir la diferència d’un gol i els punts han volat cap al Baix Llobregat, per donar un glop d’aire al Santboià. La Rapitenca, en canvi, queda ben enfonsada a la zona de descens, amb 28 punts.