divendres, 18 d’abril del 2014

Catalunya s'acosta a Europa

Imagen no disponible
CATALUNYA HA EMPATAT A 2 AMB MÚRCIA I HA HAGUT DE RESOLDRE EL PARTIT DES DEL PUNT DE PENAL // FCF

Poc s'imaginaven avui els seguidors de la selecció catalana amateur que el desenllaç del partit s'hauria de decidir a la tanda de penals arribant fins i tot a la setena ronda. El conjunt dirigit per Toni Almendros s'enfrontava al combinat murcià a la semifinal de la fase estatal de la Copa de Regions UEFA i l'inici de l'encontre no podia ser millor. Al minut 8 de partit Alberto Padilla culminava una bona jugada individual de Diego per la banda que significava l'1-0 i un cop moral molt positiu per als catalans.

Tot i que eren els de casa nostra els que gaudien de més ocasions, han estat els murcians els que han aconseguit segellar l'empat abans que els davanters catalans poguessin sentenciar el matx amb el 2-0. Una pilota morta dins l'àrea d'Íñigo ha sentenciat a la selecció amb l'empat. Quan semblava que tot s'acabaria decidint als penals, Pedro Bilbao ha trobat el lloc perfecte per assistir al davanter del Santfeliuenc, Josele, per a que fes el 2-1, que semblava definitiu. Però classificar-se per a una final va molt car i els jugadors murcians han aconseguit igualar el marcador només un minut més tard amb una altra pilota morta. Una situació que tornava a empentar als d'Almendros cap a la tanda de penals, allà on es va perdre el títol al Vèneto.

De vegades, però, i només de vegades, el futbol et torna allò que t'ha pres en el passat i tot i anar per sota en el marcador fins a dues vegades durant la tanda de penals, l'habilitat del porter de Cornella Íñigo A. Íñigo ha conduït al conjunt català cap a una final on ha costat molt arribar-hi i en la que s'haurà de derrotar a Andalusia, qui avui ha superat l'amfitrió (Castella i Lleó) per 1-0. El proper diumenge, doncs, a les 12 del migdia el combinat del grup cinquè de Tercera Divisió tindrà una última prova de foc abans de poder volar cap a Europa. Esperem que la tornin a superar amb èxit.
Seguiment via FCF i Ruben Miró (@rubenmiro)